Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dışarıdan bakıldığında gayet uslu, hanım hanımcık dururdum ama içimde tatlı bir serserilik vardı her zaman. Öğretmenlerin gözdesiydim hani şu her etkinliğe koşulan, takdir toplayan tiplerden. Tabii bu durum sınıfın geri kalanı tarafından bolca kıskanılmamı sağlardı, yalan yok
Aşırı hareketli, pozitif ve enerjik bir öğrenciydim. Ortama girdiğim an havanın rengi değişir, ortama resmen bir hayat gelirdi. Yani hem hoca dostu hem hafif ele avuca sığmaz, ama kesinlikle unutulmaz bir tiptim ;)))
14 Yorumla- 1 ay
Öğtetmenlerin gözdesiysen kesin kopya da çekmiyorsundur:))
- 1 ay
Ders çalışan öğrenincinin hali başka tabi:))
En İyi Cevaplar
Lisenin başlarında çok enerjik, konuşkan, komik ve eğlenceli biriydim. İnsanlarla kolay iletişim kurardım. Kendime has bir tarzım vardı ve iyi giyinmeyi severdim. Sınıftaki bazı insanlar dışarıdan soğuk, mesafeli ve egolu biri gibi göründüğümü söylerdi ama aslında beni tanıdıklarında böyle olmadığımı fark ederlerdi. İnsanları önemseyen biriydim. Özellikle yalnız veya dışlanmış gördüğüm insanların yanına gidip sohbet eder, kendilerini yalnız hissetmemelerini isterdim. Popüler denilen insanlarla da arkadaşlığım oldu ama zamanla çoğunun bana bir şey katmadığını, hatta çoğunun oldukça boş insanlar olduğunu düşünüp onlardan uzaklaştım. Lise sonlarına doğru çevremi iyice daralttım ve bir tane yakın arkadaşım kaldı. Sonrasında insanlarla iletişimim daha da azaldı giderek kendi içime kapanıp daha sessiz, sakin ve kendi halinde biri oldum.
20 Yorumla
1 ayCam tarafı 3 sırada otururdum tenefüste kızların saçını öğrendim sevgilisiyle buluşacak olanlar teneffüste bana gelirdi saçlarını yaptırmaya Orta dereceli bir çocuktum öyle uçuk kaçık yaramaz bir halim yoktu evden okula okuldan eve giderdim Erkek arkadaşım da yoktu😂🤣😅
17 Yorumla- 1 ay
Sen sigarada içmemişsindir arkadaş ortamında 😂😂
- 1 ay
Yok içmedim yaaa
- 1 ay
Öyle öğrencilik mi olur😂
- 1 ay
Oldu yaa saf gibi gittin saf gibi bitirdim erkekle falan isim yoktu sigara yoktu ayy cok mazbut bir insandım
- 1 ay
Tekrar dönsen aynı öğrenci mi olurdun?
- 1 ay
Daha cok ders çalışan ama karakter olarak ayni buyik ihtimalle kendi halimde olmak güzeldi 😅🤣😂
- 1 ay
Ben geçmişe gidebilsem daha çok delilik yapardım😂😂
İlk okul, Orta, lise okul karıştıran cinsten bir serseriydim, her gün kavga döğüş, özellikle sınıf kavgaları başkanıydım, hatta kendi okulumuz yetmedi diger okullarla sınıf kavgaları turnuvaları yapardık, çok dayak yedik çok sopa attık yas 41 oldu uslandık artık son 15 senede çok büyük değişimler yaşadım ve artık işinde gücünde aklı başında okumuş bir serseriyim lgkfkjt :-)
13 Yorumla- 1 ay
Ne serseriymişsin meğersem😂
- 1 ay
Rjrj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ay
Aha tamda böyle bir tiptim 😂😂
13 Yorumla- 1 ay
:))
- 1 ay
☺️☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 211,6b cevap paylaştı.
u 1 ayen arkada tek başına takılan tip.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 614 cevap paylaştı. Fön çekmek bir lükstü o zaman ve çok önemliydi ki ihtiyacımda yoktu dümdüz saçlarım vardı. Kızlar sinir olurdu hergün nasıl fön çektiriyorsun diye 😃Onun dışında hep bakımlıydım bıyıklarımda yoktu. Okulun serseri kızlarındandım. Voleybol takım kaptanıydım o yüzden bana bişey demez idare ederdi hocalarım djsjjs. Yazarken özlem duydum yaa.
