Ben daha çok gözlemleyen taraftayım. Bir ortama girdiğimde insanları, davranışlarını ve konuşmalarını fark ederim. Bazen sessizce gözlemlemek, çok şey anlatır. 🙂🌿

#Kişilik&Karakter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben daha çok gözlemleyen taraftayım. Bir ortama girdiğimde insanları, davranışlarını ve konuşmalarını fark ederim. Bazen sessizce gözlemlemek, çok şey anlatır. 🙂🌿

#Kişilik&Karakter
Ben genelde gittiğim ortamlarda, iletişim kurduğum kişilerle görüşüp, onlar hakkında edindiğim izlenimlere göre, çok iyi bir gözlemciyimdir. Aynı zamanda onlarla iletişim kurarken söylediğim sözler, davranışlarım, onlarla kurduğum dostluk iliskileri, bir bakıma onlar tarafından gözlemlenen, bir kişi hüviyetinede bürünmeme neden olur. Çünkü ilişkiler bunu gerektirir. Yani bir ortama girince ilişki kurmak , o ilişkiyi yaşamak , yaşadıktan sonra , karşıdaki kişilerede bundan yararlanma imkanı vermesi nedeniyle bir bakıma gözlemlenen bir insan gibi benim davranışlarımı, sözlerimi takip ederek, bundan kendilerince faydalanmak onlara fikir aşılamak, bir bakıma onları yönetmektir. Buradan çıkacak sonuç ise ;gözlemlemek için iyi bir gözlemci olmayı gerektirir.
Teşekkür ederim.🙂
Bazen çevremi, insanları ve olup bitenleri sessizce gözlemlemeyi severim; detayları fark etmek ve insanların davranışlarını anlamaya çalışmak hoşuma gider. Ama bazen de farkında olmadan gözlemlenen taraf olurum. Özellikle bir ortama girdiğimde nasıl davrandığımın, ne söylediğimin veya verdiğim tepkilerin başkalarının dikkatini çekmesi mümkün. Yani duruma göre değişiyor diyebilirim. Hem etrafı gözlemleyen hem de zaman zaman başkalarının gözlemlediği biri olmak bana daha doğal geliyor.
Daha çok gözlemciyim. İnsanların ne söylediğinden çok nasıl davrandığına, ortamda kime nasıl yaklaştığına ve küçük detaylara dikkat ederim. İlk anda çok öne çıkmaktansa biraz izleyip sonra insan hakkında fikir edinmek bana daha doğal geliyor.
Genelde gözlemciyimdir ama sessiz olanlarından değil. Sadece sohbet ediyor gibi görünürüm genelde çünkü sohbet etmeyi de severim, kendi alanımı kontrol altında tutmayı da... Bu yüzden en rahat olduğum anlarda-yerlerde bile algılarım hep açıktır
Cevap
27Cevap
İyi bir gözlemci olduğum söylenemez ama gözlemciyim
Genelde çok iyi bir gözlemciyimdir en küçük detaylara kadar takılırım
Gözlemlemeye çalışan çoktur tabii ama aynı zamanda gözlemciyimdir de
Hiç birisi değilim. kendi halimde takılıyorum sadece
Gözlemlenen bir kaç çapulcu beni hep gözlğyor
Gözlemleme yaparım çoğunlukla.
Fikrimin olmadığı durumlarda keskin ve sonuç odaklı gözlem yapıp öyle salıyorum kendimi ortama.
Gözlemciyim herhalde bakarım yani ilk defa aynı ortamda bulunduğum kişilerin davranışlarına konuşmalarına çözmeye çalışırım
Artık ikiside değilim az insan çok huzur bilincine vardım sadelikten yanayım...
Aslında hem gözlemci hem de gözlemlenen diyeyim 😄
Ben hayatı yaşayanım. Gözlemeyi bırakalı çok oldu.
iyi bir gözlemciyimdşr
İnsanları gözlemleyerek onları keşfetmeyi ve zaman zaman öykü yazarken kullanmayı severim.
Moduma göre değisir.
Gözlemlenen olmak daha iyi gibi geldi
Gozlemlenen surekli acigimi takma pesindeler 😔
Bayagi iyi bir gozlemciyim
Gözlemci olduğumdan gözleyeni fark ediyorum
Gözlemciyim
İkisi de yeri gelince
Detaylara dikkat ederim
Gözlemeciyim bu konuda çok iyiyim
Gözlemci
Duruma göre ikisi de
İkisi bir arada diyelim