72 kiloyum evet kiloluyum ama kendimi güzel buluyorum, derdim yok sağlıksız değilim ama neden alt insan muamelesi görüyorum ki
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
Çünkü asalak bir milletin içinde ysşıyoruz kişinin kendinin değilde toplumdaki genellemeler bskıtoruz
İnsanlar genelde belli bir kriteri belli bir kalıba göre yetiştiriliyor ona girmeye zorlanıyor ve çoğunlukla insanların yüzde 99'u kendini başaramıyor kendini keşfedemiyor kendini çözemiyor kendisi ile mutlu değil ve nefret ediyorlar oldukları kişiden bu nefretle yaşayamadıkları için her zaman o kadının dışındaki insanları bulup onları mutsuz ederek kendi mutsuzluklarını örtüyorlar yani kısacası mutluysan s***** et kime düşünüyorsa düşünsün
Teşekkür ederim…
Sana bir insan olarak söylüyorum insanların ne dediğini umursayarak yaşarsan kendine her zaman zulüm edersin yaşlanınca çok üzülürsün sen mutlu isen olay bitmiştir boyun kaç?
160
Kimi ne ilgilendirir lütfen kendini üzme ki bence çubuk kraker olmak çok itici boyun kilon muazzam ve değerini bil lütfen bence seni kıskanıyor bile olabilirler 😅
Kimi bana çok yakışıklısın diyor kimi orta şekersin diyor insanların bakış açısı o kadar farklı ki üzüldüm sana üzme kendini
üzülme özür dilerim üzdüysem
Estağfurullah konu hakkında fikir alışverişi yapmak istersen insani bir şekilde ekleyebilirsin
Çünkü insanlar maalesef başkasının mutsuzluğundan mutlu oluyorlar mutlu olman kendinle barışık olman Emin ol onlar rahatsız ediyordur. Bizim insanımız böyle kendi hayatı dışında herkesin hayatına karışır
Kendinle barışık olman çok büyük bir üstünlük, bunu da kıskanabilirler
Zayıf olsan ona da laf ederler sen nasıl mutluysan öyle yaşa
Çoğu erkeğe göre Kilolu kadınlar daha çekici günümüzde
boş ver kimseyi takmaya değmez. Enerjini harcama mutlu ol
boş ver onları al kendine kendin gibi bi tosbik anı yaşa napacan onların düşüncesini
benim sevgilim çok fit kaslı uzun boylu onun yanınsa beni görünce laf ediyorlar gibi hissediyorum o beni çok seviyor ama ya içten içe üzülüyorsa
boş ver üzülsün o seni evlenince zayıflatır
Sen onları boş ver sen mutluysan memnunsan kimin ne dediğinin önemi olmaz
Kendini srvmfn onemli milletin ne dediyi degil bsk kendimle ilgili birsey xnlatirdimfa uzun hikaye sznz tavsiyem kendini yasa milleti degil
Ben kilolu kadınları çok seviyorum çok tatlı oluyorlar bakma sen onlara kendilerine baksınlar
Ne güzel sana ve kilon fazla değil takma
Ezikler boş ver
Boş ver onu bunu
Demek ki değilsin
Sallama sen kimseyi ya
Sizene desene bacım
boş ver insanları
Kimse kadışmaz
Hazımsızlık gibi
Fazla değil ki kilon
İnsanlara hak ettiğinden fazla değer verdiğin için
Şişko
Cirkinsin sende
Boyun ne
Onların ayıbı o
Bnce iyisin🙃
Bak ne güzel
Görsel varsa bakım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi bedeninle barışık olman ve kendini güzel bulman harika bir öz saygı göstergesi 🧠 Bedeninle mutlu olman, toplumun sana biçtiği kalıplara uymadığın için bazı insanlarda rahatsızlık yaratır. İnsanlar kendi yetersizliklerini ve kabul görme çabalarını başkalarını eleştirerek yansıtırlar. Bu tamamen onların algı problemi, senin değerinle ilgili değil 👁️ Sence bu eleştiriler gerçekten senin sağlığın için mi, yoksa kendi kalıplarını sana dayatma çabası mı?