23 Yorumla- 1 ay
Bizim zamanımızda tabi saçlar ütülenirdi siz bilmezsiniz 😂
- 1 ay
Aa biliyormuşsun😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 827 cevap paylaştı.
1 ayManken gibiydim peşimde koşan çok kız vardı ama öyle şeylerden hiç anlamıyordum tek bildiğim okul çıkışı bilardo oynamaya gitmek evden geç kalıyorum diye azar işitmemek için son iki dersi kırıp öyle gidiyordum😄
19 Yorumla- 1 ay
Tabi hep öyle olur😂
- 1 ay
Yoo ben laf olsun diye söylemiyorum 😊
- 1 ay
Bilmiyorum:)
- 1 ay
Doğal olarak tabi nerden bileceksin 😊
- 1 ay
Hâlâ yakışıklıyım aslında sadece dişler kilo ve biraz saçlar bozuyor işi😄
- 1 ay
Tabi tabi😂
- 1 ay
Uyuz 😄
- 1 ay
😏
- 1 ay
😒😒
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayAhfkk gorsel iyiymis tovbe tovbe 😀Lisede cok cekingen biriydim platonik ask uzmaniydim😀1.5 sene asik asik dolandim lise bitince mesaj atabildim o derece😅
112 Yorumla- 1 ay
Liseli fantezisi fjfjf kıza açılamadın mı hiç yani🥲
- 1 ay
Liseli fantezisi fantezisiz hali bile tahrik edici 😀Maalesef... Bi de ben seni arkadasim olarak goruyorum demesin mi 😏
- 1 ay
Djrjrj😂😂
Bide red mi yedin😂😂 - 1 ay
Komik mi 😡Red yedim evet😅Bu boyle araya baska platonik de girdi bu da 5 yil falan surdu 😀
- 1 ay
Senin adın bay platonik olsun😂😂
- 1 ay
Senin adin da bay kuş olsun mu o zaman daha musait gibi durum😜😀
- 1 ay
Ne alaka😂
- 1 ay
Kullanici adinda bile kuslardan bahsetmissin demek ki bi yakinlik hissediyosun 😅😀
- 1 ay
Severiz kuşları😂😂
- 1 ay
O zaman ne alaka deme 😅😀
- 1 ay
😅
- 1 ay
😀
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. en arka sırada oturan, boyuna posuna sporla şekil vermeye çalışan ama derslerle arası pek olmayan klasik tiplerdendim, allahtan karikatürdeki gibi bıyıkla gezmiyorduk kafamız rahattı
14 Yorumla- 1 ay
Bıyıklı gezen kızlardı zaten fjfj
- 1 ay
Soru defasında belirttim ya😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayYaa ben çok hanım hanımcıktım sonradan serseri oldum 😅 kılık kıyafetim düzenli, temiz, saygılı bir öğrenciydim hayatımda kopya bile çekmedim korkardım 😁
16 Yorumla- 1 ay
Kopya çekmeyen öğrenci mi olur😂😂
- 1 ay
Bu yüzden cephe alan arkadaşlarım vardı 🙂
- 1 ay
Yok artık🥲
- 1 ay
Sağlık olsun efendim güzel zamanlar, güzel anılardı
- 1 ay
Yılmaz Erdoğan diyor ya; "içimde lise son sınıfın son cumasının ince kederi var" diye. Hepimiz hiç kuşkusuz özlem duruyoruz o anlarımıza :)
- 1 ay
Kesinlikle öyle, doğru söylemiş Yılmaz hoca 😇
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lise 1 vasattı. Lise2-3 parlak ve en eğlenceli zamanlarımdı. Hem öğretmenlerin gözdesi olmak hem de sınırı aşmadan yaramazlık yapmak eğlenceliydi. 😅
13 Yorumla- 1 ay
Keşke o sıralara geri ışınlansak😅
- 1 ay
Valla 🥹
Kişilik & Karakter konusunda 16,7b cevap paylaştı. O zamanlar kendimi görünüş olarak çok olgun zannetsem de yıllar sonra resimlere bakınca anladım ki diğerlerinin yanında çok küçük görünüyormuşum, çünkü hep bebek yüzlüydüm 😄
14 Yorumla- 1 ay
Büyüyünce ekmeğini yemişsindir babyface olmanın😅
- 1 ay
Hadi bakalım😂
Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı. Rahat bir tiptim. Tuvalete gider sigara içer, bacağımı bacağımın üstüne atar sağı solu keser, bazen uyur sonra uyanır eve giderdim. Öyle bir fotoğrafım da duruyor hala 😂
110 Yorumla- 1 ay
Nasıl yaa hangi kuşaksın sen😂
- 1 ay
Benim lise yıllarım 🥹
- 1 ay
Oo neler yapmazdık ki🥲
- 1 ay
Söylemem😂😂
- 1 ay
Ne alaka 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
1 ayKapı tarafındaki sıradan ikinci siradaydim 😊 4 lu kız arkadaş grubumuz vardı 😌 ne güzel günlerdi.
