Aşk İlişkileri Karşınızdaki kişinin mütevazı olması mi yoksa zeki olması mi sizin için daha önemlidir? aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor karşınızdaki kişinin iyi biri olması mi sizin için önemli yoksa zeki biri olması mi sizin için daha önemli?Cevapları bekliyorum. Karşınızdaki kişinin mütevazı olması mi yoksa zeki olması mi sizin için daha önemlidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Zeki olması daha önemli zeki insanlarla anlaşabiliyorum sadece 0 0 Yorumla
EricaFeuer Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Mütavazi insanlar nasıl olur? Mesela nasılsın davranışları olur? Zeka benim için oldukça önemli. 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl EGO SAHİBİ DEĞİLDİRLER. ...EMPATİ KURARLAR. ...DAVRANIŞLARI SAMİMİ ve DOĞALDIR. ...YETENEKLERİ ve EMEKLERİ İLE BAŞARI KAZANIRLAR. ...GÜVEN VERİRLERGoogle'a yazdım.Bide bu Her insan gibi övüldüklerinde ruhları okşansa da, başkaları tarafından övülmeyi beklemezler.Daha çok devam ettirilebilir özellik var ama bu kadar şimdilik yeterli. Yorumla EricaFeuer +1 yıl Aslında bunda da zekilik var o zaman. Yorumla aysslay +1 yıl Mütevazi biri de aklını kullanır evet.Kendi isteği ile mütevazi olan insanlar için diyorum bunu Yorumla
Börteçinece Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İkisi bir arada olmuyor mu? Mütevazı olsun ama embesil de olmasın yoksa gıcık olurum 😅 0 6 Yorumla aysslay +1 yıl Tamam sana bir soru.Mütevazı ve embesil mi?Zeki ve karaktersiz mi?Hangisini seçerdin? Yorumla Börteçinece +1 yıl İkisini de seçmeme şansım var mı? Yorumla aysslay +1 yıl Tabii istersen seçme.😅Embesil diyince de karaktersiz diyince de kötü oldu anlıyorum ki Yorumla Börteçinece +1 yıl Ahaha evet ya. O zaman embesil yerine orta zeka diyelim ve mütevazı, onu seçerim zira karaktersizler hiç çekilmez😣 Yorumla aysslay +1 yıl Karaktersiz biri hayatımızda olmamalı bile hiç-bir anlamda Yorumla Börteçinece +1 yıl Ayneeeen öyle bacımsu🤞🏻 Yorumla
Bitterziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Zeki olsun mütevazı olup olmaması kendi sorunu olur 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl Zeki ve kaba biri senin için sorun mu mesela? Yorumla Bitterziyagil +1 yıl Mütevazı olmamak kimseyi kaba biri yapmaz. Mütevazı olmak iyi bir ekstra özellik bunun eksikliği kaba yapmaz kimseyi. Yorumla aysslay +1 yıl Yapar demedim sordum ben de. Yorumla
Engincan0600 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İyi biri olması önemli ben uyanık adamı severim ama kendimden uyaniklardan da nefret ederim 😂😂😂 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Olveyzzzz Mütevazi olması 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Tamamdır sana always Yorumla
Bylaunch Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Mutevazi hatun severim 0 4 Yorumla aysslay +1 yıl İyi iyidir. Yorumla Bylaunch +1 yıl Aynen sen hangisisin Yorumla aysslay +1 yıl Kendime yorum yapmıyorum. Yorumla Bylaunch +1 yıl Ok tsk yinede Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Zeki 0 14 Yorumla aysslay +1 yıl Tercih meselesi Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ne diyorsun be Yorumla aysslay +1 yıl Olabilir demek oluyor benim dediğim şey Yorumla Ardafit67 +1 yıl Offff Yorumla aysslay +1 yıl Ne "offff" Yorumla Ardafit67 +1 yıl Saçma sapan uazatıyorsun konuyu ilginçmidir nedir ya Yorumla aysslay +1 yıl İlginç olabilirim Yorumla Ardafit67 +1 yıl Evet öylesin 😂 Yorumla aysslay +1 yıl İlginç kelimesi bir "iltifat" Yorumla Ardafit67 +1 yıl Kabus ya Yorumla aysslay +1 yıl "Kabus" falan değil. Yorumla Ardafit67 +1 yıl Neden 😂 Yorumla aysslay +1 yıl Neden mi?Öyle görmüyorum, Sen öyle diyorsun diye Yorumla Ardafit67 +1 yıl Tamam sen bilirsiinnn profilindeki çocuk ne ladar tatişmişşşş 😂😊 Yorumla
kbrbbcn998 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Arafta kaldım 0 6 Yorumla aysslay +1 yıl Bi ondan bi ondan mı Yorumla kbrbbcn998 +1 yıl Yarım yarım ortaya karışık oluyorsa öyle olsun ajajja Yorumla aysslay +1 yıl Menemen Yorumla kbrbbcn998 +1 yıl Menemen soğanlı mı olur soğansız mı Yorumla aysslay +1 yıl Oy kullananların %50,6'sı soğanlı, %49,4'ü soğansız olur dedi. Yorumla aysslay +1 yıl Ya menemen gözüyle bakmıyorum aslında soğan onlardaki hangi özellik bilmem ama soğanlı olması iyidir Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Mutevazi 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Tercih meselesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zeki olması daha önemli zeki insanlarla anlaşabiliyorum sadece
Mütavazi insanlar nasıl olur? Mesela nasılsın davranışları olur? Zeka benim için oldukça önemli.
