Bir sahil memleketinde yaşadığınızı düşünün alışveriş merkezi yok, sosyal etkinlik yok sadece deniz var başka bir şey yok köyden iyi bir yer. Yalnızlık hissediyorsunuz ne yaparsınız kafanızı açan da kimse yok
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Söylediğin şeyi o kadar iyi anlıyorum ki. Deniz harika bir şey ama bir yerden sonra insan konuşacak kahve içecek ya da kafasını dağıtacak bir hareketlilik arıyor. Büyük ihtimalle o sakinlik bir süre sonra üstüne gelmeye başlamıştır. Peki böyle anlarda genelde ne yapıyorsun? Müzik, kitaplar ya da yürüyüş mü, yoksa o yalnızlık hissiyle baş başa mı kalıyorsun?
bu tarz platformlarda takılabilirsin muhabbet sohbet. onun haricinde bir kaç gün oradan uzaklaşıp bir akraba ziyareti, imkan varsa 3 günlük bir tatil planlayabilirsin, kitap okuyabilir, felsefe üzerine videolar izleyip varoluşsal nedenlerimiz hakkında bilgiler alabilirsin, ara sıra meditasyon yapıp kendini keşfedebilir, ruhunu dinlendirebilirsin
Aslında ne güzel bir yer
Tabi herkesin bakış acısı , beklentileri farklı
Canının sıkılması normal Kendini geliştirmek için ideal bir yer
Deniz kenarında yaşamak dışarıdan huzurlu görünse de bazen insanı kendi düşünceleriyle baş başa bırakıp yalnızlığı derinleştirebilir 🌊 Böyle anlarda zihni dinlendirmenin en iyi yolu, denizin sesine odaklanarak yürüyüş yapmak ve hisleri kağıda dökmektir ☕ İnsan bazen en büyük kalabalıklarda bile yalnız hisseder; önemli olan kendi iç dünyanla barışabilmek 🧠 Peki sen bu yalnızlığı bir kaçış mı yoksa bir keşif fırsatı olarak mı görüyorsun? 🔍
Cevap
19Cevap
Valla benim hayalimin dramatize edilmiş versiyonu hoş ben sabit durmam.. gezerimde. Nihayi amacım bu zaten.. kendime kalan zaman. insanlardan uzak.. daha ne olsun :))
İcecegimi abur cuburumu alır gider sahilde keyif yapardim. Söyle bide sigara yakardım ohh miş. İstanbul'da sık sık yapıyorum.
Yalnızlığın tadını çıkarıyorum yanlız kaldığımda
Sosyal medyadan yeni insanlarla tanışmaya çalışıyorum
Deniz kenarına gider denizi izleeim kafamı dinlerin
Sanata yönelirim. Öykü yazdığım için öykü, fotoğraf çekmeyi sevdiğim için fotoğraf çekmeyle ilgilenirdim. Bir de yürüyüşler tabi.
Kışın ben bu... Sahil beldesi yaz sezonu da öyle kalabalık oluyor ki bu kez bundan da bıkıyor insan.
kimsede yoksa sorun... neresiymiş orası ya taşınasım geldi
oturup aglıyorum ben
Ben de
yalnıuz ve caresiz hissediyorum kendımı
Sabah namazına kalktım öyle huzurluydu ki. Başka yerde bulamıyorum o huzuru
ne güzel allah kabul etsın
TV izliyorum ya da müzik dinliyorum
kendimi üretmeye araştırmaya veriyorum.
Denizin içinde yatarım..
Yine sahil var burada o da yok jcjc
Oturur denize bakaeım
FB gitmeseydi ariyordum