12 Yorumla- 1 ay
Herkeste bir özlem☺️
- 1 ay
Evet 🥰 negzeldi.
- Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı.
1 ayOkul dönemlerinde ya en çalışkanlar tanınır ya da en yaramazlar. Ne çok çalışkandık ne de çok yaramaz. Orta Halli işte.
13 Yorumla- 1 ay
Hepimiz orta halli bişeydik zaten:)
- 1 ay
ı şey kem küm ı evet şey doğru
- 1 ay
😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayKravat en yukarıda ve gömleğim son düğmesi de kapalı bi tiptim. Konuşmaktan çekinen, kızlarla konuşurken utanan biriydim😮💨
13 Yorumla- 1 ay
Vayy bee😅
- 1 ay
Halâ da aynı çekincelerdeyim😇
- 1 ay
Tabi efenim öyledir😅
- Kişilik & Karakter konusunda 697 cevap paylaştı.
1 ayhaha saçlar dik devamlı siyah kazak bileklikler filan :D
pc başında key logger atınca millete hacker gibi gezerdik ey gidi günler :)
11 Yorumla- 1 ay
Arkada cam kenarında oturan sınıfı idare eden ve okulu temsil eden örnek öğrenci ahaa😄
11 Yorumla- 1 ay
Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Ne yakışıklı çıtırdım be, şimdi göbeğim var ://
11 Yorumla- 1 ay
:/
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayEn arka sırada cam kenarında her derse katılım sağlayan komik uzun Safinaz kızı
11 Yorumla- 1 ay
🥹
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Derslerinde başarılı akıllı uslu örnek bi ogrenciydim
11 Yorumla- 1 ay
Öğretmenlerin gözdesi fnfn
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Arkadaş ortamınım eğlenceli ve uslu kızıydım ben.
14 Yorumla- 1 ay
Hem eğlenceli hem uslu çelişki var:))
- 1 ay
O zaman hiç bir kızın saçları ellerinde kalmadı fjfj
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben jiç lise olkumadım, orta okul da okumadım😔😔
111 Yorumla- 1 ay
Yaa☹️
- 1 ay
Herkes aynı imkan dahilinde yaşam mücadelesi vermiyor ne yazık ki. Ben senin kalbini, çabanı ve emeğini biliyorum🌸
- 1 ay
Eyvallah gülüm. Bunu kendim için değil, o zaman ki cehalet için söylüyorum, maalesef o zaman şartlarımız çok iyiydi ama okuma yazma bilmeyen bir babanın oğluna nasihatinin kurbanı oldum, ben ilk okulu bitirdim ancak benim büyüğüme o bile çok görüldü ilk okul 4. Sınıftan alındı. Feodal bir zihniyetin 80 ihtilalinde edindiğ travmanın etkisi bu. "Okuyan çocuk yanlış yola gider" düşüncesi dedeme yerleşmiş, sanırım o ara çom çekmiş.
- 1 ay
İşte bilinçli yapılan propaganda. Okumak anarşizm. Okursan anarşist olursun. Millete bu işlenmiş. Kimse okusun, gelişin istenmemiş.
- 1 ay
Maalesef. Umarım bundan sonrası nesil bunları hiç yaşamaz.
