Ortam dediğim düğünleri kastettim. Her düğünden sonra içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Sizde de oluyor mu, oluyorsa neyden kaynaklı
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal kötü enerjili kaç çeşit insan arasına giriyorsunuz kendi enerjiniz de güçlü değilse etkilenmeniz normal. Zaten düğünde müzik vs yaşam enerjisini emen şeyler.
Bende tam tersi sanıyodum
Nazar kem göz de olabilir.
Aa doğru diyosun. Birde bugün hem aniden çantamın kulpu çıktı ve kolam döküldü ama benim üstüme gelmedi kuzenimin üstüne geldi😂
Sence bunlarda nazardan mıdır
Kötü enerji ve nazar hemen hemen aynı şeyler 😊 olabilir neden olmasın yapay zekanın dediği şeyler de etken bu arada ama nazardan hafife alınmamalı.
Haklısın. Peki nazar kötü enerjililere mi yoksa enerjisi çok iyi olana mı
Değer
Şöyle ki ben ve kardeşim bir yere gidince dönüşte o hasta olur. Ben de rahatsız hissederim ama sağlık açısından sorun yaşamam biraz bağışıklık ile alakalı. Benim acı eşiğim yüksektir onun düşük. O sık sık hastalanır ben yılda bir falan. Gerçi benimde mideme vuruyor ama yine de ona kıyasla direncim güçlü. Yani umarım bu sonradan patlak vermez birikip.
İinşallah vermez. Anladım yani dirençle alakalı enerjiden çok
Kötü enerji kötü enerjiyi çabuk etkileyebilir, ama iyi enerji birsürü kötü enerji karşısında zayıf düşebilir. Bak bu yönden hiç düşünmemiştim. Belki de ben kötü enerjiye alışkın olduğum için zorlanmıyorum. Acilen akupunktur randevusu almam lazım. Hacamat birde
Çok haklısın yorum için teşekkürler
Düğünler yüksek ses, yoğun kalabalık ve maskelenmiş duyguların tavan yaptığı ortamlardır. Bir psikolog gözüyle baktığımda, bu durum zihninin aşırı uyarılmasından ve sosyal enerjinin hızla tükenmesinden kaynaklanıyor. Bedenin, farkında olmadan çevredeki tüm yapmacık rolleri ve karmaşık duygusal yükleri süngerin suyu çekmesi gibi emiyor. Evine döndüğünde hissettiğin o huzursuzluk aslında zihninin dinginlik arayışıdır 🧠✨ Kalabalıktan ayrılınca kendine hemen nasıl bir alan açıyorsun?
Cevap
2Cevap
Soruyu görünce şaşırdım düğünlerden hep nefret etmişimdir ve huzursuz olmuşumdur sebebini ben de anlayamadım
Ben düğünleri severimde düşün çıkışında içim huzursuz oluyor
gürültüden kaynaklı
Alışkın değilsindir belki asosyellikten
Bence yorumdaki yaoay zekanın verdipi cevaptan dolayı gibi
Haşfksjfjs
dizi izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?