Her gün, her hafta olay çıkartan kavgacı biriydim. Okulda ki öğretmenlerin çoğuyla aram bozuktu, sürekli erkeklerle takılırdım ve ilk iki yılım sınıftan sınıfa kovulmakla geçti. Müdür yardımcısı geçen sene beni gördüğünde çok değiştiğimi söylemişti. O yıllarımı hatırlayınca "O kişi ben değildim." diyesim geliyor...
Kendi halinde takılan bir tiptim. Okul kalabalık değildi (genel olarak 55 öğrenci vardı) ve en düşük sınıf mevcudiyetine sahip sınıf bizimdi. (3 kişilik) İlk yıl 2 erkek 1 kız, sonra bölümler ayrılınca 2 kız 1 erkek olarak 3 yıl idare ettim. Diğer sınıflardaki arkadaşlarla kantinde, teneffüste karşılaşıp sohbet ederdim. Yarı çalışkandım. Hiç kavgam, okuldan kaçmalarım olmadı. Okul üniversite kampüsünün içindeydi ve panayırlarda (her yıl Mayıs ayında olurdu) kısmen üniversitelilerle iç içe olurdum. Üniversitelilerle iç içe yemekhanede yemek yedim.
Lise 1de sessizdim sonradan baya arkadaş ortamım olmuştu lise 1de okulun çoğunu tanıyordum derslere çalışıyordum tam anlamıyla inek öğrenciydim aynı zamanda kavgacıydımLise 2de çalışmayı bırak derslerden kaçıyordum ama fizik dersi benim için bir zevkti bu yüzden sadece fizik çözüyorum derslerde olmadığım halde 100 aldığım için kıskanılmıştım o inek grup tarafındanLise 3de sevgilim oldu ne kadar gizli kalsın istesemde kalmadı gündem bir sevgililiğim oldu çocuk psikopattı vs tüm yıl onunla uğraştım okul idaresi, rehberlik arasında gidip geliyordum her hoca ilişki uzmanı gibi saçma sapan şeylerLise 4de durum ciddileşti şikayette bulundum sonra arkadaş çevremi daralttım içime kapanıklaştım depresiftim sürekli teoman dinliyordum
Neler var neler. Baya pis bi lisede okudum. Ben çalışkan olmayan notları iyiye yakın öğrenciydim. çok toplu tek kavga ettim. Ot kullanırlardı bizde aldık tek tük sonra derse girip dersi kaynatırdık. O hocalara neler yaptılar neler. Bizde uyduk doğal olarak. herkes herkesle testis geçerdi. Biri silah gitirirdi, milleti korkuturduk. Daha anlatsam neler neler var. Sağlık mesleğe çok dadanırdık. Neler yazdık bahçesine. sevdiğimizi de orozpu ilan ettiğimizi de sprey boyayla basardık duvarlara ya da yere. Hoca öğrenci farketmezdi çok kişiyi hüngür hüngür ağlattılar bizde güldük geçtik.
Genelde sakin olan ama yeri gelince 2 kişinin kolunu kırmış bir insandım, herkes sırlarını bana anlatırdı ama benle kankam o sırlarla dedikodu yapardık, gerek kızlarla gerek erkeklerle çoğu kişi ile aram iyi olduğu için sevgili olaylarını ben ayarlardım ama koskoca lise hayatında ben kimseye aşık olamadım, sürekli benle uğraşan bir kişinin instagramını çalıp konuşmalarını instagramdan annesine atmıştım, bir kaç kişiyi zehirleme girişiminde bulunacaktım ama sonra vaz geçtim, hocalara fal bakardım, derslerim ise fena değildi.
ben meslek lisesinde okudum okul yeni açıldı ilk ögrencilerindendik bir okul dolusu erkek haliyle okulun kapasitesi dolsun diye nekadar tastiknameli p.ç varsa okuldaydı daha ilk ayından 2 kişinin kolu kırıldı birinin yumurtalıkları patladı birinin poposuna kompresör tutmuşlar bagırsakları patladı yani okul tam bi piskik yuvasıydı icilen sıgaralar yapılan kavgalar onları zaten saymıyorum ögretmenlerin bile birbiriyle dövüştügü oldu bir tanesi hazreti isa oldugunu ilan etti bildigin anbulansala götürdüler daha haber alamadık bu sadece ufacık bir kısmı ama ben pırlanta tanesi gibi bir ögrenciydim inci gibiydim hemen farkederdi ögretmenler :D yani ayık oldugum zamanlarda
Her sınıfla iyi anlaşan her ortama uyum sağlayan çalışkan ve bir o kadar kurnaz ona satasanlarin kuyusunu kazan eğlencenin tavan yaptığı ortamlardan çıkmayan erkek ortamından çıkar çıkmaz kızlarla takılan her sohbetin yapıldığı sıralarda oturan derste dersi dinlerken arkadaşının onu dürtüp dersi kaynatma isteğini reddeden okulun herkesin ifsasini yakalamak istediği ve daha anlatamadığım bir çok özelliği olan öğrenci varya işte o benim (okuldan kaçma da var)
Ailemin bile umudu kestiği birisiydim. Belirli bir grubumuz ve her kişinin semtinin belalı abileri olduğu serseri çift dikişlerdik. Ben okuduğum ilçenin en iyi sahte karne, rapor basan kişisiydim. Diğerleri parti düzenler ya da diğer ihtiyaçları temin ederlerdi. Tabiki ben lise 3 te tastikname aldım ama olsun mesleğimi hiç bırakmadım.
