Karşı cinste size çekici gelen özellik hangisidir? 🧘🏼♀️💅🏻

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşı cinste size çekici gelen özellik hangisidir? 🧘🏼♀️💅🏻

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence bir insanı en çekici kılan şey özgüveni samimiyeti ve zor zamanlarda bile gülümsetebilen mizah duygusudur 🥳
Zekası çok çekici gelir, zekasına güvenen insan da potansiyelinin farkındadır ve temeli sağlam öz güvene sahiptir.
Zeki ama öz güvensiz tiplerin nedeni paikolojiktir 💫
Öz güvenle ilgili ayrica bir yorum da şu olsun: Öz güven insanı güçlü kılar, öne çıkarır fakat bu güvenin nereye dayandığı zekanın keskinliğini gösterir.
Zekâsına güvenen insan çekicidir, kabul… ama asıl çekici olan, zekâsını ispatlama telâşına girmeden bunu hissettirebilendir. Fazla özgüven bazen zekânın değil PR çalışmasının biri ürünü gelebiliyor bana göre de 🌝
PR olan öz güven zaten bir süre sonra kendini ele veriyor. Gerçek öz güven ise zeka gibi; anlatılmaktan çok, sohbetin içinde fark ediliyor. Vitrine oynayan sanrı ve cahil cesaretinin kavşağı değerli kesişim noktası
Evet, gerçek özgüven kendini anlatmaz, hissettirir. Zekâ da öyle… tam da bu yüzden gerçek özgüvenin reklamını yapmaya ihtiyacı yoktur. Sohbet ilerledikçe kendini belli ediyor zaten. Vitrine oynayanı sohbetin bir kaç dakikasında, gerçek özgüveni de zaman geçtikçe fark ediyorsun. Gerisi iyi pazarlama 💫
O zaman mesele öz güvenli görünmek değil, gerçekten kendinden emin olmak sanırım.
Çünkü gösterme çabası arttıkça samimiyet azalıyor. Bana kalırsa en etkileyici insanlar, zekasını da özgüvenini de masaya koyup, vitrine oynamayanlar.
Vitrin birkaç dakika etkiler; içerik, insanı sohbette tutar. Sanırım çekicilik de tam olarak orada başlıyor ✌️
Özgüven zekayı da güzel kullandıırtır. Potansiyelini ortaya çıkartır
Zekası olan insan hep öndedir
Zekalı bırı zaten özguvenlidır
Cahil özgüveni diye bişey var, hiç maruz kalmadığın çok belli 💆🏼♀️
Cahil cesur olur özguvenli olmaz
Bilgi sınırları gösterir, cehalet ise bazen o sınırların hiç olmadığını düşündürtür insana. Cahil özgüveni denilen şey bilgiyle sınanmamış, o kişinin kendi bilgisizliğinin farkında olmamasından beslenen özgüvenidir.
Cahil özgüveni (Dunning-Kruger etkisi), kişinin yetersizliğinin veya bilgisizliğinin farkına varamaması durumudur. Bu durum, kişinin kendi zihinsel sınırlarını görememesine ve her şeyi bildiğini sanmasına yol açar. Bilgi arttıkça ise kişi ne kadar az bildiğini fark eder ve gerçek bir ölçülülük kazanır.
Şekerim TDK değilim ama cahil cesaretinin bilmeden bir şeyi yapmaya girişmek, cahil özgüveninin ise bilmeden bildiğini sanmak anlamında olduğunun ve ikisinin arasındaki farkı anlayabiliyorum. Tişikkirler 😌
İkisini de alamıyor muyuz
Zekası öncelik
Zekası
Zeki olması bir tık
Zeka
Zekaa
Zekâsı
zeka...
Zekası