Herkesle arkadaşsın ve birçok kitleden dostun oluyor. Benim tarzım bu. Siz bu konuda sabit fikirli misiniz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesle arkadaşsın ve birçok kitleden dostun oluyor. Benim tarzım bu. Siz bu konuda sabit fikirli misiniz?
şimdi bu durumda "herkesle anlaşmak" karektersizlik bile olabilir, zira herkesle insan neden anlaşmak ister? bu sorunun cevabı çok büyük olasılıkla "çıkardır" yani "onay almak, herkes tarafından sevilmek istemek " bile (ki bu asla gerçekten olmayacaktır) net olarak çıkardır. bunu yaptıkça çok fazla kişiyle anlaşabilir, çok fazla kadınla seks yapma şansı yakalayabilirsin. ama senden "götürdüğü" çok değerli bir şey olacaktır. ben "suyun akışına giderim" diyen herkes, ruhunu , karekterini satmıştır. mesela zorunlu olmadan esc lik yapan kadın buna örnektir. dünya çok "dansöz" yarattı, bu senin için sorun değilse neden olmasın!
Yok değilim. İyiyse hoşsa huyunu suyunu sevdiğim kişiler ile arkadaşlık yaparım. Benim için bilinci önemli. Neye inanmış nasıl giyinmiş takmam.
Herkesten arkadaş edinmek yüzeysel olarak çekici görünse de apolitik kalmak bazen duruşsuzluk olarak algılanabilir 🔍 Gerçekten cool olan, herkesle iyi geçinmek değil, kendi değerlerini koruyarak farklı fikirlere saygı duyabilmektir. Derin bağlar kurabilmek için bazen net sınırlar çizmek gerekir. Peki, tüm bu geniş çevren içinde kendini gerçekten anlaşılan ve samimi hissettiğin kaç kişi var? 🧠✨
Cevap
1Cevap
Bence bi insan herkesle iyi anlaşamaz o insan iki yüzlü gelir bana. Bir tarafın olmalı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?