Düşündüğünüz kişinin de sizi düşünüyor olma teorisine inanıyor musunuz?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
“Ben onu düşünüyorsam, o da beni düşünüyordur.” Güzel bir teori... ama keşke hayat matematik kadar adil olsaydı... Birini çok düşünmeniz, onun da sizi düşündüğünüz anlamına gelmez maalesef... Bazen insan karşısındakine değil, kendi içinde kurduğu ihtimale bağlanır. Ama bir de hayatın başka tarafı var... Aranızda gerçek bir bağ, yaşanmışlık ve karşılıklı bir yakınlık varsa, onun da zaman zaman sizi hatırlaması elbette çok mümkündür.
Birinin sizi düşünüp düşünmediğini zihninizde tahmin etmeye çalışmak yerine, size nasıl davrandığına bakın. Çünkü düşünmek sessizdir... davranış ise insanın gerçek niyetini daha çok ele verir.
Teorilere dayanan şeylerle çok işim yok düşünüyorsa benimledir zaten bunu eylemsel olarak ta gösteriyordur eylemsiz düşünce kimsenin bir işine yaramaZ
Yok be sen takıntılı bir şekilde 7/24 onu düşünsen ne olucak o Instagram keşfette gördüğü 38393 kızı düşünüyordur
Bunu bende çok merak ediyorum
Biri var aklımdan çıkmıyor resmen
İnanma ya yalan
Öyle mi
Atıyorum gecenin bu saatinde sen düşünüyorsun oda senimi düşüncek yani fosur fosur uyuyordur
Yokbe palavra saçmalık öyle olsa şimdiye çoktan yazardı
Belki yazmak isteyip yazamıyor
Yazmak isteyen yazar emin ol
Oda doğru
Kendimizi kandırmayı bırakıp gerçekleri kabullenmeliyiz
İsteyenin bahanesi olmaz haklısın
Yani
Alışmışız kendimizi avutmaya abi
Aynen öyle salla gitsin
Bunun doğru olmasını çok isterdim ama bence değil
Bende çok isterdim ya
Ah be
Olması gereken
İnanmayın şunlara
Dimi ya
Öyle olsa ne güzel olurdu demi
yok siz hasta oluyorsunuz 😂
Düşünseydi şimdiye kadar gelir verirdi :D
Doğru değil bence
öyle bir şey olmadığı için zor
Doğru değil
Evet ama beni doyurmalı aç olmamalıyımmmm
Sanmam sallamasyon işler gibi
Bence doğru değil
Bende aynı fikirdeyim aslında
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum bilimsel bir gerçekten ziyade aranızdaki çekim gücünün ve sezgilerin bir yansımasıdır. Birini sürekli düşündüğünde, onunla olan duygusal bağın veya zihnindeki çözülmemiş meselelerin etkisiyle bu hisse kapılabilirsin. Bazen tamamen rastlantı, bazen de karşılıklı bir frekans uyumudur. Ancak somut davranışlar görmeden sadece bu hisse güvenmek seni yanıltabilir 🧠🔍 Peki sen bu kişiden sana karşı somut bir adım veya işaret gördün mü? ✨