EGO SAHİBİ DEĞİLDİRLER. ...
EMPATİ KURARLAR. ...
DAVRANIŞLARI SAMİMİ ve DOĞALDIR. ...
YETENEKLERİ ve EMEKLERİ İLE BAŞARI KAZANIRLAR. ...
GÜVEN VERİRLER
Google'a yazdım.
Bide bu
Her insan gibi övüldüklerinde ruhları okşansa da, başkaları tarafından övülmeyi beklemezler.
Daha çok devam ettirilebilir özellik var ama bu kadar şimdilik yeterli.
Aslında bunda da zekilik var o zaman.
Mütevazi biri de aklını kullanır evet.
Kendi isteği ile mütevazi olan insanlar için diyorum bunu
İkisi bir arada olmuyor mu? Mütevazı olsun ama embesil de olmasın yoksa gıcık olurum 😅
Tamam sana bir soru.
Mütevazı ve embesil mi?
Zeki ve karaktersiz mi?
Hangisini seçerdin?
İkisini de seçmeme şansım var mı?
Tabii istersen seçme.
😅
Embesil diyince de karaktersiz diyince de kötü oldu anlıyorum ki
Ahaha evet ya. O zaman embesil yerine orta zeka diyelim ve mütevazı, onu seçerim zira karaktersizler hiç çekilmez😣
Karaktersiz biri hayatımızda olmamalı bile hiç-bir anlamda
Ayneeeen öyle bacımsu🤞🏻
Zeki olsun mütevazı olup olmaması kendi sorunu olur
Zeki ve kaba biri senin için sorun mu mesela?
Mütevazı olmamak kimseyi kaba biri yapmaz. Mütevazı olmak iyi bir ekstra özellik bunun eksikliği kaba yapmaz kimseyi.
Yapar demedim sordum ben de.
İyi biri olması önemli ben uyanık adamı severim ama kendimden uyaniklardan da nefret ederim 😂😂😂
Olveyzzzz Mütevazi olması
Tamamdır sana always
Mutevazi hatun severim
İyi iyidir.
Aynen sen hangisisin
Kendime yorum yapmıyorum.
Ok tsk yinede
Zeki
Tercih meselesi
Ne diyorsun be
Olabilir demek oluyor benim dediğim şey
Offff
Ne "offff"
Saçma sapan uazatıyorsun konuyu ilginçmidir nedir ya
İlginç olabilirim
Evet öylesin 😂
İlginç kelimesi bir "iltifat"
Kabus ya
"Kabus" falan değil.
Neden 😂
Neden mi?
Öyle görmüyorum, Sen öyle diyorsun diye
Tamam sen bilirsiinnn profilindeki çocuk ne ladar tatişmişşşş 😂😊
Arafta kaldım
Bi ondan bi ondan mı
Yarım yarım ortaya karışık oluyorsa öyle olsun ajajja
Menemen
Menemen soğanlı mı olur soğansız mı
Oy kullananların %50,6'sı soğanlı, %49,4'ü soğansız olur dedi.
Ya menemen gözüyle bakmıyorum aslında soğan onlardaki hangi özellik bilmem ama soğanlı olması iyidir
Mutevazi
Tercih meselesi