Herhangi bir karakter veya gerçek hayattan biri olabilir.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Kimsenin. kendi fiziğim sadece
brad pittin fight club dönemindeki haline sahip olmak isterdim adamın hem kas kütlesi yerindeydi hem de yağ oranı sıfıra yakındı spor salonunda saatler harcamadan elde edilecek bi fizik değil tabi ki
Arnold Alois Schwarzenegger'in fiziğine sahip olmak isterdim.
Ilaçlı fiziği mi
İlaçlı ya da değil o adam bu konuda efsane kardeşim dünya kabul ediyor!
Genetiği iyi zaten onu biliyoruz da sen naturel halini mi istersib ilacli halini mi
Naturel hali tercihim olur elbette. Fakat ilaçlı halide olabilir onuda sorun yapmam.
Fiziğimi seviyom sadece bacak boyum bi tık daha uzun olsun isterdim
Fuji toshigoro
Sen ne biliyon onu dkkdkd benim fizigimi istemeye utanmiyon mu
Hfhafbash ne demek ne biliyon anime bizden sorulur :D
Birkaç bir şey öner bari dkdkd
Yahu o kadar çok izledim ki isimlerini unutuyorum sen de 3 bin ben deyim 5 bin :D Klasikleri izlemişsindir diye düşünüyorum. Naruto, fariy tail, black clover, demon slayer, jujutsu kaisen, death note, attack on titan, berserk, code geass, steins gate vs... Nanatsu no taizai , zenkyou no terror, re-zero, mirai nikki, elfen lied, parazyte, monster bunlar arasında izlemediğin var mı?
Fairytale, no terror, re zero 1. Sezona baktım sadece, mirai nikki var izlemediklerim arasında
Farklı bir hikaye mirai nikki. Şu film varya obsession diye onun ki gibimsi ama değilde değişik bir hikaye kısacası izlenir. Re-zero yu ilk çıktuığında izlemişimdir 10 sene oldu heralde normalde tarzım değil oyle animeler lakin sevmiştim hikayesi fena değildi. Yenilerden hells paradıse, vinland saga güzeldir. spor animelerinden hajime no ippo rocky den kat kat güzeldir. Kuroko no bastek basket animesi olarak güzel. Blue lock Futbol animesi olarak güzel. Favorilerimi sırasıyla yazdım hajime no ippo mutlaka izlenmesi gerekn bir seridir. Sen absurd komedi yapıyon arada izlemediysen mutlaka gintama izlenir.
Re zero bas karakter yüzünden beni bi sıktı dmsks ippo ve voleybol animesini izleyecem bir ara ismini unuttum sksks
Kuroko no basket asjkfbas hajime no ippo effsaaneeedir. Keyifli seyirler efenim.
Kuroko izledim favorim aomineydi dksks haikyuu benim ismi aklıma gelmeyen
Lan çocuk yürü git benim favorilerimi çalıp durma.''geceyazılanlanet'' e lanet okurum jkasfbjask. Başka adam mı yok git kızıl kafayı favorin yap kralı favorin yap kisuke yi yap. Aomine benim aosfbasjk
Allah bilir bleachta da grimmjow u seviyorsundur.
He favorim Grimmjow jaegerjaquez jlvbjlv
Vay arkadaş sankfajkl demek ki bizim karakterlere bakış açımız aynı. Has baş karakterler değl yan rolde harcanmış karizmatik karakterler seviyoruz. D
Fiziğimden memnunum, onlar benim fiziğine sahip olsun
Uzun boylu olsam yeterdi. Malum kisayim 1.72
Hak veriyorum
Kimsenin ben halimden memnunum.
kimsenin kendi fizigimi begeniyorum
Kendı fızıgımın uzunboylu halı
150 lerde misib
170 mi olmak isterdin
155 ten az mısın
İyisin bence
Giyme boş ver nşfsnb
Memnunum halimden
Nasılsın ki
☠️☠️
Ölümü göze alıyorum dkdks
Jonny sins
Fena seçim dkdks
Jordi alba
Kendimi seviyorum :D
Hiç kimsenin ben kendime göre tamamım
Kendi fiziğim güzel
Yuri Boyka
Para yeterli knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi bedenimle gayet barışığım ve doğal halimi seviyorum ama bir karakter seçecek olsam kesinlikle Tomb Raider'ın efsanesi Lara Croft olurdum. Hem son derece atletik, güçlü hem de inanılmaz fit bir duruşu var. Doğal ve sağlıklı görünen, spordan gelen o fit enerjiyi çok çekici buluyorum. Peki senin hayalindeki o güçlü ve fit fizik kime ait, merak ettim ✨