Aşçı olmayı öneriyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşçı olmayı öneriyor musunuz?
Günümüzün aktif, iş konusunda da rahat bulunabilecek mesleklerden biridir. El yeteneğin, el lezzetin, yemeklere karşı bilgin varsa elbette okuyabilirsin. Ben iş sektöründe özellikle, okuduğun bölümün iş olanaklarına dikkat ederek ilerlerim. Bu yüzden tercihini aşçılık alanında kullanırsan, güzel yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Tabi okurken, kendini geliştirmekte çok önemli bunu unutma..
Temelinde eğitim almak her zaman avantajdır. Sertifika, belge sahibi olup, birçok yemek sektöründe ilerleyen zaten var. Okumadan bir yere gelemezsin gibi bir terim kullanmış mıyım? Hayır kullanmamışım. Gereken sertifika eğitimini, kursunu al ve iş başvurunu yap. Kursa gitmek, eğitim almakta bir okumak unutma. Hayırlı olsun...
Az önce yazdığım gibi, üniversite eğitimini almak senin avantajın olur. Alıp, almamak sana kalmış bir şey. Kurs, sertifikan olduğu zaman bazı yemek sektörlerinde çalışma imkanın elbette var. Ama çok üst konumlar üniversite mezunu net istiyor. Kursuna git al eğitimini başvurularını yap alan yerlerde çalışmaya başlayabilirsin.
Siz bilirsiniz karar sizin..
Merhaba, eğer yemek yapmayı seviyorsanız bunu mesleğe döndermek mantıklı yani aşçı olmanızı tavsiye edebilirim o yüzden. Başka bir şeye değil, buna odaklanın kesinlikle. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
5Cevap
Evet güzel bence
güzel ama yorucu 300 kişiye yemek yapmak farklı 4 kişiye yemek yapmak farklı
Daha bugun iki aşçi aldim işyerime.. guzel para kazaniyorlar
Şu sıralar ekonomiyi ve diğer şeyleri göz önünde bulundurursak pek iç açıcı değil ama eğer işinde iyi olursan değişiri yine de tutkularını takip et
cok iyi olurdu , hem isin oldugu icin yemek yapip kendinde yiyeceksin ve spora gideceksin harika bir vucut insaa edebilirsin , cok iyi olurdu
aşçı değilim ama yemek yapmayı çok severim
Evet iyi zor ama eğlenceli yemek yapmak
tabiki iyi yapabilrsen el lezeti onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?