Selam, 🌵 Bir arkadaşınız olabilir veya yeni tanıştığınız bir insan da olabilir, hangi özelliği kesinlikle istemeyeceğiniz ya da alttan alamam diyeceğiniz bir özellik olur.

Selam, 🌵 Bir arkadaşınız olabilir veya yeni tanıştığınız bir insan da olabilir, hangi özelliği kesinlikle istemeyeceğiniz ya da alttan alamam diyeceğiniz bir özellik olur.

Seviyesizliğine, hadsizliğine, arsızlığına, sinsiliğine katlanamam, özetle; saygısızlığa katlanamam. Alaycı ve aşağılık oluşuna katlanamam. Genel olarak saygısız kişileri sevmiyorum. Benim haklarımı çiğneyip haddini aşıyor oluşu, sinsi sinsi beni delirtmek isteyişi benim için katlanılmazdır. Öyle kişileri de hayatımda tutmam, def ederim, gitsinler kendilerini yesinler.
Saygısızlık ve herşeyi ben bilirim havalarına kesinlikle katlananam.. Her konuda bir yorumları oluyor.. Çok bildiğini düşünüyor.. Ama aslında hiç bir şey bilmediği ortada.. Ben şahsen bilmediğim konu hakkında çok fazla yorum yapmam konuşmam.. Ama bazı insanlar ısrarla kendini üstün göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Böyle insanları dinlemiyorum bile bir süreden sonra insanı çileden çıkarıyorlar..
Teşekkür ederim..
Rica ederim :)
Ego asırı Egolu olup kendisini en yüksek te görüp kendini en bilgili en zeki kişi sanıp etrafında ki herkesi kendinden kücük aşagıda görüp çevresindekilerin bilgisini zekasını aşağılayan onlara hakaret eden ve onları yönetmeye çalışıp kendini zirve sana bir kişi asla tahammül edemem

