9 sa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Doğru insan; hepimizin bildiği gibi, bir emek verip, bir eser vücuda getirirsin. O da öyle, çünkü herkes doğru insan olamıyor. Bir erkek ve kadın ilişkiyi taşıyacak, doğru insanı ancak gerçekten dürüst olursa, yani bu kendini kullandırma anlamında değil, o ilişkideki kişilerin birbirlerine sahip çıkarak, " hani çok yakın arkadaş olduğumuzda arkadaşımızın başına bir iş gelmesini istemeyiz ya " onun gibi düşüneceğiz. Böylece yakınımızda ilişkiyi paylaştığımız bayan bizim refakatimizde olacak. Buradan bağlarsam eğer; doğru insan burada devreye giriyor. Ve refakatindeki bayana gerçekten sahip çıkıyor. Bunu gerçekten yapabilecek kişiler ama dürüstçe olacak, sen evlenmediğin kıza sahip çıkacaksın, bunu da ahlakıyla doğru insan yapacaktır. Çünkü çevremizde çokta ahlaklı diyebileceğim insan kalmadığı için doğru insanı da bulmak zorlaşıyor. Sitedede belki bir elin parmakları kadar vardır.
doğru insan vardır ama olmak zordur. bana göre doğru insan müslümanlığın gereğini yapandır. çünkü dinimiz hayatın her alanı için bir ölçü getirmiştir. ve Rasulullah alınacak en güzel örnektir. sallallahu teala aleyhi ve sellem
Doğru insanı bulabilmek için önce doğru insan olabilmek gerektiğine inanırım. Ama birebir doğru insan diye bir şeyin varlığına inanmam. İnsanlar değişkendir. Bugun tanıdığın gibi olmayacaklardır 3-5 sene sonra...
Bence kurgusal bir doğru insan yok. Kimse mükemmel doğmuyor. Doğru insan dediğin saygı duyduğun, kafa yapının uyduğu ve birlikte emek verip o ilişkiyi doğru kıldığın kişi oluyor.
Vardır Yanında kendini kanıtlamak zorunda hissetmediğin kişidir
Kavram olarak var doğuru insan ama kimse beyenmiyor onu ne yacağız söylermisin
35 yıl aradım bulamadım artık bıraktım umarım sen bulursun
yok öyle hazır doğru insan, o iş tamamen bulduğun kişiyle birbirinizi törpüleyip doğru insan yapma meselesi. resimdeki bej ceketli adamla beyaz elbiseli kız gibi anı yakalayıp uyum sağlamak lazım.
Doğru insan demek yerine birbirine uyum sağlayan, anlayışlı, empati kuran insan vardır ilişkide.
Onlarda nadir.
Yok kendine en yakınını bulup doğru hale getirirsin kız erkek için fark etmiyor
Henüz varsada ben görmedim
Ne anlamda bari onu yazsaydın bi kendini ifade etseydin keşke bu ne. Doğru kitap diye bir şey var mı mesela bi söylesene. Ne anlamamız gerekiyor sorundan?
Herkese göre bu değişir. "Sana" göre bu ne diye soruyorum.
İnsan hiçbir şeyin ölçütü değildir. Hakikatlerin gerçeklerin sana göresi bana göresi olmaz. Sana göresi bana göresi olan şeyler zevklerdir hazlardır. Gerçeklerin sana göresi bana göresi olamaz gerçek tektir birdir çünkü. "Böyle düşünüyorum" dersin, ben de sana yanlış düşünüyorsun derim. Bu böyle birşeydir. Doğru kitap ya da yanlış kitap diye bir şey olamaz. Kitabın taşın ağacın masanın bir doğruluğu yok çünkü. Eylemler doğru veya yanlış olur. Sorduğun sorunun cevabı belliydi zaten insan eylemleri doğru veya yanlış olur ama kusursuz tamamen doğru bir insan yoktur. "Doğru insan" demek boş edebiyattan öte gelen bir şey değil.
doğru insan var ama nasip işi işte
Vardır diye düşünüyorum.
Vardır da asıl mesele denk gelip gelmeyeceği
Vardır bize denk gelmez sadece
Var be Allah bazen en iyisini veriyor
Mutlaka vardır ama bize denk gelmeyendir.
Var tabiki lakin denk gelir. mi muamma
Var ama önemli olan denk gelmek
Var da ne zaman gelir meçhul
@Okuyan_Ögretmen geldim
yük.
Vardır
Vardır
Var ama pek denk gelmeyecek gibi
Evet var, senin diğer yarın olan
Yok.
Evet, vardır.
Var var.