Yoo yaşamın kendisi asla saçmalık değil. Bence burası çok eğlenceli 🤪
He başka gezegene gitseydim kıyaslardım ama gitmedim o yüzden bu gezegen ile yetiniyorum jfjf yani değerli Psi hayat yaşamaya değer. Yaşamayanlar için bile yaşamaya değer, bu şans bizlere vaat edilmişse sonuna kadar kullanmalıyız bence. Nefes aldığımız her an bi lütuftur bana göre, çok şükür ki 🙏
Ne var şuracıkta ölüme? Belki bi 30 yazım kaldı ya da 40 hadi tutturamadım 50 diyelim şayet 76 yaş yaşarsam. Çok bir şey değil. Belki bu 50 yazın sadece ağız tadıyla yaşayacağım yaz sayısı 20’dir. Bu son 20 yazımı doyasıyla yaşamak istiyorum ben ve de bunu herkese tavsiye ediyorum 🌸
2
7 Yorumla
Soran
1 ay
Senin için eğlenceli olmasına sevindim gerçekten 🙏...
Seni aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz iyi ki bu gezegendesin yav ha gönül isterdiki daha güzel gezegenlerde yaşa ama olmamış işte napak bulduğumuzla yetiniyoruz aksbns.
İnşallah uzun yıllar görürsün mutlu , huzurlu ve sağlıkla... ölme sen yav : ) dur hele
Dün kulağımda şu ses geldi ama hangi yayır organıydı bilmiyorum hiç hatırlamıyorum... " Koşun yetişen alıyor cenneten arsa satıyorum. " Ahahs Haklısın kuziş
bir tane çocuk vardı aklıma geldi , ailesini onun izni olmadan doğurduğu ve bu hayatı yaşamak zorunda bıraktığı için mahkemeye vermişti yanlış hatırlamıyorsam😅😆
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
İyi yapmış helal olsun davayı kazanacağını düşünüyorum.. snbssb
Hayır yaşamın kendisi saçmalık değil, ama yaşamış olmak için yaşamak saçma. Ama yaşarken yaşadığını hissedip tat almak... Muazzam be, bambaşka bi seviye
2
5 Yorumla
Soran
1 ay
Yaşamın kendisi neden saçmalık değil icjcv bence iyi düşün bak hicbisi feda ettiğin kadar geri gelmiyor...: ) Fakat bir noktada haklısın tat alma konusunda... Eline sağlık
Evet gelmiyor ama düşündüm reis. Çok değil bu yılın başlarında hayatımı bitirmek için hazırlık yaptım akşam vakti. Hazırdım kafa olarak da beden olarak da, cumaya gitmek dışında camiye gitmezdim ama son defa dedim akşam namazına gideyim ondan sonra yokum artık. Eğer şu an buradaysam o camiye gitmemdir sebebi, hatta çıkamadım bekledim sohbet vardı onu da dinledim yatsıyı kılıp eve döndüm ve ne saçmalıyorum diye bozdum tüm hazırladıklarımı. Öyle namaz kılan biri falan değildim o gün başladım 😄
İşte o günden beri yaşamak benim için saçma değil çok güzel olmaya başladı hatta camiye artık gide gele zamanla birkaç tane iyi arkadaşım oldu şu an aktif olarak konuşup buluştuğum.
Yani varsın gelmesin be reisim, çok da feda etmemek gerekiyormuş zaten. Zamanında tonla hata yapmış olabiliriz ama bu geri gelmeyenlerin hepsi ders olsun 🙃
Hiçbir şey yalnız başına bir anlam taşımaz anlam yükleyen bizim kendi zihnimizdir.. kağıt parçası bir çocuk için uçak bir koleksiyoner için servet , yangında kalan biri içinse değersiz bir çöptür))
Hunterxhunter tek basina cok iyidir. Lakin kimera karincalar arki muhtesem. Ordski krali taniiyinca aklina brnim sitede ki metevazi analrim gelir yahsha. O srki begenirsen zsten hepcgini de kuyabilirsin. Hunterxhunter populer bir seridir. Benim top 10 umds belki de 5 te bilemedim.
Tabi o zamanlar alt yapı , üstteydi tahta direklerde internet , telefon kutuları vardı... Modem sistemi o kutulardan gelen kablolardan geçiyordu... Zaten çaldılar bi daha gelmedi shfhgf
Eninde sonunda ölüm olan bir dünyada fazla da değer katmanın bir anlamı yok. Ha inancın varsa şayet Kutsal Kitabın dedikleri göre bir kalıba girerek ahiret inancını pekiştirebilirsin, anca belki hani amaç doğrultusunda bir yaşam mantığı oluşabilir