Belki de hayat bize hazır bir anlam sunmuyor. Yaşadığımız sevinçler, kayıplar, mücadeleler ve seçimler neyin önemli olduğunu bize gösteriyor. Kimi insan anlamını bulduğuna inanır, kimi ise anlamını kendi elleriyle inşa eder. Belki de ikisi birden doğrudur.
Hayatın bize verdiği anlamı mı keşfederiz, yoksa yaşadıklarımızla kendi anlamımızı mı inşa ederiz?
Açık konuşmak gerekirse... Hayat önümüze hazır bir menü koymuyor; malzemeleri çuvalla kucağımıza devirip hadi pişir bakalım diyor. Başımıza gelen her kayıpta, aldığımız her virajda o harca kendi çimentomuzu katıyoruz. Gökten zembille inmiş hazır bir Anlam arayanlar genelde hayatı ıskalıyor. Biz o anlamı sokakta, dökülen terde ve yaptığımız seçimlerde ilmek ilmek örüyoruz. Yani durup bakarak gizem çözmeye gerek yok; ellerini sıvayıp kendi hikayeni inşa edeceksin, olay tam olarak bu her şey Allahü Teala'nın takdiri olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şimdi konuya şöyle girip gideyim ben🙋♀️
Hayatta bize anlamamız için anlam veriyor, yaşadıklarımız ise bize tecrübe veriyor.
Her türlü bakış açımızı, ufkumuzu , düşüncelerimizi derinden hissedersek benliğimizi buluruz.
Düşünsene 😃 birini tanımak istiyorsun onunla konuşuyorsun , ondan sonra onu tanıdığın kadar biliyorsun artık.
İşte hayatta böyle...
Karşına ne çıkarsa, iyisi ile kötüsü ile...
Aldığın , davrandığın , tepkin , etkin kadar sen seni tanıyorsun...
Çok kendimce konuştum. 😊umarım anlamışsınızdır ☀️🙋♀️
Seni anladım. Bu benim yapımda var. 😅
Açık konuşmak gerekirse... Hayat önümüze hazır bir menü koymuyor; malzemeleri çuvalla kucağımıza devirip hadi pişir bakalım diyor. Başımıza gelen her kayıpta, aldığımız her virajda o harca kendi çimentomuzu katıyoruz. Gökten zembille inmiş hazır bir Anlam arayanlar genelde hayatı ıskalıyor. Biz o anlamı sokakta, dökülen terde ve yaptığımız seçimlerde ilmek ilmek örüyoruz. Yani durup bakarak gizem çözmeye gerek yok; ellerini sıvayıp kendi hikayeni inşa edeceksin, olay tam olarak bu her şey Allahü Teala'nın takdiri olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. 😊
Neyin önemli olduğunu çoğu insan anlamıyor veya yanlış anlıyor. Hayvanlar insanlardan daha düzgün ve faydalı hayatlar yaşıyorlar.
İnsan, ne insan olabiliyor ne de hayvan. Arada sıkışmış şekilde can verip, defolup gidiyor hayattan..
Çok sitemkâr konuştun.🤔
Senin sorun yüzünden 😂
Bu kadar damarına basacağımı düşünemedim 😂
Daha da soruna gelmem 🤣
Küstünmü 😂😂
Yo espri yaptım 😂
Espri yaptığını biliyorum benden kaçmaz. Ben kül yutmam 🤣
😂
Sorularıma geldiğin için de ayrıca teşekkür ederim herzaman beklerim.😀
Fazla derin soruyorsun. Oksijen tüpüyle gelmek lazım senin sorulara 😂
O iş bende merak etme. Sanayi tipi oksijen tüpü yeter sanırım 🤣
Ayağıma taş bağlasan daha garanti olur 🤣
Taşla kurtulamazsın dibe zincirlerim 😂
Ne kadar da merhametli bir erkek 🤣
🤣🤣 teşekkür ederim. Merhamet benden sorulur
Tü tü maşallah 😂
Dur nazar edeceksin şimdi 🤣
Erkeklerin olmayan merhametinde gözümüz yok yav 😂
He bunu yüzüme tükürerek mi söylüyorsun 🤣🤣
Hee 🤣
😂😂 ığyyy yarabbi şükür diyemeyeceğim
Hâlâ sorularına gelmemi istiyor musun? 🤣
Gel tabiiki sen gelince kafama kese kâğıdı geçiririm 🤣🤣
Ahaha
Tükürmeyesin diye önlem. Ama pazar poşetide olurdu ya neyse 😂
Hepsi yalan. Gençlik partiye, parti iktidara...
Yaşadıklarımız ile kendi hayatımızı anlamlandırırız
Zaman zaman her ikisi de
İkisi de bence