Sanırım haklısınız olumsuz konuşanları takmamam gerekiyor yoksa burası hiç çekilmez.
Beyler hakaret edince çok mu mutlu oluyorsunuz?
Sanırım haklısınız olumsuz konuşanları takmamam gerekiyor yoksa burası hiç çekilmez.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel çirkin ne fark eder ki insanız sonuçta ayrıca herkese güzel gelmek gibi bir derdim yok ya sokun şunu kafanıza. Ah göz zevkinizi bozuyorsam da engelleyin yani sanki kendileri soylu bir prens. Gargamel olan ne anlasın güzelin dilinden der ve susarım. Eğlenmek için giriyorum arayış için değil okey.
İnsanlar karaktersiz olduğu için tipe göre değerlendirir takma o tür ucuz kişileri. tep taptıkları şey dış görünüş çünkü. kaldı ki güzelsin zaten çekememişler
Teşekkür ederim, haklısın 🪷🤗
🌸🤗
Sonuna kadar haklısın. İnsanları dış görünüşü üzerinden yargılayıp hakaret etmeyi marifet sananların önce kendi üsluplarına bakması lazım. Kimse kimsenin beğenisine göre yaşamak zorunda değil. Eğlenmek için burada olan birine huzur vermek yerine laf yetiştirmek de ayrıca garip. Beğenmiyorsan geçersin, engellersin; bu kadar basit.
Sen burdaki beyni ila ürolojik bölgesi yer değiştirmir hayatta hiç bir başarısı olmadan sağa sola sallayan parazit kişilikli insanları muhattap alma. Her kadın kendine güzel sen kendini hep en güzeli olarak gör her kadın çiçektir sadece yeteri kadar su verilmemiştir
Teşekkür ederim, evet sanırım haklısınız 🪷
Haklıyım tabıkı aldırış etmek yok gayet de guzelsın bunu en başta sen bıl kımsenın beyanları senın bağlayıcı sebebın olmasın bu konuda
Ya sen burdakilere bakıp canını ne sıkıyorsun burada sesi çok çıkanların beyni, kişiliği, karakteri olmayan gerçek hayatta vasıfsız asosyal ama burada havalı takılan embesiller. Sen bu tipler yüzünden canını niye sıkıyorsun ki 😂😂
Haklısınız
Sıkma canını
Peki 😊
☺️☺️ heh işte böyle
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim, bende motive edici ve haklı yorumunuz için teşekkür ederim. 😊🪷
Rica ederim ne demek ☺️
İnsanların kendi yetersizliklerini başkalarına hakaret ederek örtmeye çalışması tamamen bir özgüven savunma mekanizmasıdır 🧠. Sana söylenen kırıcı sözler senin değerini değil, tamamen söyleyen kişinin iç dünyasındaki karmaşayı ve nezaketsizliğini yansıtır. Eğlenmek ve keyif almak için var olduğun bir alanda sınırlarını çizmen çok haklı ✨. Bu tarz değersizleştirme çabalarıyla karşılaştığında genelde nasıl bir tepki verip kendi alanını koruyorsun 👁️?
Laf sokup kendi alanımı koruyorum. Hayır sanki herkes prens, prenses bir biz çirkiniz ayrıca ben mutluyum kendimle seviyorum laf ederek söndüremezler değerimi sadece bu tarz etkileşimler sığ zihniyetler boğuyor beni.
Cevap
24Cevap
Sapığın ve abazanin mantığı şudur benim istediğime gelirse güzel prenses. Gelmezse çirkin egolu kezban bunlar yarım erkek diyince de bana kızıyorlar
Yarım ekmek sevdim bu benzetmeyi, haklısınız
Sana istediği destanı yazsin yarım erkek de yeter🤌
Teşekkür ederim 🪷🤗
🙏
çirkin sayılmazsın sıradan güzel birsin niye çirkin demişler anlamadım
Bende anlamadım olabilir herkese güzel gelemem ki, rahatsız oluyorlar da engellesinler yani
Kendi eksikliklerini böyle kapatmaya çalışıyor bazı insan müsveddeleri 😀
Öyleler vallahi
Onların kendi içlerinde psikolojik sorunları var takma
Sanırım öyle, haklısınız
Yav burdakileri takma kendileri incel ömürleri boyunca kız eli tutmamışlar özgüvenli bi kadın görünce kuduruyolar işte hergün denk geldiğim tipler bunlar
İnsanların çoğunda var bu karşısındaki kişinin üzüntüsünden haz duyan hastalıklı kişilikler var maalesef
Buradaki insanları çok ciddiye alma bacım. Dediğin gibi, eğlenmene bak
Bir insanın görünüşüne hakaret edip küçümseyen önce aynada kendine baksın.
