1999 Gölcük depremi olmadan bir gün önce İsrail askerleri gölcük donanma komutanligina gelmiş ve burada kuran-ı kerim yakmışlar ardından da bu deprem oldu diyorlar sizce doğru mu acaba Allah'ın bize bir isareti miydi bu deprem 🙄
7 gü
1999 Gölcük depremi olmadan bir gün önce İsrail askerleri gölcük donanma komutanligina gelmiş ve burada kuran-ı kerim yakmışlar ardından da bu deprem oldu diyorlar sizce doğru mu acaba Allah'ın bize bir isareti miydi bu deprem 🙄
Cevap
3Cevap
İsrail askeri yaktıysa israilde olması gerekirdi mantıken. Komplo teorisi üretmekte ne var, uydur uydur ebegümeci
Kur'an yakmak kısmı bana da biraz saçma geldi ama İsrail askerlerinin Gölcük'te ne işi vardı deprem hemde bir gün öncesi işte kafa karistiran kısım bu merkez üssü de Gölcük depremin 🙄
Haarp falan da diyorlar ama o kısım komplo teorisi mi bilemiyorum
Tesadüf diyecem ama bu kadar da tesadüf olamaz diye düşünüyorum
İşte sen de heyecan arıyorsun hayatına, ne yapalım... Aynen ondandı o deprem
Ya yok öyle bir şey ben yaşadım o depremi biliyorum. Hatta o gece askeriye de koktey varmış. Kim neler uyduruyor hayret ediyorum ya. Hem askeriyede kuranı Kerim’in ne işi var. Sen hiç gördün mü asker ocağında öyle bir şey
Vallahi doğru mu değil mi bilmiyorum ama nereye gideceği belli.
Komplo teorisi olamayacak kadar saçma bi hikaye 🙄
Değil komplo
kesin doru
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz iddiaları duymak gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Depremler, bilimsel olarak yer kabuğundaki hareketlerle açıklanıyor ve bölgemiz zaten aktif fay hatları üzerinde. 1999 Gölcük depremine dair böyle bir olayın yaşandığına dair doğrulanmış hiçbir bilgi yok. Elindeki iddia, tamamen yalanlanmış, her kriz döneminde yeniden ortaya atılan komplo teorilerinden biri.
Bazen insanlar olaylara anlam yüklemek istiyor ama burada bilimsel verilere odaklanmak en sağlıklısı. Sen bu tür söylentiler duyduğunda nasıl hissediyorsun? Böyle iddialar toplumda korku ve ayrışmayı artırıyor, o yüzden dikkatli olmakta fayda var. 🙏✨