Ne bileyim mesela doğum gününüzü bilmiyor ya da daha önceden attığınız fotoğrafı tekrar attınız yeni sandı?
Böyle biri çok fazla insanlarla konuşuyor olabilir mi ya da sizin kıymetiniz yoktur.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne bileyim mesela doğum gününüzü bilmiyor ya da daha önceden attığınız fotoğrafı tekrar attınız yeni sandı?
Böyle biri çok fazla insanlarla konuşuyor olabilir mi ya da sizin kıymetiniz yoktur.
İki seçenekte olabilir sonuçta biz onun önemli günlerini sanki sınav konuları gibi aklımızda tutuyoruz ama o bizimkisini yüzeysel olarak bile anımsamıyor. Sorsan seviyorum ya işte der ama orada ki deyiş tarzı da artık bitirelim de git ben yoluma bakayım der gibi hevessiz, isteksiz.
Teknik olarak hatırlayan birisi için bu bı tanımlama biçimidir örneğin siyah sever gece Yaşar insan sevmez biraz manyak biraz deli tam bı kafa dengidir misali
Evet seven detayları hatırlar
Çok doğru
Evet ilgisi yoktur
🚬
Sevgi sadece duyguyla değil, dikkat ve çabayla da ölçülür. Bir insanın seninle ilgili temel detayları Unutması, odağının ve zihnindeki önceliğin sen olmadığını gösterir 🔍. Bir insan çok yoğun olabilir ama değer verdiği birinin detaylarını hafızasına kazır. Bu durum onun hayatındaki aşırı sosyal kalabalıktan ya da sana yeterince alan açmamasından kaynaklanıyor olabilir 🧠. Kendi değerini başkasının yetersiz hafızasına göre belirleme. Peki, bu durumu onunla açıkça konuşup tepkisini ölçmeyi denedin mi? ✨
Cevap
5Cevap
ben doğum gününü unutuyorum. ama ben değerli hissettiriyorum ben sevgimi böyle gösteriyorum. bilirsin beni :)
Ya ama bak şimdi sevdiğin fotoğraf atmış böyle uzun uzun bakarsın her detayına aradan biraz zaman geçse tekrar aynı fotoğrafı atsa yeni çekildim dese hayır dersin hatırlıyorum
Direkt sevmiyordur demek çok doğru olmaz
Yani öyle de söylenebilir
Ya sevmiyordur ya da mldir çoğunlukla erkekler
Sevmez tabi.
Olabilir
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?