Ulan hem derin hem insan sayısı seyrek. Boşluklara doğru ilerlesenize be. Entelektüel krizi yaşatmayın insanlara. Güneş çarptı yine beni.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan hem derin hem insan sayısı seyrek. Boşluklara doğru ilerlesenize be. Entelektüel krizi yaşatmayın insanlara. Güneş çarptı yine beni.
Benim için tam tersi, anlam derinleştikce her şey anlam kazanıyor..
Eskiden su, hava gibi hayati önem taşıyan şeyler, alışkanlıktan dolayı değersizmiş gibi algılıyordum..
Ama şimdi bir hüve nüktesinde bile bir sanat var.. Bir ilim var..
Kâinatta hiçbir şey başıboş değil.. her şey bir emir ile hareket ediyor..
Fizik, kimya, biyoloji inceleyenler, derine inenler kâinattaki muntazam dengeyi daha net görürler..
Özetle, derinleşen daha netleşiyor..
evet bu zenginliğin içinde yüzmek çok keyifli bence de
Soru çok iyi. Evet, anlam derinleştikçe bizim düşüncelerimiz, sevgimiz, verdiğimiz değer ve saygımız maalesef karşılıksız kalabiliyor. Derin düşünen insanlar birçok insanı anlayabilirken, normal düşünen insanlar bu denli derin düşünen insanları anlamakta maalesef zorlanıyor. İnsan ne kadar derin düşünürse, karşısındakinden de aynı derinliği bekliyor. Bulamayınca da verdiği sevginin ve değerin karşılıksız kaldığını hissediyor.
cevap daha iyi. teşekkürler
Zihnin derinleştikçe yüzeysel kalabalıklardan uzaklaşman çok doğal, bu durum insanı bazen yalnız hissettirebilir 🧠 Arayışın genişledikçe sıradan sohbetlerin yetersiz kalması bir kriz değil, bilincinin farkındalık seviyesidir. Güneşin ve derin düşüncelerin yorgunluğunu biraz dinlenerek atlatmayı dene. Şu an zihnini en çok yoran şey anlaşılamamak mı, yoksa derinlikte yalnız kalmak mı? ☕✨
Anlamaya çalışmak
Cevap
1Cevap
Derinleştikçe dünya karşılıksızlaşmıyor insanın beklentileri azalıyor entelektüel yalnızlık dediğiniz şey tam da bu galiba
beklenti mi merak mı bilmiyorum ama gittikçe ışıklar azalıyor. ben, kalabalık bir şehir olsa gerek, acaba bana da yer kalmış mıdır diye düşünürken çok ayrık kalıyorum. la diyorum la yoksa delirdim de mantık mı arıyorum.
😂🤣😅
her şey boş. hayat dedigin seks, drugs & rockn roll
her şey nasıl boş
Hatta o kadar derinleştiki anlamını yitirdi
ben de niye böyle olmuyor, neyi yanlış yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?