Bazı insanların kendisinde olmayan özelliği veya kendisinin yapmadiğı bir şeyi başkasından beklemesine üzülüyorum. Önce kendini değiştir , ondan sonra insanlardan bekle.
https://www.youtube.com/watch?v=5mHzaIehRTE
Teşekkür ederim dostum 🙂
Cevap
22Cevap
Kafasında beyin yerine mercimek, göğüs kafesinde kalp yerine de taş taşımasına katlanamıyorum. Keyifli günler..
Patavatsızlara, kendini hep ben bilirim havasında olanlara ( üstün görenler), en çok param var ben zenginim diyip hava başanlara, insanlara para verip parasıyla iş yaptirmaya çalışanlara, başkasının arkasından dedikodu yapanlara ve ikiyüzlü insanlara katlanamam
Yalancılık
Bencillik
Cahillik
Saygısızlık
Sorumsuzluk
Hiç tahammül edemem. Böyleleri genellikle iyi niyetimi sömürüyor. Anlayışlı olduğum için üzerime geliyorlar ama artık tahammül etmiyorum. Direkt yol veriyorum, gidebilirler.
İnsanın özelliği olmaz ☺️ karakteri davranışları huyları olur.
Evet peki soru cevabı? :)
Yaptığının hata olduğunu kabul etmiyor olması ve akabinde hata yerine yanlış yapmayı adet haline getirmesi.
Doğruyu söylediğini sadece kendine yalan söylerek yapıyor olması.
Eğitimsiz, bilgisize. Ki bilgisiz olup bilgi aramıyorsa hele. Ve sürekli bir şeyler anlatan insanlara. Kimse emin olmadığı bir şeyi konuşmamalı, veya emin olmadığını bilmediğini söyleyerek konuşmalı. Ve biri hayatındaki en aptalca detayları, gün içinde içtiği suyu, aldığı malı, gittiği yeri onu bunu kimsenin umrunda olmayan şeyleri sormadan dahi anlatıyorsa, delidir tam anlamıyla.
İnsanlara katlanamam zaten genelde ama özellikle sevmediğim şeyler; Cahillik, iki yüzlülük, fazla alaycılık, umursamazlık, negatiflik, yalakalık. Şu an yalnızca bunlar var sanırım.
Saygısız, bencil, cazgır, kibirli, vurdumduymaz, sorumsuz, diktatör, paragöz, müsrif, geveze, her görüşüme muhalefet, çıkarcı olan insanlara katlanamam.
Hayatına baksan eziklik, başarısızlık ve cehalet dolu olduğu halde kendi uydurduğu hayati ve hayalleri yaşıyormuş gibi anlatan tiplere tahammül edemiyorum ben..
Ortada bir kanıt olmasına rağmen kendi bildiğini idda edip durması ya da uyarmama rağmen aynı hataları tekrarlaması katlanamadığım özellikler arasında yer almakta.
Bir dediği bir dediğini tutmayan, herkesle iyi geçinmek için yalan söyleyen tipler
Güçsüz ve tahammülsüz oluşuna
Muhtemelen ergenlik çağını daha atlatamamış olmalarından dolayı böyle
Saygısızlığa katlanamam. Bunun dışında yalancılık, kıskançlık, ikiyüzlülük ve cahillik diyebilirim. 🙃
Saygısızlığa, görgüsüzlüğe, adil olmamasına, karaktersizliğine, yalan söylemesine katlanamam.
Aptalligina. Aptal ve hiçbir seyden anlamayan insana tahammül edemiyorum
Kibirl olması ve saygızlık yapması olabilir
Kibirli*
Kibir en sevmediğim özelliktir yukardan bakan adama karşı tavrım net olur.
ukala , ınsanlara ust perdeden bakan.. duygusallık olmayan robot gıbı ınsanlara
Erkeklerin bad boy davranişlarina katlanamam isterse kardesim olsun hemen uzaklasirim
Egosuna katlanamam dördüncü sınıf vatandaş muamelesi yaparım
Cahillige tahammülüm yok kafalarına kürekle vurasm var
Yalan söyleyip üste çıkmasına.
Egoistliğine.
Vıcık vıcık oluşuna.
cinsiyet ayrımcısı olmasına. yiyosa olsun mezarı önceden kazılmış olur
İnsanlara katlanamiyorken özelliklere hiç tahammül edemem
Saygısız ve zayıf karakteristik özelliği olan insanlara katlanamam.
Gevezeyse boş konuşuyorsa kafami sisiriyorsa asla tahammül edemem
Hemen gemileri yakıyorsa bir daha işim olmaz o insanla. Çünkü insanız hata edebiliriz. Yanlış anlaşılma veya bir söz yüzünden kestim attım olmamalı. Güzel bir kitabın bir bölümünü beğenmedik diye yırtıp atmayız. Atlar geçeriz. Bu da böyledir.
Patavatsızlık , saygısızlık , ikiyüzlülük
Evet katılıyorum kesinlikle
Hatasını kabullenmeyen insan, sürekli şikayet eden insan, yalan söyleyen hak yiyen insan...
Eğer çok yakın bir arkadaşımsa yalan söylemesine katlanamam.
İşine gelince mesaj atan insanlar
Israrcı olmasına katlanamam
Bos bos konusan ve usteleyen
sürekli dert yanmasından
Kendini övmesi
Bencilkiğine nankörlüğüne haksızlık edişine...
Narsist ve bencilliğine katlanamam.
Yılışıklığına
Nankörlüğüne, saygısızlığına
Saygısızlığnaı ve yalan konuşmasına.
Bencil olmasına katlanamam
Saygısızlığa tahammülüm yoktur.
Yalan Sadakatsizlik riyakarlık
Göz göre göre yalan söylemesine tahammül edemem
Haksızlık yapmaya meyilli biriyse
Sahte olmasına
Egolu , saygısız, ukala olması
Bencil olması