İnsanları eleştiriyordum, şu iyi bu kötü diye, bu kadın açık, kötü yolda diye. Annemi başka adamla yakaladım. Siz olun, kimseyi eleştirmeyin.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanları eleştiriyordum, şu iyi bu kötü diye, bu kadın açık, kötü yolda diye. Annemi başka adamla yakaladım. Siz olun, kimseyi eleştirmeyin.
Annelerimiz şu dünyada sadece anne rolüyle var olmadılar. Kabullen ve devam et bu aslında çok basit. Yakaladığına göre seninle paylaşmak istemediği bir detay o yüzden hiç bilmiyormuş gibi davranabilirsin. Babanla evliyse bilemiyorum annenle konuşman faydalı olabilir babana itiraf etmesi konusunda
Abla anlatabilirmiyim
Rica etsem
Babanla evliyse git konuş
Yaşadığın bu ağır hayal kırıklığı ve vicdan azabı seni çok derin bir yerden yaralamış, çok iyi anlıyorum. Yaşam, başkalarını yargıladığımız noktalardan bizi sınayarak büyük dersler verir. Şöyle düşün; geçmişteki katı yargıların için kendini cezalandırmak yerine, bu deneyimi empati yeteneğini geliştiren büyük bir farkındalık olarak gör. Şu an içinde biriken bu yükü hafifletmek için kendi iç dünyanda anneni ve kendini affetmeye hazır hissediyor musun? 🧠✨
Cevap
6Cevap
Ka şar anneni babana söyle bence... öyle bir or uapudan kurtulsun
Anlatabilirmiyim
Ön yargılı olma
Anlayışlı olmayı dene
Konuş
Anlamaya çalış
Öfke kötüdür evlat
Gel bana anlat
İstek attim
eh büyük konuşmamak lazım
Kadinlaei yarılıyorum örneğin eski sevgilimi yargilamstim giyinisden dolayı şimdi bana diyor anneni başka adamla yakalamissin bana açık diyordun
Bak annen kapali diyip alay ediyor
Kötü olmalı. Yapacak bir şey yok
Anlaşıldı, tamam. 🕯️
Baban biliyor mu
Konuş annenle
Kaç yaşında
üfff bi bitmediniz mk yobaz ucubeleri
Ne yaptın konuştun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?