'o çok iyi ama çevresi kötü' dedikleri tiptim. Bütün derslerim çok iyiydi ama arkadaşlarıma ayıp olmasın diye yüksek almaya çekinirdim. Yüksek alasım tuttuğunda herkese kopya verip yakalanırdım herkes yüksek alırdı ben sıfır alırdım. Bütün kızlar benim arkadaşlarıma aşık olurdu ama kimse bana olmazdı o yüzden sürekli benimle arkadaş olup arkadaşlarımı ayarlamamı isterlerdi. Bütün hocalar beni çok severdi ama kenara çekip azarlarlardı. Yüksek almadığımda sadece bana kızarlardı.
okula yaşima göre ciddi efendi ve sevilen bi karakterim sahsiyetim vardı ama fazla bi tipim olmafığı için ve boyumda kısa oldugu için sevgilim olmadi malesef ama en güzel kızların saygı duyduğu biriydim en serseriden efendiye kadar beni sevmeyen yomtu karakterim erken olgunlaştı çünkü
İlk sene 9 dersten çaktım zaten devamsızlık o biçimdi hatta evrakta sahtecilik yapardım :D Sahte rapor hazırlıyodum. İkinci sene 2 ay sonra karar verdim ayrılıp açık öğretime geçtim çünkü müzik işleri iyidi. Para kazanıyorum, içki, kızlar, ortamlar derken okula o yüzden adapte olamamıştım ilk sene de aslında. 20 yaşımda askere gittim gelince üni okudum ve mesleğimi yapıyorum şimdi. Ama açık öğretim lise zamanı da müzik dışında işler yaptım.
Zaten mezun olalı çok olmadı, ama lise 4 e kadar çok iyiydi her şey, ouldaki 1 kızla bile yakınlaşmam konuşmam, 3 -5 kişlik grup vardı onlarla takılırdım, ticaret yapardık okulda biraz oaradan da harçlık çıakrtırdım, en arka sıra 6 lı bizimdi, ben en orta arkada oturan sınıfın sessiz diye tabir edilen ama bi o kadar zıttı olan biriydim, derste sınıfta ekmek kızarttığımı çay demlediğmi bilirim iş pclik olsun işte :D, kısaca biraz sakin görünümlü canavardım.
Lise 1-2'de kızların çoğunun benimle uğraştığı, her tenefüs farklı bir kızla takılan ve sırf bu yüzden okulun işe yaramaz erkekleri ile sürekli uğraşmak zorunda kalan bir tiptim. Daha sonra ( lise 3-4'te) ise aşk hayatım başlayınca kendi halinde uslu bir çocuk olmuştum.
Mavi gözlü kızlar neden hep kavgacı oluyor mdmmd Ben öğretmenlerin göz bebeği olan okulun başarılı tiplerindendim egoist diye seslenirlerdi biraz ukalalık vardı
Değişik biriydim. Arka sıralarda oturan tiplerdendim. Sınavlara, yazılılara çalışmayan ama hep 4 ve 5 alan biriydim, hatta okul hayatımın genelinde ki ben lise mezunuyum, hocalar sürekli bununla ilgili bana takılırdı, nasıl çalışmadan iyi notlarla geçiyorsun bu sınavları falan vs diye 😄
Sınav sabahında bile üşenmeden notları tekrar gözden geçiren azimli bir öğrenci😂 eve gelir gelmez, bi an önce şu ödevleri yapsam da rahatlasam kafasında bir ruh hastası😂
Ders çalışmadan yüksek not alan okuldan kaçan yasaklara uymayan, iki tane disiplin cezası bulunan ama garip öğretmenlerim beni çok severlerdi çünkü onlara asla saygısızlık yapmazdim. Derslerini dinlerdim 🤗
Genelde üç kişi takılan, kışın kar kulaklığı takan, çıkışta özsüte giden, lise voleybol takımında olan, elinde kakaolu sütle gezen, gelen teklifleri reddeden sevgilim yok diye de üzülen ağır bir ergendim
Tüm kurallara uyan, hocalar tarafından sevilen, dersleri iyi örnek öğrenciydim. Ama takıldıklarım uçuk kaçık kopuk arkadaşlardı. Onlarsız hayat çok sıkıcı olurdu :)
Yaşayan ölü derlerdi bana.. Kendi halimde takılırdım. Sadece iki üç arkadaşım vardı. Başka kimseyle takılmazdım. Onlarla da serserilik yapardık.. 🤣 Özlüyorum ara sıra o günleri...
Sevecen abi Saygılı kibar Iftarlik bir öğrenci Kız arkadaşlarının sevgilisi Hocalarının canı sınıf başkanı Merasimlerin vazgeçilmez sunucusu mükemmel bir ogrenci
Herkes derse girdiğinde kız arkadaşımın bahçede öpüşürken sütyen ini çıkarmıştım m. Yardımcısı na yakalandık ve disiplin sonrası okuldan atıldık yaptıklarımdan utanıyorum bazen.