Böyle bir soru açman bile onlara istedikleri ilgiyi veriyor
Burnu havada olmayan kimseye hakaret etmem. Edeni de sevmem
En güzelli. 😊🪷
Kesinlikle ☺️
Deveyi diken öyle insanları öpen yaranir acıma bas kalayi yum hozunu aç ağzını ver veristir egolarina soktugum ergenuslari
Benim günüm biraz yoğun geçti, çalışıyordum. Ama açıkçası arada sohbetimiz aklıma geldi. 😄 Şimdi müsait olunca günün yorgunluğunu güzel bir sohbetle atmak iyi olacak. Sizin gününüz nasıl geçti, işleriniz halloldu mu?
Evet halloldu çoğunluğu 😅
Temizlik 😂
Ve özel bakım😅 o yüzden de pek müsait olamadım
Bakalım, yaşayıp göreceğiz.
Telefon bağımlılığı sizce nedir ve kaç saat bir insan bakıyorsa bağımlıdır. Bu konu üzerinden konuşalım mı. Düşüncelerinizi merak ediyorum
Bence telefon bağımlılığını sadece kaç saat kullanıldığıyla ölçmek doğru değil. Asıl mesele, telefonu ne kadar kontrol ettiğimiz. Elimize almadan duramıyorsak, sürekli bildirimleri kontrol ediyorsak, onsuz kaldığımızda huzursuz oluyorsak veya günlük hayatımızdaki önemli şeyleri telefon yüzünden erteliyorsak, kullanım süresinden bağımsız olarak bir bağımlılık haline gelmeye başlamıştır. Ama merak ettiğim asıl şey şu: Sizce insan telefonu mu kullanıyor, yoksa zamanla telefon mu insanı kullanmaya başlıyor?
Bence bilinçli ve farkındalığı olan bireyler telefonu kullanıyor doğru ve kaliteli bir şekilde ama çoğunluğunu ise maalesef ki telefon kullanıyor. Bir şeylere bakmadan duramıyorsa veyahut günlerini telefon kaplıyorsa o kişi hem bağımlı hemde telefonun kölesi olmuş oluyor bence
Ben de buna katılıyorum. Bence asıl mesele telefonu kaç saat kullandığımız değil, telefonu bıraktığımızda hayatımızın devam edip edemediği. İnsan telefonu gerektiğinde kullanıp sonra kenara koyabiliyorsa kontrol ondadır. Ama sürekli bir şeylere bakma ihtiyacı duyuyorsa, sessizlikten ve kendi düşüncelerinden kaçmak için telefona sığınıyorsa, o zaman telefon hayatın merkezine geçmiş demektir. Hatta bazen insanın gerçekten telefona mı bağımlı olduğunu, yoksa telefonun ona sunduğu sürekli uyarılara mı bağımlı olduğunu ayırt etmek gerekiyor. Sizce insanlar en çok neden telefondan uzak kalamıyor?