- 1 ay
burada mesele okutulup-okutulmamak değil hani tür insanın okutulup okutulmadğıdır. yani atomu parçalayan insan bundan insanlığa faydalı birşeyde üretebilir, atomu parçalayan insan "atom bombası" yapabilir (ve yaptı da) arkadaşın dedesi insanın "kötü" tarafını görmüş, ve okusa cahil olmasından çok daha büyük zarar verebileceğini düşünmüş, mesela psikiyatristler genel olarak böyle insanlardır (yani zekayla atom bombası yapabilen türden, istisnalar vardır ama bu genel yapıyı asla değiştirmez)
- Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı.
1 ayBu halimden biraz daha gençtim yoksa fiziksel olarak pek bişe değişmedi 😂
112 Yorumla- 1 ay
Ciddi misin genç miydin😂😂
- 1 ay
Tabii görsen inanamazsin 😂
- 1 ay
Kesin😂😂
- 1 ay
Sende lise elbseliydin belli ki 😂
- 1 ay
Çok mu belli😂
- 1 ay
Hee hatta düşünüyorumda kaç kişinin canını yaktın acaba 😂
- 1 ay
Ben nerden bileyim 😂😂
- 1 ay
Senin bilmediğin bişey var mı ya 🤣
- 1 ay
Çook😂
- 1 ay
Niye inanmadım ben buna 🤣🤣
- 1 ay
O da senin sorunun napim😂
- 1 ay
Sorun olarak görmedim🤣
Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Kravatı kafama bağlayıp beden dersine inen delikanlı.
11 Yorumla- 1 ay
😏
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Okul genelinde örnek öğrenci seçilip onur belgesi almıştım 😂 benden çok bizim sınıf aşırı sevinip alkışlamışlardı 😊
124 Yorumla- 1 ay
Sen niye sevinmedin😅
- 1 ay
Sınıf nasıl bir sınıfsa artık😂😂
- 1 ay
Yoo anlamamak ben😂😂
- 1 ay
Herşeyi anlamak zorunda mıyım😂
- 1 ay
Çok kötüsün 😂😂
- 1 ay
Ruhum muhalif çünkü😂😂
- 1 ay
Yok anam kimse ruhumla ilgilenmiyor😂😂
- 1 ay
Pislik😂😂
- 1 ay
Yapın yapın sonra da nasıl ilgilenelim. Hepiniz pisliksiniz😂😂
- 1 ay
Tabiki kadir gecesi olmasa da Haziran gecesi doğmak da mübarek bir şey😂😂
- 1 ay
Elhamdülillah 😂😂
- 1 ay
İyi geceler 😂
1 aySessiz sakin bir tiptim. Pek etkileşimim olmazdı herkesle ama iletişime geçmek isteyen olurdu çok fazla. Biraz asosyaldim
10 YorumlaLisede kendi halinde takılan ama gerektiğinde ortalığı karıştırmayı da bilen tiptim
16 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayDatlu sevimli çok mübarek bir insandım
04 Yorumla- 1 ay
🥹
- 1 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayAynıydım sakal yoktu saçlar biraz daha uzundu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 aySorunları çözüyodum liderlik vasfım her zaman vardır 😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. 9. Sınıfta sınıf başkanıydım.. Diğer iki yıl çöptü. Ben yine aynı bendim
10 YorumlaÇok hareketli biriydim genelde kızlarla takilirdik
11 Yorumla
1 ayKızların nefret ettiği erkeklerinde korkup yaklaşamadığı
35 Yorumla- 1 ay
İnsan sevmiyorum zaten memnundum halimden yüzüne gülüp arkasından konuşmadığım için onlara ayak uyduramadığım için aralarına girmezdim
- 1 ay
Reddedilmekten korkulmasından bahsettim ayrıca
- 1 ay
İtici oluyor vaya
Hatırlamak bile istemiyorum güzel bi dönem değildi
11 Yorumla- 1 ay
☹️
1 ayBitane fotom var. Pek tipli değil misim :)
17 Yorumla- 1 ay
Düşündüm de benim lise fotom yok🥲
- 1 ay
Nasıl olsun ki? Akıllı telefon mu vardı. Lise 3 de Nokia 3310 almistim daha ilk. Fotoğraf makinesi vardı ki o da herkeste olmazdı. Benim elime geçmişti çekildim ama çoğu kayboldu. 3 5 tane kalmış. Birini telefonla çektim duruyor galeride. Şimdi gençler o konuda şanslı. İleride bata hatıraları olacak.
