Birçok korkutucu durumda hep sakinim Birkeresinde elimi makinanın tekine sıkıştırmıştım sakince makinayı kapatıp kurtardım Ama bir tanıdığım o duruma düşünce çığlık atmaya başladı

Güzel bişey ama yinede Allah kötüsünü vermesin ben hiç soğuk kanlı değilimdir canımı yakan bir haber bişey duyunca kendime gelemem
haaa kötü yaaa
Genel olarak iyi bir şey çünkü paniğe kapılan daha çok hata yapar🤔
:D ve ölür mesela ben süper zeki insan kendimi yaktıydım ama tatlı tatlı musluğa koştum
Çok da süper zeki değilmişsin ki kendini yakmışsın ama🙊😂
:D Süper zekiyim kolonya ile soba yakıyorum
Süper zeki mi cahil cesareti mi tartışılır aslında😅 Soğukkanlıdan ziyade biraz sosyopat olmayasın sen👀
Sosyopat ne :D
Hayır :D baya sosyal birisiyim ben suç işlemem zekam ileri olsada insan insandır
Sosyopatlar sosyal olurlar zaten, çok iyi rol yaparlar, kimse anlamaz, sen de böyle sempatik sempatik takılıyorsun ama şüphelendim bak şimdi👀 Seri katil potansiyeli sezdim sankim😲
:D Evet ben bir seri katilim arkadaşlarıma bulaşanı öldürmekten çekinmem fakat :D kanunlar izin vermiyorrr napıyım benn şimdi arada dövüp bırakıyorum
Aa ne tatlı kanunlara uyan bir sosyopat😂 Aferin👌
:D Kıskannnnn
Sicakkanlilarla çok iyi anlasirlar😉😉
:D evet öyle
😊😊
Cevap
5Cevap
en sevdiğim huylarımdan biridir bence mükemmel bir huy
:D Aynen kesinlikle öyle neden panik olacakmışım ki
aynen sakince halledebiliyoruz bağırmaya çağırmaya ne gerek var
:D Yaniii elimi yaktım demin kızgın yağ sıçradı iki saat bağıracağıma gidip soğuk suya tutarım ahahhaah
Bana göre iyi birşey değil. Vurdumduymaz oluyorsun bazen vs
Ben vurdumduymamıyım abla yaaa Aşolsun :D Bazen bana korkutucu şekilde soğukkanlısın diyolar ama napiıyım ya böyleyim ihihih
Aaa kardeşim sen öyle değilsin ki. Sıcakkanlısın bilakis ahde vefaya uyuyorsun :)
Yaa abla ben ikisdeyim :D Sıcakkanlılık öh soğukkanlılık havalı mesela ben bıçak saplansa onu söküp atıp kendi yaramı dikecek birisyim :D
Doğrudur :))
Dışarıdan öyleyim ama içimde fırtınalar kopuyor😄
:D YHAAA Yazık
Pek değil
Bazı durumlarda iyi bazı durumlarda kötü
:D Evet arkadaşım bir ara bana katil gibi bakıyorsun dedi
Soğukkanlı biriyim zararı yoktur.
Evet, soğukkanlı olmak güzel.
İyi bişey ben sıcakkanlıyım hıh😒
Ben öyleyim sanırım
:D Sanırım
Ben hiç zararın görmedim