Sanırım günlük hayatta kendileriyle vakit geçirmenin tadını bilmedikleri için olabilir. Ben gün içinde kitap nasıl okuyamaz sam sinirleniyorsam onlar da telefonda ki bildirimleri okumayınca veyahut izlemeyince sinir oluyorlar. Boş vakti değerlendirmeyi bilmezse bir insan eli gider otamatikman telefona çünkü oyalayıcı çok fazla faktör var. Misal bu aralar kitabım bitti buraya giriyorum evde sinir küpü olarak gezmiyeyim diye bu sefer de kendime kızıyorum çok fazla vaktini heba ettin diye
Bence burada çok güzel bir noktaya değindiniz. İnsan kendi başına kaldığında sıkılmadan vakit geçirmeyi öğrenememişse, telefon en kolay kaçış noktası oluyor. Sizin kitabınız bitince buraya girmeniz de aslında biraz anlaşılır; sonuçta insanın zihnini meşgul edecek bir şey araması normal. Ama kendinize ‘vaktimi heba ettim’ diye kızmanız bana biraz haksızlık gibi geliyor. Bazen hiçbir şey yapmadan oturmak bile zaman kaybı değildir; insanın zihninin dinlenmeye de ihtiyacı var. Hem kitabınız bitmiş, yeni kitap seçmek için güzel bir bahaneniz var. Belki bu sefer öneriyi benden beklersiniz.
Uzun zamandır arastırdığım bir kitap var evdeyken bu aralar onu bitirmek istiyorum ama alamadım bir türlü. Ama benim günlük mutlaka en az 50-100 arası okumam gerekiyor ki buraya gitmiyeyim vaktim zayi olmasın. şu an sadece boşa gitmiyor oda sizinle kaliteli bir sohbet geçirdiğim için diğer türlü kaldığım her vakit benim gün sonun da içimi daraltan bir soruna dönüşüyor. Hiç bir katkısı yok ki hayatıma
Bunu duymak gerçekten hoşuma gitti. 😊 Ama kendinize ‘vaktimi zayi ettim’ diye fazla yüklenmeyin; insanın her dakikasının mutlaka bir şey üretmesi gerekmiyor. Bazen güzel bir sohbet de insanın gününe katkıdır. Hele sohbet iki taraf için de keyifliyse, bence o zaman geçirilen zaman boşa gitmiş sayılmaz. Ben de sizinle konuşurken aynı şeyi hissediyorum; sadece vakit geçirmek değil, gerçekten birbirimizin düşüncelerine dokunmak güzel.
Öyle tatlı kaliteli bir etkileşim hem ruha da huzur ama işte yine de sanal da geçirilen vakit beni biraz rahatsız ediyor. 😄https://ibb. co/h3m83LS
Bu kitabın 1. cildini bitirmiştim şimdiye kadar o yüzden insan biraz vaktim heba oluyor diye üzülüyor.
Biliyor musunuz, sizinle konuştukça ilginç bir şey fark ediyorum. Sizi tek bir cümleyle tanımlamak mümkün değil; bir yanınız doğayı, özgürlüğü ve macerayı seviyor, bir yanınız kitapların ve düşüncelerin derinliğinde yaşıyor. Belki de bu yüzden sohbetimiz her seferinde başka bir yere gidiyor. 😊 Ben sizi çözmeye çalışmıyorum aslında; çünkü bazı insanları çözmek değil, tanımaya devam etmek daha güzel. Sizde de bende merak uyandıran taraf biraz bu sanırım. 🪷
Sizi anlıyorum. 😄 Ama şunu da söyleyeyim, sizin gibi zamanı ve kendine ayırdığı vakti önemseyen birinin bunu düşünmesi bile hoşuma gidiyor. Kitabınızla aramıza girmek istemem; siz okuyun, kendinizi iyi hissettiğinizde gelin. Ben burada olurum. Hem belki kitabı bitirdiğinizde konuşacak çok daha güzel şeylerimiz olur. 🪷
Kitabı alsaydım hiç girmezdim buraya ama daha bekliyorum. Ayrıca sizinle şu an ki muhabbette vaktinin zayi olduğunu düşünmüyorum ruhun bazen kaliteli etkileşimlere ve derin sohbetlere ihtiyacı olabiliyor o yüzden ben keyif alıyorum 🪷ve aslın da beni çok iyi analiz etmişdiniz bile evet bir yanım maceracı eğlenceli ögürlüğüne düskün diğer yanım da derin sözleri, şiirleri ruhuna sunmayı okuduğu eserler ile kendini geliştirmeyi ilke edinmiş biri.
