Burcum yay ama kimseyle anlaşamıyorum, sınır oluyorum her şeye, saçma konuşmalara tahammül edemiyorum. Isuetındr kavga ettim, vardiyam değişti üstelik iftira da yedim. Niye hep bunu başıma geliyor bunlar.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burcum yay ama kimseyle anlaşamıyorum, sınır oluyorum her şeye, saçma konuşmalara tahammül edemiyorum. Isuetındr kavga ettim, vardiyam değişti üstelik iftira da yedim. Niye hep bunu başıma geliyor bunlar.
Her iş onun istediği gibi olsun isteyip olmayınca şikayet eder. Patron olmak istiyorsanız kendiniz iş kurun değilse herkesin her işi nasıl yapması gerektiğine karışmayı bırakın kendi işinize bakın sorun çözülür
Yapamıyorum elımde degıl kontrol etmek istiyorum. Ama olmuyor. Sınır oluyorum yaaaa
Yay arıza manyak bi burçtur. Allah seni alacak adama sabır versin. zaten yayların aile ilişkileri hep sorunludur çogunlukla boşanmaya gider yaylarla evlenenler
Görünüşte bir tartışma gibi dursa da aslında bu durum sınırlarını koruma çabandan kaynaklanıyor olabilir 🧠 Yay enerjisi dürüstlüğü ve adaleti ön planda tuttuğu için sahteliğe ve mantıksızlığa tahammül etmekte zorlanırsın 🔍 Tahammülsüzlük hissettiğin anlarda tepki vermeden önce bir adım geri çekilmek, seni bu tür iftira ve çatışmalardan koruyabilir 👁️ Peki, sence seni en çok tetikleyen şey adaletsizlik mi yoksa anlaşılamamak mı? ✨
Adaletsizlik bence
Cevap
5Cevap
bir şey sorabilirmiyim yaşın gerçek mi
eğer gerçek ise tanışabilirmiyiz belki birbirimizi bulmuşuzdur
Gerçek
Hayır
Bizim kader bozuk sanırım
Burç yalan
14 aralık doğumluyum siz peki
Bende yay burcuyum
Sende sınır okuyor musunuz herseyr