Ben kendim olarak yaşamak bana çok koyuyor, kendimi ben bile sevmiyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Karaktersiz ve kötü insanların sevilirken. benim gibi birinin yalnız olması
Hocam cansın ya fav moderatörsun
Yalnız olman imkansız
🙏
Bana en çok koyan şey ;Hastalığım yüzünden sevdiklerimden uzak kalmak ve o günlerde, aslında hiçbir anlamı olmayan ne kadar çok saçma şeyi dert ettiğimi şimdi çok daha net fark etmek... Kendimi seviyorum; fakat asıl pişmanlığım, hastalıkla gelen bu engellerden ziyade, eskiden hayatı tam anlamıyla yaşamak yerine ufak tefek kaygılara takılıp kalmam, kendimi geriye çekmem ve bu yüzden kaçırdığım onca güzel fırsat. Şimdi anlıyorum ki, ertelediğimiz ya da korkup yaşayamadığımız her an, geriye sadece büyük bir keşke bırakıyor.
Allah kolaylık versin ♥️💐
Yardım istersen hep burdayım
Amin, teşekkür ederim 🤲🏻🦋😊
Rica ederim gerçekten çok zor durumlardayiz psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum yaşadığım zorbaliklar beni ağır etkiliyor ailemle annemle bile zıtım
Size de çok geçmiş olsun 💐 hayat zor bir mücadele alanı … zorbalar desen her yerde maalesef kesin bir çözümü yok :(
Olsun empati olsa aslında insanlarda kimse sorun yaşamaz ama çok bencil varlıklarız masmaalesef
Maalesef …. Ve bu durumun çözülmeyeceğini bilmek ayrı bi acıtıyor
İkincisi
Neymiş ikincisi anlamadım?
kendin olarak yaşayamamak nasıl bir his?
Çok zor kendimin tipini bakım da olsa duzeltemiyorum esmerler yakışıklı olur ama ben zorbalancak duzeydeyim ondan dolayı maalesef buna alışkınım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi varlığına yabancılaşmak ve hissettiğin bu ağır yük, ruhunu ne kadar yorduğunu bana çok net gösteriyor 🧠 Karakterini, potansiyelini ve özünü bastırmak zorunda kalmak insanı içten içe tüketen derin bir yalnızlık yaratır 👁️ Ancak kendini sevmeyi öğrenmek, zamanla inşa edilen bir süreçtir. Şablonlara uymak yerine kendi gerçeğinle barışmayı denesen, sence hayatında ilk ne değişirdi? ✨