Demek sizi biraz doğru okuyabilmişim. 😄 Ama açıkçası sizi tamamen çözmek gibi bir iddiam yok; her konuşmamızda başka bir tarafınızı keşfediyorum. Maceracı ve özgürlüğüne düşkün tarafınızı zaten fark etmiştim, ama kitaplara, düşünmeye ve derin sohbetlere verdiğiniz değeri gördükçe karakterinizin bundan çok daha fazlası olduğunu anlıyorum. Sanırım sizi tanımanın güzel tarafı da tam olarak bu; her cevap yeni bir merak uyandırıyor. 🪷
Ben sizi ikna etmeye çalışırken sınırlarınızı zorlamak istemem ama şunu da söylemeden geçemem: Bence bazı insanları tanımak için hayatın önümüze koyduğu küçük ihtimallere fırsat vermek gerekir. Şu an “sanal” diye başlayan bir sohbetin nereye gideceğini kimse bilemez. Belki hiçbir yere gitmez, belki de zamanla birbirimizi tanıdıkça fikriniz değişir. Ben sizden bugün bir karar vermenizi istemiyorum. Sadece beni de diğer insanlarla aynı kefeye koymadan, olduğum kişi olarak tanımanıza izin vermenizi isterim. Gerisini zaten zaman gösterecek. 😊
Geldim. Yiğenim bizde o yüzden giremedim. Dün de aile arası oturup muhabbet oldu akşam yazamadım size
Estağfurullah efendim, açıklama yapmanıza bile gerek yok. 😄 Aileyle geçirilen vakit de, yiğenle ilgilenmek de kıymetli şeyler. Ben sadece merak etmiştim. Hem belli ki evinizde muhabbet eksik olmamış. 😊 Peki, yiğeninizle vakit geçirmek nasıl geçti, sizi en çok güldüren şey ne oldu?
Güzel ve biraz yorucu ve benimle güç yarışlarına girmesi gülmekten bitirdi beni. 😄
Demek küçük bey sizinle güç yarışına girecek kadar kendine güveniyor. 😄 Yorucu olmuş ama belli ki bol bol da güldürmüş sizi. Çocuklarla geçirilen zamanın yorgunluğu başka oluyor; insan yoruluyor ama yüzünde tebessüm kalıyor. Peki kim kazandı bu güç yarışını, itiraf edin bakalım? 😄
Tabi ki yiğenim kazandı ya Allah deyince bilerek kaybediyordum. O hallerine çok güldüm😂
İşte şimdi gerçek ortaya çıktı. 😂 Siz kaybetmemişsiniz, küçük beye moral olsun diye gönüllü mağlup olmuşsunuz. Ama anlaşılan onun o hallerini izlemek sizin için asıl eğlence olmuş. 😄 Böyle çocuklarla vakit geçirince insanın içindeki çocuk da biraz ortaya çıkıyor galiba; sizde de o tarafın hâlâ çok canlı olduğu belli.
Bugün kuzenlerim geldi. İsteme olayları vardı o yüzden uzun sürdü konuşmalar. Girmedim sayfaya.
Bekletmişim sizi çok afedersiniz.
