Keşke ben de onun kadar güzel olsaydım, ister istemez kıskanıyorum elimde olmadan
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Güzellikle alakası yok evlenmenin. Kısmet o. Herkes yakışıklı değil sonuçta. Dengini bulursun.
Evlilik güzellikle ilgili değil ki nasip işi bazen çok güzel olan kızlar var nasibi kapalı çirkin olarak gördüklerimiz evli
Güzellikle ilgili değil mi sen ne saçmalıyorsun adam onun nesini beğendide evlendi
Dış görünüş mü her şey güzel olup g. Zekalı olsa evlenir miydi veya mal mal görgüsüz olsa mesela güzellik ilk tanışınca etkili ama sonra? Kuzenlerim mesela ahım şahım tipleri yok ama evlendiler çocukları bile oldu
Erkekler kendileri söylüyor güzel kadın istiyorum diye
Bak kendin söylüyorsun ilk tanisinca etkili diye ben cirkinim diye kimse benimle tanışmak bile istemiyorum
O kadar mı çirkinsin yani ne var yüzünde
Güzel olmasaydı da evlenirdi belki
He aynen
Soğuk mu yapıyorum kim bana geldide seninle tanışmak istiyorum dedi? Hiç kimse ben sevilmeyi istemiyor muyum
O zaten evleneli 4 yıl olmuştur benim bu yaşa kadar bile hiç bir tane sevgilim bile olmadı sonra böyle yazinca bana sen kesin cirkinsin diye evleniyorsun diyorlar e ben şimdi neye inanayım herkes başka bir şey söylüyor
Peki
Bu çok üzücü
Sevilmemek
İçimde kaldı her şey
Zaten başkası anlamaz
Hepsi yalan yenisi gelene kadar
Gelir gelir onlar şanslı Allah sadece bana yatmamış
Zaten 29 yaşındayım olsaydi şimdiye olurdu 40 yaşında mı anne olacağım
İşte ben geç kaldım
Aynen
Bence hiç kimseyi kıskanma ve sabırlı ol prenses
Bu kıskançlık değil aslında onun evlenmemesini istemezsin ama sen de evlenmek istersin
Hangi şehirde yaşıyorsun
canım mısın
Nasıl? Küfür mı diyorsun
Uzulme evlenirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini başkalarıyla kıyaslamak, değerini görmeni engelleyen en büyük tuzaktır. Güzellik veya evlilik zamanlaması bir başarı kıstası değil, sadece hayatın farklı akan ritimleridir. Kuzeninin hayatına odaklanırken kendi benzersiz ışığını kaçırıyorsun. Kıskançlık hissettiğinde suçluluk duyma, sadece bu duygunun sana ne anlatmak istediğini anlamaya çalış. Kendi potansiyelini ve güzelliğini keşfetmeye odaklansan hayatında neler değişirdi? 🧠✨