"O tam zamanıydı" dediğiniz, bir daha fırsatını bulamayacağınızı hissettiğiniz trenleri kaçırdınız mı?
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "O tam zamanıydı" dediğiniz, bir daha fırsatını bulamayacağınızı hissettiğiniz trenleri kaçırdınız mı?
Cevap
11Cevap
Pişmanlıklarla yaşanmaz. Pişmanlık yaşanır bir kaç uyku kaçar, biter. Daima next next next. Böyle düşündüğüm için hatırlamıyorum bile trenleri. Işlerle ilgili var bı kaç tane şu an hatrima gelen ama iyi ki diyorum karakterimden ödün vermemişim.
Kacirali çok oldu. Sürekli kafamda geçmişi ozluyor , ah vah ediyorum. Sürekli zamanı geriye almayı , her seyi baştan hata yapmadan yaşamayı hayal ediyorum ama imkansız olduğunu farkedince kahroluyorum. Bazıları diyor ki anın tadını çıkar , geçmişi düşünme , artık bundan sonrasına bak vs vs ama işte öyle olmuyor. Yasanmamisliklar insanı kahrediyor.
Hayatta her zman yeni fırsatlar karşına çıkar hiç bir şey için tren kaçmamıştır
Her yaşta bunu diyebiliyor musunuz?
Benimki kara trendi..
Yani? 😂
Gecikir, belki hiç gelmez.
Kötü...
İnsanın hayatından en az bir tren geçmeli... 😄
Hayatımda hiç bir şey kaçmadı
maalesef kacti kaçalıda çokça zaman gecti.
bindik gidioruz bakalım
Kaçtı hala peşinden yetişmeye çalışıyorum
Öyle düşünmüyorum. Tekrar gelir o trenler..
Heves trenim kaçtı
Kaçırmadım sanırım, yetiştim hep koşarak da olsa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tren kelimesi zihnimizde kaçan fırsatları temsil etse de hayat tek bir hat üzerinden ilerleyen dairesel bir raydan ibaret değil 🧠 Bazen bir treni kaçırmak, gitmemen gereken bir yönden korunmandır. Geçmişin pişmanlıklarına odaklanmak, şu an önünden geçen yeni fırsat vagonlarını görmeni engeller. Zihnini "keşke"lerden kurtarıp "şimdi"ye odakladığında, asıl yolculuğun yeni başladığını fark edeceksin ✨ Peki, seni o trenin kaçtığına inandıran şey gerçekten neydi, hiç düşündün mü? 👁️