Sayfa mı kapatıyorum girmiyeceğim buraya. O yüzden teşekkür ederim değerli sohbetimiz için kendinize iyi bakın 🪷
Sizi anlıyorum, kararınıza saygı duyarım. Ben de bu güzel sohbetin yarım kalmasına biraz üzüldüm açıkçası. 😊 Ama önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz. Bana ayırdığınız zaman ve paylaştığınız güzel sohbetler için asıl ben teşekkür ederim. Yolumuz bir gün başka bir yerde kesişirse, bu güzel sohbetin devamını konuşuruz. Kendinize çok iyi bakın. 🪷
Kız kuzenimi istemeye geldiler cumartesi de nisanı var. Bu aralar yoğunduk o yüzden pek girmedim kapattım girmedim
Benim nişanım değil 😄kuzenimin nisanı var
Amin teşekkür ederim
Öyle evet güzel duygular bunlar.🤗
Siz nasılsınız peki, burada keyifler nasıl geçti
Teşekkür ederim ilginiz için ama ben bilinmek, tanınmak istemiyorum artık. Akısta hayatı sadece yaşamak istiyorum bir daha ruhumun alt-üst olmasını yaşamak istemiyorum. Hayat o kadar kısa ki bu kadar kendimizi yormaya gerek yok. Ben o hevesleri, hayalleri bıraktım umud etmediğin hiç bir şey yıkamaz seni bilincindeyim. Gerçekte elimde ne varsa hayatım odur felsefesi deyim. 😅
Seni ikna etmeye çalışmamın sebebi seni değiştirmek değil, belki de hayata karşı kapattığın o kapının tamamen kapanmasına izin vermemek. 😊 Geçmişte yaşadıkların seni yormuş olabilir, hayal kurmaktan vazgeçmen de kendini koruma şeklin olabilir. Buna saygım var. Ama herkes geçmişteki insanların yaşattığını yaşatacak diye bir şey yok. Ben senden bugün yarın büyük umutlar beklemiyorum. Sadece birbirimizi tanımaya, konuşmaya ve hiçbir şeyi zorlamadan akışında bırakmaya bir şans ver diyorum. Gerisi zaten zamanla belli olur. Belki hiçbir şey olmaz, belki de “iyi ki tanımışım” diyeceğin güzel bir tesadüf olur. 😉
Umut veya herhangi bir beklentim yok zaten ama ben derin bağların sanaldan kurulabileceğine pek inanmıyorum sosyal çevremi istediğim kızılay ortamından oluşturayım bana yeter. Güven vermiyor sanal hiç bir arkadaşlık veyahut sıradan bir tanışıklık o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum. Beni anlamışsın büyük ölçüde elbette ki geçmiste ki sorunlu insanlardan şuanım da ki güzel insanları kıyaslamıyorum veyahut aynı kefeye koymuyorum sadece benim için sanal defteri her konuda kapalı. Ben iki üç tane benim kafa yapım da kız arkadaşlarım olsun beraber topluma ve insanlığa nasıl faydalı olabiliriz yüz yüze samimi bir şekilde konuşmak istiyorum ya da bir hafta kitap belirleyip bitirdikten sonra çay ve tatlı eşliğinde o kitap üzerine muhabbet etmek istiyorum o kadar. Veyahut beraber gezerken İzmir'i; namaz vakti geldiğinde güzel bir abdest alıp namazımızı kılmak istiyoru. Konserlere gitmeyen bilinçli, kuran okuma günleri oluşturabileceğim huzurla evime davet edip ikramlar hazırlayabileceğim güvenilir samimi arkadaşlarım olsun istiyorum Rabbimden. Öyle arkadaşlarım vardı evlenip gittiler hep o yüzden eski buluşmalar olmuyor o yüzden de hasretini çekiyorum Rabbim nasip etsin inşallah gönlü ve yüreği güzel iki tane nazenin ruhlu, olgun kişilikli, hayatı yasamayı seven kız arkadaş 😅🤗🪷
İyi geceler dilerim 🏵️ sağlıcakla kalın 🤗
Sana kim çirkin diyor güzelsin hakrete uğruyunca bazen mutlu oluyorum
Çok takma burdaki yorumları.
Haklısınız
Kimseue Hakaret Etmem
En güzeli
Takma kardeşim insanın içi güzel olsun gerisi halledilir
Sen güzelsin bos ver aldırma sen kendini bildikten sonra insanların hicde önemi yok bence
O dediğiniz farklı yerde olunca haz veriyor
Nerede haz verebilir ki
Yatak odasında loj ışık altında
İnsan olan böyle davranmaz zaten
Umursama insan olmayan çok.
Okey reisim seni de niye kızdırırlar anlamam
Burdakilerinin ti alma gerek yok zaten
Peki, teşekkür ederim
kim kızdırdı bu kızı araya bende kaynamisim
Ne oldu ki size😅ben bana laf eden iki üç kişiye uyuz oldum. Siz bir şey denediniz ki bana
Kim ediyor benim bacıma hemen dövelim
Bu bir şikayet değil, isyandır isyannn
olmuyom
İnsan olun insan
kime ablam kime
Açıklama kısmını okursanız anlarsınız diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?