Küçük Prens
Kendinizi başkasının gözünden görseniz nasıl biri olduğunuzu düşünürdünüz?
Küçük Prens
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sebepleri ve duygusallığı bir kenara bırakırsak dış gözle kendi gözünüzle davranışlarınız ne kadar anlaşılıyor ve mantıklı? Haklı olan mısınız? Haklı olduğunu düşünen mi?
Cevap
7Cevap
“Kendi hâlinde, dertli dertli düşünen, dalgın, samimi, eğlenceli ama yalnızlığa ihtiyacı olan biri gibi görünüyor.” derdim...
Kendinizi benimsemekte güzel. Artı gördüğünüz eksi gördüğünüz şey için de çabaşayabilir bir yöndesiniz
Rica ederim
Disardan tanıyanlar beni genelde ilk başta sevmez bu sözü çok duydum muhtemelen bende sevmezdim biraz soguk görünüyorum
Bu genelde insanlar içersinde yaygın bir durum aslında herkes sınırlarla güvende hissediyor. Sonra da şey oluyor aa hiç göründüğün kadar soğuk değilmişsin.
Kolay kolay hayatına kimseyi almayan ama aldığı zaman da ona çok fazla değer veren biri olarak görünelim. Hani kısaca biraz zor bir insanım
İçe kapanık ve zor. Hayatı çok mu suçluyorsunuz?
Yok şöyle söyleyeyim içine kapanık bir insan olduğumu düşünmüyorum genelde pozitif bir insanım. Ama hayat öyle şeyler gösterdi ki artık seçici olmayı tercih ediyorum. Mesela hani zaman zaman çevremizde bir sürü insan olur Ama gerçekten ben aradığım zaman zor durumda olduğum zaman kim gelir diye düşünmeye başladığınız zaman bu sorunun cevabı 3-4 kişi ise demek ki fazlalıklara hayatımızda yer yok
Bende genelde bana ihtiyaç duyar belki diye biriktirdiklerim var. Yine de Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin.
Amin inşallah kimseyi kimseyi düşünmesin Rabbim. Ama hani dediğim gibi artık az insan çok huzur modundayım. Yani düşünün şu bile var ben tek başıma yaşıyorum yazlık bir yerdeyim arayıp sormayan ama yaz gelince nedense hal hatır soran tipler vardı hayatımda 🙂
O da iyi hiçten çok, çoktan az.
İşte aslında söylemek istedim tam olarak buydu. Çok güzel bir cümleyle bütün içimdekileri özetlediniz 🙂
Öyle oldu galiba
Teşekkür ederim Gerçekten sizin gibi insanları çok takdir ederim az lafla çok şey anlatabilen 🙏
Rica ederim Estağfirullah
Aslında önemli olan nedir biliyor musunuz akşam yattığınızda başınızı yastığa rahat koyabiliyorsanız iyi insansınızdır
Bende rahat koyamayan için aynısını düşünüyorum yani farklı bakış açılarıyla da olsa kastınızı anladım
Her akşam uyumadan önce 10 dakika bugün ne yaptığım hakkında kendi kendime özeleştiri yaparım iyisiyle kötüsüyle neyi yaşadığımız süzgeçten geçirip ertesi gün nasıl daha iyi şeyler yapabileceğimi düşünürüm
Bu efendimizin hadisi şerifine de mutabık
Hakli olmanin cozum olmadigi ve gecer akce olmadigi bu banyo perdesi gibi hayatta guclu olmak daha onemli 😅
Benzetmenize genel kültürüm yetmedi ama herhalde mantıklı bir şey dediniz
Belki de. Eyvallah
Benim için haklı olmaktan çok hakla olmak önemli.
Tabi ama zor her zaman ona göre hareket edebildiğinizi düşünüyor musunuz? Ve dışarıdan da böyle gözüktüğünüze emin misiniz?
Her zaman buna göre hareket etmek mümkün değil insan kusurlu bir canlıdır ama gayret ediyorum. Ve açıkçası dışarıdan nasıl göründüğümü çok umursayan biri değilim.
Bu kendimizi yargılama üzerine zaten yoksa kimsenin ne dediği önemli değil biz ne diyoruz kendimize
Ben diyorum ki kendime insanım kusurluyum ama gayret etmek zorundayım insan bazen öyledir bazen böyledir hatasız olmak mümkün değil.
Kesinlikle.
Oo kim bu sempatik cocuk
Maşaallah başkaları için yapıyorsanız bu yorumu kendinize de yapmanız normal.
Başkaları içinde böyle düşünceler besliyorsanız iyi demek istedim.
MaşaAllah
Çok iyi adam diye kıskanırdım.
Tipini görsem koşarak kaçardım, o derece.😨
Kendinizin mi?
İvit
Yani otobüse binince herkes kaçarak gitmiyorsa o kadar sıkıntı değildir
Otobüse binecek yüzüm dahi yok.
Yani öyle düşünmek doğru değil. Herkes kendi telaşesinde. Siz de o akıntıdan bir zerresiniz kendinizi soyutlamanıza gerek yok. Ayrıca herkesin kendi tercihi tabi ama ameliyatla insan olmaktan uzaklaşmış insanlar var onlar çıkıyorsa siz çokta sorun olmazsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıdan bir gözle kendimize bakmak müthiş bir öz farkındalık gerektirir 🧠. Bazen haklı olmaktan ziyade anlaşılamama hissi davranışlarımıza yansır ve dışarıya savunmacı görünebiliriz. Sebepleri kenara bıraktığımızda net, biraz mesafeli ama kendi içinde oldukça tutarlı bir profil çizerdim. Şayet bir yabancı olsaydın, şu anki davranışlarında en çok hangi duygunun baskın olduğunu görürdün? 🕵️♀️✨
Ortama göre değişiyor sanırım. O an ki ruh halime göre de değişiyor.
Ortama ve ruh haline göre esnemek doğal ama temel karakterin sabit kalmalı. Yoksa dışarıya sürekli tutarsız bir imaj çizersin 🧠🔍 (18 kelime)