Hayattan hiç keyif almayıp, dibe vurup, keşke ölüp gitsem dediğiniz bir dönem oldu mu hiç? Şimdi o günlerinden üzerinden 3-5 sene geçmiş ve hayatım yolunda diyen var mı?
Sanki hiçbir şey düzelmeyecek gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayattan hiç keyif almayıp, dibe vurup, keşke ölüp gitsem dediğiniz bir dönem oldu mu hiç? Şimdi o günlerinden üzerinden 3-5 sene geçmiş ve hayatım yolunda diyen var mı?
Sanki hiçbir şey düzelmeyecek gibi hissediyorum
evet günlerce aylarca hatta ölmek için yalvardığım zamanlar oldu, aradan geçen yıllar sonucunda demekki ölmek için çok erkenmiş hayatın bana sunacağı daha çok şey varmış dedim güzel şeyler oldu
Çok zor bir süreçten geçiyorsun ve hissettiğin bu çaresizlik son derece insani. Dibe vurduğunda hayatın hep öyle kalacağını sanmak zihnin sana oynadığı bir yanılsamadır 🧠. Unutma ki duygu ve düşüncelerimiz kalıcı değil, sadece geçicidir 👁️. Birçok insan bu karanlık tünelden geçip zamanla ışığa ulaştı. Şu an seni bu kadar çaresiz hissettiren, yükünü ağırlaştıran temel düşünce tam olarak nedir ☕?
Cevap
6Cevap
Bir kez onu yaşadım , sonra toparladım. Bşr daha olmadı olmaycakta
Ben hiç öyle dibe vurmadim ama durumlarında duzeltmedim hayatın gerçeklerini kabullendim
Hiçbir zaman karamsar olmayın mutlaka bir çıkış kapısı vardır
Hisler geçti ama hayatım hala bk gibi
Çok oldu ama her seferinde düzelttim
Oldu.
Evet yeni yeni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?