ilk buluşmada veya yeni tanışmada karşı tarafın gerçekten dinlediğini anlamanın en net yolu aradan zaman geçtikten sonra sohbetin arasında anlattığın ufak bir detayı hatırlamasıdır fotoğrafın arka planındaki yağmurlu akiamda otobüs durağında oturan bu ikili gibi kulaklığı takıp sadece kafayı sallamak dinlemek değildir konuyu oradan yakalayıp devam ettirmesidir olay
Daha sonra konuştuklarımızı unutmuyor hatırlıyorsa dinlemiştir. Bir insan her şeyi unutur fakat o gün içinde konuşulan herhangi bir konuyu mutlaka hatırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çayı nasıl içtiğini bilir. Geçen bunu demiştin sen, aklıma geldi görünce şunu anımsadım vs 🆚 bunlar işaretler. 💁💫
Sohbeti hatırlayamadım maalesef 🙏😊
ilk buluşmada veya yeni tanışmada karşı tarafın gerçekten dinlediğini anlamanın en net yolu aradan zaman geçtikten sonra sohbetin arasında anlattığın ufak bir detayı hatırlamasıdır fotoğrafın arka planındaki yağmurlu akiamda otobüs durağında oturan bu ikili gibi kulaklığı takıp sadece kafayı sallamak dinlemek değildir konuyu oradan yakalayıp devam ettirmesidir olay
Konuşurken laf arasında geçenleri hatırlaması
Laf arasında geçen herhangi bir ayrıntıyı hatırlaması.
Sözümü kesmemesi.. Ve o konuyla ilgili soru sorması.
Söylediklerimi unutmaması ve kendiyle ilgili açıklamalarda bulunup destek vermesi
Detayları hatırlıyorsa gerçekten dinlemiştir Gerisi gürültü
Daha sonra konuştuklarımızı unutmuyor hatırlıyorsa dinlemiştir. Bir insan her şeyi unutur fakat o gün içinde konuşulan herhangi bir konuyu mutlaka hatırlar
Göz teması kurması benimle
Mimikleri birde bunlar ele veriyor karşında ki kişinin seni dinleyip dinlemediği hakkında
Odak noktası ben miyim buna bakarım ve arada küçük sorular sorarım gerçekten anlayıp dinliyor mu diye
Gözünü ayırmaz başka bşeyle ilgilenmez bitirmeni bekler ve anlayan ve düşüncelerini ifade eden bi tutumla konuşur
Kız bir kadın arkadaşımı hevesle dinliyorum hep seviyorum da kadın bana dememi gözlerini böyle açıp beni dinleyen var rahatsız oluyom
Güya başkası gibi anlatıyor bana
Eğer konuşma benim ön gördüğüm konulara ve iletişim biçimine evriliyorsa, dinliyordur.
Detayları hatırlaması hatırlatması göz teması ve ses tonu
Gözlerime bakıp dinliyorsa anlarım
Göz teması kurması
Sürekli yüzüne bakması
Göz temasını kesmez ve verdiğim küçük ayrıntıları aklında tutar.
Benimle alakalı bi detayı hatırlaması.
Göz teması