Yalaka insanlardan nefret ederim, fikirleri yok, düşünceleri yok, tamamen birilerine yaranma derdindeler?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalaka insanlardan nefret ederim, fikirleri yok, düşünceleri yok, tamamen birilerine yaranma derdindeler?

Bence burada spesifik falanca şeyi sevmem deyip şaşıran pek olmaz. Belirli konular var kimsenin sevmediği ama yine de var o insanlar, hayatımızda işimizde, kimimizin annesi, babası, kardeşi, eşi, patronu, arkadaşı. Sevmediğimiz şeylere rağmen varlar ama hayatımızda. Çok büyük şeyler olmadığı sürece takılmamak gerek. Belki bizde birilerinin en sevmediği şeyiz.
Özellikle iş yerindeyken karşımdakinin hiç çalışmaması ve bunun üstüne bütün işi bana yükleyerek üstünlük taslaması. Ben buna çok ayar olurum üstelik konuşma üslûba çok dikkat ederim. İster iş arkadaşın olsun ister normal arkadaşın olsun karşımdaki kişinin üslubu çok önemlidir. Bana nazik, kibar bir şekilde olmasını isterim. Üst perdeden konuşup aşağılayan tiplerle yollarımı anında ayırırım. Aynı zamanda mesaja cevap yazmıyor, geç yazıyor, kısa cevaplar veriyor veya görüldü atıyor. İyilik yapıp da bunu karşılığında istediğini yaptırmaya çalışan tiplere de gelemem.
Mesela bir sıkıntımdan bahsederken "Sen inanmıyorsun o yüzden Allah belanı veriyor" diye bu tarz açıklamalar yapan bir insanın ne inancına saygı duyarım ne de hayatımda kalmasına izin veririm
Aşırı yılışık tavırlar
Cevap
13Cevap
Ben de nefret ederim dayanamam diger yandan takdir edilmeyi beklemek takdir edilmek icin bile yine yalakalik saklabanlik yapiyorsun onu da hic sevmem
Nankör olan bir insanda insanlık dışı her şey mevcuttur
Egoist tutarsız fırıldak insanlar daha çok var
İçten pazarlığa tahammül edemiyorum bir insanın düşmanlığı da mertçe olmalı.
kiskanclik fitne fucurluk surekli karamsar mutsuz olan insanlar.
Kibir ve canım, hele ikisi birden varsa birinde oooo sigsem içim soğumaz öyle düşün yani
Kimseye tahammül edemiyorum herkes sözde mükemmel çok iyi şöyle böyle blabla bla herkes maskesini takmış oynuyor
Karaktersizliği dkdk
İki yüzlülük Netlik yoksa bende de devamı yok
Yalanci, cikarci ve yalaka
Ben direkt insan cinsine tahammül edemiyorum
Yalaka insanları bende sevmem
Bencillik anlayssizlik
Siyasetin içinde özellikle... hepsi öyle neredeyse
Çok konuşan erkek hic sevmem
Yalakalık, boş ego ve yalancılık.
egoist ikiyüzlü yalanci saygisizlik
Gereksiz ego
Kibir