Annemin videoma 'basit kız' demesi normal mi, bu suçlayıcı dil ne zaman bitecek?

https://vt.tiktok.com/ZSVhD8ea4/

Annem şu videoda basit bir kız gibi duruyorsun dedi, tuvalet de çok güzel bir tuvalet değil sil dedi. 50 yaşındaki muhafazakar bir insana zaten hiçbir şey anlatamazsın da ne güzel videomu çok sevmiştim özgüvenle paylaştım özgüvenin içine sıçtı. Açık bir şey yok ama yani basit duruyor dedi. O basit duruyor cümlesinin altında yatanı çok iyi biliyorum kendi kızı olmasa neler derdi. Sonra neden sosyal medyadan anneni engelliyorsun ben böyle şey görünümlü olmalıydım yemek tarifleri paylaşan olabildiğince sade tişört tarzında şeyler giyinen asla vücudunu sergilemeyen 50 yaşında ya da 35 yaşında bir teyzenin ruhuyla hareket eden. Şarkı olarak Britney Spears gibi hot girl müzikler değil de değil de videosunda restaurant müzikleri gibi ya da aşırı yaşlı kokan Nuh Nebi'den kalma şarkıları kullanan. Bir aile kızı görünümünde olmalıydım zaten öyleyim bu dünyada benden daha beter neler neler var ama anneme göre ruhum 25 yaşında olmamalı kendi kuşağımı asla yansıtmamalıyım Y kuşağı gibi davranmalıyım.
Annemin videoma 'basit kız' demesi normal mi, bu suçlayıcı dil ne zaman bitecek?