Sessiz sakin mi? Enerjik hiperaktif mi?
2 ay
Lisede nasıl biriydiniz?

Sessiz sakin mi? Enerjik hiperaktif mi?
Sessiz, sakin, ağır abi.
Bir kere en ön sırada test çözerken kızın biri sınıfın arkasından kafama top atmıştı, sonrasında da ben daha hiçbir tepki vermemişken "ne var, ne bakıyorsun, yeter yaaa" gibisinden bağırmıştı da "karşılık vermek bana yakışmaz" diyip kız susana kadar tek kelime etmeden kızın gözlerine uzun uzun, poker surat gibi tek mimiğimi oynatmadan ruhsuz ruhsuz, şaşkınlıkla bakmıştım. Halbuki, tamamen gayriihtiyari bir bakıştı bu. Kız "Ne bakıyorsun?" demeseydi bakmayacaktım bile :)
Öfkelenmemiştim ya da kızmamıştım. Tek istediğim, kızın bir an önce susarak kendini daha fazla rezil etmemesiydi :)
O günden birkaç gün sonra aynı kız, arkadaşına benim yanımda "Aman bulaşma ona, ağzımıza s*çar bu" diyince de ben dumur olmuştum.
Halbuki hiç öyle biri değildim. :)
Gerçekten de böyle biri değilim.
Bir öğrenci düşünün annesi ile aynı okulda ve hatta bununla sınırlı kalmayıp dersine bile giriyor.
Kılık kıyafetine zaten özen gösteren ben daha da dikkat etmem herkes tarafından soylenmesede isteniyor.
Zaten söyleseler ne olur bilmiyorum.
Gözle rahatsız etmek diye bir şey var ya.
4 sene fazlasıyla nazar topladım galiba.
İşte böyle bir lise hayatı.
Herkes bana sorar ama inanmaz.
"Sınav sorularını veriyor muydu? diye hayır diyorum
"hadi ordan"
İnanmayacaksınız niye soruyorsunuz.
Sanki insanları inandırmak gibi sorumluluğum varmış gibi düşünmeleri garip.
İşte lise dönemi.
Ama yinede özlüyorum.
Okula gitmeyi.
İnek değildim ama insanları davranışları tanımak.
Dusunmene yardımcı olan yer diyorum ben.
Eğer sana birşeyleri gösterirse görmen için.
İşte orası bence biçilmiş kaftan.
Mutlu Huzurlu Yarınlar Geceler hep Yanı başınızdan eksik olmasın.
Lise hiç okumadım dışarıdan hallettik ama lise de millet okur iken ben kaş, Fethiye, Göcek, Marmaris, Bodrum gezip lüks yatlara elektronik sistem montajı yapıyordum ne iş adamları ile o. yaslarda iletişim kuruyordum boat show Europort fuarlarinda mankenlerle stand da makara yapıyorduk ulan neler yaşamışız Diyorum
Cevap
48Cevap
lise zamanı çok güzeldi her şey beni liseye gönderin
Keskeeee
Okulda yıllardır görev yapan Türkçe ögretmeni 3. sinifta bir olay vesilesiyle benimle iletişim kurdu ve "sen ne zaman geldin bu okula?" diye sordu. 3 yıldır dersime giriyorsunuz dedim hiç hatirlamiyorum dedi.
ben çok çılgındım ya nerede bi uçarılık var ben ordayım
sınıfta saç tıraşı da oldum
beden dersi sonrası öğretmenler tuvaletinde duş ta aldım
birsürü tiyatroya da gittim dolu dolu geçirdim lise yıllarımı
Ne çok sessiz ne de çok enerjik, sosyaldim. Tam ortayı bulduğumu düşünüyorum. Lisemi güzel geçirdim
Bilge ve peri diye anılıyordum, sessiz ve yalnız takıldığımdan gizemli bulunurdum bu yüzden çekinirdi insanlar
Bu benmiyim yoksa 😄
Genelde sessizdim ama bela gelir beni bulurdu uzaklaştırma mı akmadık mahkemelik mi olmadık dedikodumuz mu çıkmadı ne ararsan var
Aa nasil yani
Ne dedikodusu
Sınıfın sessiz çocuğu idim herkes ezerdi beni sonra çoğu asker oldu ben de kendi işimi kuran bir kişi oldum rahatım ama kendinizi ezdirme ezerlerse kullanırlar
Çok enerjik ve mutlu gülümsemem eksik olmazdı insanların iyiliğini düşünürdüm ama ders konusunda da hüner adamakıllı çalışırdım inek değildim asla ama herkes benim çalışkan ve hırslı olduğumu bilirdi Bi şekilde derslerim hep iyidi
Çılgın enerjik biriydim hâlâ da şükür var içimde o çılgınlık enerjilik 😄
Crazy little girl diyosun 😄
Yesss 😄
Ne gibi cilginliklar 😂
Sessiz sakin bir o kadar da enerjik ve bunların tamamı kadarda s4laktım :d üni değiştirdi tabii :d
Enerjik hiperaktif tab2. Gününün 8 saati zaten sessiz sakin geçiyor yatakta akşamdan sabaha kadar (uyku). oraya biraz ekşın katmak gerek, amirite?
Lanet olsun 🤦 nasıl birini tercih edersiniz diye anlamışım. Mesajı silemiyorum 🚬🚬🚬
Sadece yakın arkadaşlarıyla muhattap olan sessiz biriydim.
Sürekli siyaset yapan, meraklı, çalışkan bir tiptim
Başkanımızı sakin
Ortalara doğru hareketli
Son sene deli
😀
Enerjik, dersi kaynatan, tüm sayısal derslerde uyuyan..
Lise 1 gayet sakin sonrası okulun herkes tarafından tanınan şu popi denilen elemanı olmustum.
Ben sınıfın yabanisiydim, herkese umarım ölürsün bakışları atarak ortalıkta dolanırdım.
Asosyal sessiz çünkü çok yalaka ukala bencil insanlar vardı
Aşırı haylaz hiperaktif hocalara illallah ettiren 😅
Yaramazın tekiydim
folklor ekibinde vardım
futbol takımında vardım
En İyi Cevap