- 1 ay
Lise sonda bizde de telefon çıkmıştı ama daha tuşluydu. Zaten herkesin de yoktu. Evet imkanlar kısırlıydı. İyiki de öyleymiş.
- 1 ay
Güzel ve mutlu günlerde değil mi. Evet şimdiki nesil teknoloji olarak şanslı ama mutluluk olarak asla. Biz çoğu şeyin en güzelini yaşadık.
- 1 ay
İyiki yaşamışız😌
- 1 ay
Evet öyle. O yüzden sürekli o günleri hatırlatan şeylere yöneliyorum. Eski bir eşya , eski diziler , eski fotolar , eski yaşadığım yerler falan. Maalesef yaşandı ve geçti. Zaman veri alınmıyor. Neyse geç oldu. Kısa da olsa sohbet için teşekkürler. Geçmişe özlem duyan biriyle karşılaşmak güzel. İyi geceler dilerim.
- 1 ay
İyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 ayKaşlı ve biyikliydim🤣
15 Yorumla- 1 ay
Aa ben şok😱😂😂
- 1 ay
Sakalım bile vardı yaa
- 1 ay
Yok artık😱
- 1 ay
Şaşırdın dimi
- 1 ay
Çookk🙄
1 ayHatırlamak istemiyorum :D
11 Yorumla- 1 ay
Neden😅
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. he canım hayak kısa kuşlar uçuyor
17 Yorumla- 1 ay
İnşallah çok dayak yemişsindir🙄
- 1 ay
Hak etmişsindir kesin
- 1 ay
Allahta bana sabır versin🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayEteğin altına tayt giydirilen tayfa 🫡
11 Yorumla- 1 ay
🥺
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bıyığım ve sakalım vardı o zamanlarda ajdjs
15 Yorumla- 1 ay
Fjfjf
- 1 ay
Doğrudur bizim zamanımızda da traş olmayanları almıyordu müdür:))
Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. ateş ediyodumm kıhıkı
18 Yorumla- 1 ay
Kime güneşe mi fjfj
- 1 ay
Tepedekine etseymişsin keşke☹️
- 1 ay
Daha yeni doğmuş minnak şeye ateş edilir mi☹️
- 1 ay
Bi daha olmasın☹️
- Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı.
1 aySakal traşıda gerekli ablama sanki
11 Yorumla- 1 ay
Bilemedim 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayUzun ve güzel saçlarım vardı amiga
12 Yorumla- 1 ay
Uzun mu🙄
- 1 ay
Evet
Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı. Ne yapacaksın
13 Yorumla- 1 ay
Sen cevaplama 😒
- 1 ay
Canım öyle istiyor😒
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. lisede eh işte idare ederdim
16 Yorumla- 1 ay
Serserilik var mıydı ((:
- 1 ay
Tahmin etmiştim zaten ((:
- 1 ay
Sınıfın efendi çocuklarından 😌
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayZayıf sıska tipsiz bir seydim
10 Yorumla Biraz serseriydim zorbaydım ama notlarım iyiydi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Çekşngen sessiz ve hep ön sırada oturan bişeydim
10 YorumlaEn ön sırada oturan bendim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
m 1 ayBebek gibiydim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı.
u 1 ayÇalışkan efendi. Öğretmenle arkadaş. 🌾
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Normal, sıradan...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sessiz sakin zeki bir kızdım
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 598 cevap paylaştı.
1 ayNazara gelecek kadar...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
1 ayLisede tamamen inek kimseyle konuşmayan bir tiptim
10 Yorumla Saygılı bakımlı özgüvenli adaletli vb.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 ayBenimle alakası olmayan bi tip
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Lise mezunu değilim..
18 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı.
s 1 aySafinaz gibi
21 Yorumla- 1 ay
Gizli Üye(18-24)1 ayasosyal pretty boy
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBaya yırtık biriydim açıkçası
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı.
1 aySıradan bir tiptim.
20 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat