dışı düşünüyoruz şu an. ona göre yorum yapın
Hayallemece time.
dışı düşünüyoruz şu an. ona göre yorum yapın
Hayallemece time.
Böyle 1.56-1.70 arası boyu olan kızıl saçli doğal ise kızıl olsun doğal değilse normal rengi neyse o olmalı
Elleri incecik olsun beyaz tenli 55-60 kiloyu aşmamalı böyle pofuduk ayı gibi yumuşak olmalı gözlük fizikten sayilirmi bilmem ama gözlüklü olursa veya lens takarsa güzel olur bilmem akliam bukadar geldi
Ne renk lens seversin
@yawhehe01 nekadar güzel ozaman iki çift pırlantanıza iyi bakınız.
Ne renk saç doğalsa
Yani siz boyalı değil doğal saç seviyorsunuz parlak oluyor diye mç
Siyahsa düz kumral ve sarıysa kabarık mı😅 iyi haberim şu ki boyanmış sarı, kumral saçlar yıprandığı için kabarık durabiliyor
Ama bence parlak ve dalgalı ya da parlak ve düz daha güzel.
Bakımlı ve sağlıklı duran parlak saçların dikkat çektiği gerçeği ama boyalı ve cansız bir saçtansa boyasız ve parlak bir saç daha güzel
Büyük bukleli kahve saç çok güzel
Turuncu kıvırcık diyince aklıma brave geldi
Doğal saç çekici bayağı...
Işlem görmemiş saçlar kendini çok belli ediyor.
Ben de 18 im wiha
İstediğinizi yazın özgür ortam
Cevap
16Cevap
Çok iri olmayan ve asla çelimsiz de olmayan kara kaşlı kara gözlü 😘
İdeal güzel beyefendi
Aynen
185 ve üstü boy. Kalipli. Omuzları geniş. Mafya tipli😃siyah saçli. Beyaz tenli. Elleri kocaman olsn. Gözleri siyah kahverengi fark etmez. Saçlari düz veya dalgali. Kirli sakallı. Çene kemiği belirgin. Sporcu da olr
Noldu çok mu saçma🙁🙁
İyi bakalm
Büyük elli erkek
Benm elim yanında minnacık kalsin😊
Fesat düşünmeyin he🤣🤣
Bence de iyiymiş ben de hayaline ekledim hemen
Warsa böyle biri bana ulaşsin lütfen 🤣🤣🤣
@yawhehe01 ahaha yığılma olur yapma böyle şeylerrr 😂😂
🤣🤣🤣
Mafya tipliler yüzünden kadın cinayeti var? Kafadan hasta cidden türk kızları
Harbidn öyleler dışarda mafya evde süt dökmüş kedi ararlar eve gelince kocadan şamarı yiyip duvar dibinde ağlarlar 😂
@ibrahimfurkan34 bunun gibi kızlar işte cinayete kurban gitmeye aday kurbanlar abi
İstekleri buysa bize bir şey düşmez aga çöpün kenarındsn veya ormanlıktan toplarlar birgün
Vericen eli sopalı serseri berduş it puştun birine bunu yer misin yemez misin o zaman görür mafya tipli erkeği
@ibrahimfurkan34 artık acımıyorum bunlara valla bak devlet çok iyi yapıyor umitcan uygun gibi tipleri serbest bırakmakta
Yoksa bizim kızlara sevgili olcak erkek kalmaz onları içeri atarsa devlet
Biri orijinal şêrefsiz. Biri sahtekar dindar
Sizin gibiler cehennemde yanmayı hak ediyo
benim kafamdaki mafya tipleri sizin bildiginizden değil. O kadar @ptalsinizki herkesi öyle saniyosunz
Güzelim diye övünüyorsun ama gram beynin yok. Egolu insanlarda beyin bulunan bir şey değil zaten
Hükmü verdi hanımefendi Hüküm vermek ancak Allah'a aittir; kendisinden başkasına değil, O'na tapmanızı emretmiştir..." (Yusuf, 12/40)
Sen İbrahim. Sana yüz vermerim diye takla atiyon. İyiki senin gibi kadin düşmani na yüz vermedim
Sahtekarsın sen bide dinle ilgileniyo sen git önce akıl hastanesine şizofren. @ptal ya. Kızlar iyi ki sana bakmiyo. Dişardan dindar içten ise zebanisin sen
İstedigi erkek tarifinde sadece dış görünüş var içe bakmayan birisi daha işte ne beklersinki dkkd
Kdkdksk
Nasıl saldırıyo görüyonmu
Sahtekar farkindaysan soruyu soran diş görünüşü anlatmami istedi. Sahtekar dindar
Sizin istediğiniz şekilde erkek yok bunu o olmayan beyninize sokun. Hem serseri mafya olup dışarıya sert size yumuşak olmasını istiyorsunuz bunu biliyorum çok kızdan duydum ama sonuç ne? Öldürülen kadınlar işte. Onlar da kendilerine şiddet gostersin istemezdi tabi ki ama şimdi maalesef hayatta değiller
Şêrefsiz isimli sahis olm senin adın şêrefsiz ztn sggg.
Benm sevdigim var ln. Bela msnz siz ax
Bi kafir demediği kaldı onuda dese dinden çıkcak ksksks
Osun ztn
Muhtrmelen ne namazı var ne kuranı var bana din öğreticek sahte dinci yaptı beni dkdkdkd
Kısasın kimse sana yüz vermiyor diye delleniyosun
01 sende benim gizli olarak sordugum bir soruda dinden bahsediyordun
Madem bu kadar dindarsın bendende iyisin kapansana
Yazık sana gerçekten
Her sana bakmayan kıza diyon git dayak ye kocandan ağla
Yazık. İnşallah öyle bi karın olr varya kurt gibi bedenine zarar verir
Efendi duzgun erkekler varken mafya tipli berduş seven kız malın önde gidenidir zaten bro boş ver bu kızı sen. Kizil saçlı olup da normal olan kız daha görmedim bildiğin şeytan bunlar
Beddua bilirsinki edene geri döner ama sen hiçbi din bilgin yok be
Def oln
Ağlıyodun 2 dakka mutlu olayım diyodun bana dkkddk
Biri orijinal şêrefsiz biri sahtekar dindar
Sürekli hakaret eden birisin
Kendini Allah sanıyor benim dinimi sorguluyor
şu an dinden cıktın haberin yok
İbrahim sana yüz vermedim diye yeter üstüme gelme. Sevmiyorum seni kardes ne apptal biri çiktin
Diğer sahistan cesaret aliyon hayırdır. Ln zırladın resmen triplere girdin
Üstüme gelen sizsinz farkinda msnz. Arkamdan her lafi söylemişsinz
Şerefsizler tam da senin sevdiğin erkekler işte. Şiddet görmeyi hakediyorsun umarım umduğunu bulursun kafasız
Neyse engelliyom sizi. Sahtekar dindar
Senle konusmak şstemeyen bendim nasıl yüz vermeyn sen oluyosun ya 😂
Müslüman birine kafir diyen birisi dinden çıkıyordu sanırım evet
Aga Ayet attım hüküm veriyo benim yerine
Dinden cıktı Şu an
Bana yazan da kendisi konusmak isteyen ben şstemedim konusmak simdi bana yüz vermedim sana diyo dkdkd
Ama nasıl hakaret ediyo varya dkdkd
Allah hidayet versin
01 sen benim sorumda ben öyle açık giymem edepli biriyim diyordun. Edepli kız sence mafya erkek sever mi? Sen kim bilir kaç tane adamla fındıklar kırmışsındır
Edepli dindar ama benim dinimi sorguluyor ve hüküm veriyor kafir ilan etti beni 😂
Bu kız düzgün birisi değil kanka bence uzak dur bu kızdan. Ben çözdüm bunun ne olduğunu
Özelen biraz konuştuk ciddi Akıl sorunları var
Psikolojisi bozuk diye bana hakaret ediyor niye haakret ediyon diyom psikolojşm bozuk diyor o öyle istedigine hakaret etcek ama erkekler onunel üstünde tutcak onu istiyo
@ibrahimfurkan34 yok işte gerçekten edepli dindar olsaydı hem sana öyle demezdi hem de efendi sadık iyi çocukları severdi. Yalancı bu kız
Tipik bi kadının kendini yüceltmesi işte kendini herkesten erkeklerden üstün görmesi
Ben kimsenin şnancını sorgulamam ama bu sorguluyor bana kafir dedi eğer gerçkten dindar olsa kafir demenin kendisini kafir yapıcagını bilir
Salalım aga biz konustukça benim için tartışıyorlar diyip triplere gircek haydi iyi geceler 😂
@ibrahimfurkan34 bak işte psikolojisi anormal olduğu için dayak istiyo o yüzden mafya erkek seviyor. Bunun gibiler en aptal kız tipleridir dostum boş ver.
👍
@ibrahimfurkan34 iyi geceler bunun gibilerin gideceği yol b*k yoludur bro ne anlatsan fayda etmez akılsız olunca işte her b*k gelir başına onun
Soruyu soran kişiyim ve hakaret içerikli yazıları kınıyorum.
Zaman bol mu geldi arkadaş ne saldırıyorsunuz birbirinize 😃
Maziside var ondan ama açmanın anlamı yok ben hakaret etmedim eden düşünsün sadece hakaretlede kalmadı insanlara hüküm bile verdi kendini Allah yerine koyanda var haşa
Daha bence kşmse yazmasın kapansın iyi geceler herkese 👋🏻
@soran bu kadar kötü sıkıntılı bir zamandan geçiyor toplum kadınlarla ilgili. Her gün neredeyse görüyoruz kadına şiddet cinayet olaylarını. Kızların bazısı hâlâ o işlere meyilli adamları seviyor. İnsan kafayı yer ya herşeye rağmen hâlâ onları seven kızı görünce çıldırıyorum kusura bakma soran hanım
@ibrahimfurkan34 evet iyi geceler kavga etmeyin
@Profesyonelşerefsiz haklisiniz ama sizce öyle düşünen biriyse zaten sizi anlamazdı.
Ve mafya tipli biri derken tam olarak ne kastetmiş ben de pek anlayamadım. Belki de yanlış anlaşıldı.
Ama mafya seven birine ders anlatsak anlamaz.
Değiştiremeyiz
Anlamazlar eskiden çok uğraşırdım serseri erkek seviyorum diyen kızları görünce. Anlatırdım hep bu adamlar sadık olmaz değer vermez sizi obje gibi görür şiddete meyilli olurlar diye ama kafa basmıyor işte anlamıyorlar. Başa gelen çekilir demiş atalarımız. Kendileri bilirler sonuçları onları ilgilendirir bana giren çıkan bir şey yok iyi geceler uzamasın artık kapatalım konuyu
Memeleri büyük yere kadar süt veren cinsten olacak
İnek gibi tanımladın
Burnu güzel olsun poposu dik
Nasıl burun istersin
Estetiğe bakışınız peki
Ağzı büyük memeleri küçük mü olsun
Her şeyi küçük yani
Niyeymiş
Yaş kaç
18 yaşındayım ya olmaz ki
Olsa olmaz demezdim
Siyah dalgalı saç, karizmatik
Ow iyiymiş dalgalı saç (gür, siyah, parlak)>>>>🤤
Beyaz tenli küçük göğüslü kızlardan hoşlanırım
Güzel
Yerim onları :)
Tatlı
Yaa
Dimi
İstekli misin
Seksi olmalii cekici vucudu poposuu 🙂
Uzun boy keskin yüz hatları
Uzun boy kaç olsun
İyiymiş sizin boy kaç
İyi umarım bulursun
Tabi tr de o boyda kız bulmak biraz zor
Aman bulunur ya ne var 😆
Keskin yüz hatları buluruz bizde bsbs
Onu buluruz bence
90-60-90/100-80-100 😅😂😂
Hangisi
O kadar da standart ölçüler olmaz herhalde diye düşünüyorum 😊
Hayal bu iwşsös
Kız gerçeği olmayacaksa niye soruyon 😅😂😂
Hayal konuşuyoruz
Ooooo başka konuşacak hayal mi yok 😅😂
Var var
Eeee
85 üstü göğüs sahibi, 90 üstü kalça sahibi
Bol bol
evet iştah kabartıcı hani. Karşılığı da var bende büyüklük olarak. Sıkıntı yok
O da öyle ısterse güzel
büyük penis ister çoğu kızda çünkü önce gözünü doyuracak sonrasında içini. İşlev falan hikaye yani
İşlev mesele cinsel organ olduğu için ama görüntü de önemli doğru
ya bak içini dolduramadıktan sonra önemi yok ve kadın ilk görünce iliklerine kadar istemeli. Erkek olarak kadında uyandırdığın izlenim budur her konuda
Bilemeyeceğim öyle diyorsanız
ya zaten görsen hak verirsin ondan dedim az biraz tecrüben de varsa fark edersin detayı ve inceliği
Amaç cinsellikse tabii görüntü de önem taşıyor doğru da
yani çekmeli ki seni içine almak için sabırsızlanmalısın. Gidip de işlevi var diye de bamya keyif vermez doğruya doğru
Evet istek uyandırmıyorsa birlikte olmak istemeyiz
Ha şöyle yani gerçek bu palavradan çıkıyor bazıları. Buradan dul bir kadına atmıştım zamanında düşün yani buluşmak istedi anında sebep çok belli
İstekliymiş demek ki
Hem öyle hem de kadın görür görmez etkilendi eski kocamın ki de penismiymiş deyip
Eski kocasınının cinsel organının boyutunu da duyurmasaymış keşke
Ahaha bana iyice gaz vermek istedi muhtemelen dedim bunu her kadın yiyemez
Normal olsun
Normal ne
Sporcu
Fitness nasıl
Kış geldi biraz iri olsun
Isıtsın diye mi
Belki çabuk üşüyecek ablamız iri de olsa
Sıcak havada gelsin mi
Ince
Safinaz gibi.
Hığ
On numara işte.
Peki madem
Götü güzel olsun ben götçüyüm
Ve beyaz tenli olsun kaymak gibi off
Bu memeci popocu olayı neye göre
Cinsel arzuya göre işte
Kadını kadın yapan 3 organ var meme gött vajina. Vajina erkek de yok. Kadının memesi ve götü de farklı olduğu için kadınsı şeyler işte.
Kadını kadın yapan şeyler 😵
Ya hayır yanlış anlama kadını kadın yapan derken beden olarak dedim. Yoksa karakter önemli kadını kadın yapan
Karakter yoksa anlamsızlaşır.
Mesela şunu sormak istiyorum erkek olmadığım için kadınlardan cinsel anlamda hoşlanmadığım için anlamadığım şu mesela sen neden memeci değilsin? Neye göre seçiyorsunuz bunu
Yoo meme de iyi got de iyi
Kavun karpuz
Çok merak ettin nedense
Hı
18 misin
Evet
Değişir kişiye göre
Minyon beyaz tenli.
Hm güzel minyon kaç mesela
Oyle genel bi boy kilo şudur şudur diyemem. Ama zayıf ince bel minnacık özgüvenli bir dişi beni benden alir. Kabul edelim ki fizik aslinda genetiktir insan elinde degildir ancak ben bu durumu kitao kapakcigina benzetiyorum insan ilgisini cekerse sayfalari karistirir hosuna giden ya da kendinden seyler gorurse aksiyon istek gelir. Dalar gider sayfalarda fizikte boyle birsey. Hersey degil ama ilk sey.
1.65ten kucuk 60 kilodan az.
Anladım güzel duruyor
Sen peki bi erkekten beklentilerin boy kilo kisilik kisisel gelisim madem girdik konuya gonder gelsin😂😂
Biri büyük elli demiş düşündüm de evet eli büyük güzel olur ya bide dalgalı parlak gür saçlar kıvrık uzun kirpikli kaşları şekilli ve güzel boynu çekici
Teni parlak ve pürüzsüz
Alımlı bir bey ehe
Elden kurtardik damarlisindan buyuk el var. Gur saclardanda gectik dalgada hadi gecer not alir. Kirpiklerimi gormezsin sarisinim boyunda kalin adem elmasli vs. alimli falan miymisim ben simdi 😂😂😂
Kulağa güzel geldi
Eli büyük demek sbbss
Tek eli degil djfkf
El daha önemli tam şu an. hayalimde el tutuyorum
El fotosu gelsin mi sidod
Hayal ediyorum o yeterli bozulmasın hayalll
Balık etli falan
Kilolu güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?