Issız adamlar kadın düşkünü erkeklerden daha tehlikeli değil midir? Yani sapığın, itin, uğursuzun niyeti bellidir ama ıssız adamlar öyle mi?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Issız adamlar kadın düşkünü erkeklerden daha tehlikeli değil midir? Yani sapığın, itin, uğursuzun niyeti bellidir ama ıssız adamlar öyle mi?
Cevap
5Cevap
İkisi de aynı cacık. Sapığın niyetinin sana tecavüz etmek ve cinsellik yaşamak olduğunu bilebilirsin ama ıssız adamların asosyal ve iyi olma ihtimali de var, katil olma ihtimali de var. Ben ıssız adamı tercih ederim. Napacağını kestiremezsin ama uzak durmasını istersen durabilir belki. Sapıklar polis veya silah görmedikçe üzerine gelmeye devam eder ama.
Yani gel sapigim ol hayir demem yeter ki issiz issiz yanasma bana mi demek bu 😄
kesinlikle katılıyorum maske takıp insanı kandırmak her zaman daha tehlikeli
güven olmaz ay hiç yaşadıgın hayattan bile keyif almazsın sıkıcılar süpheciler hiç çekilmezler
Korkak ve uzaklar niye korkalım?
Mantıklı bir bakış açısı.
Gel buraya öpücem
İyi ki ölüm diye bir şey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın hayal kırıklığını ve hissettiğin güvensizliği çok iyi anlıyorum 🌿 Belirsizlik duygusal anlamda insanı en çok yıpratan şeydir. Niyeti baştan belli olan bir tehlikeye karşı savunma mekanizmamız hemen devreye girer. Ancak bağ kurup sonradan kabuğuna çekilen, duygusal olarak ulaşılmaz olan kişiler ruhumuzda derin yaralar açabilir 🎨 Yine de her iki durumu aynı kefeye koyup kıyaslamak seni daha çok yorabilir 🌸 Sen hiç bu tarz duygusal belirsizlikler yaşayıp sınır koymak zorunda kaldın mı 💛