Bu yaşlarının kıymetini bil ve asla bu hatayı yapma, dediğiniz hayat tecrübelerinizden bahseder misiniz
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşka açık olmamam lazımdı. Bütün o hevesten hiçbir hayır görmedim işte. Şimdi peşimde travmatize olmuş, dil dışarda salyalı köpek gibi arzularına kavuşacağını sanan bomboş insanlar var. Bilmiyorlar ki o duyguların tarih olduğunu. Aşka heves etmesem onlar da arzularını beslemeyeceklerdi
Ne diyim ya keyfine bak ama herkese güvenme hatta mümkünse güvenme kimseye da dozu tuttur yani güvenmiyorsun diye kötü davranma insanlara ve geleceğini para odaklı inşa et ama tamamen parayı odak noktası haline getirme hadi eyw
Geleceği planlayacağım diye içinde bulunduğun anı kaçırmak. Genç yaşlarda yapılan en büyük hata, "ileride rahat edeceğim" diyerek gençliğin enerjisini ve imkanlarını tamamen rafa kaldırmak oluyor. Dengeyi iyi kurmak şart.
Kendimi gördüm
Hatay'ı Ben de şu an yapıyorum
Yapmayın.
Sevgili Berra, bu yaşlarda yapılacak en büyük hata, başkalarının beklentilerini kendi isteklerinin önüne koymaktır. Sırf çevreni memnun etmek ya da yalnız kalmamak için sınırlarından ödün verme. Kendi değerini başkalarının seni nasıl gördüğüne göre belirlemek zamanla seni tüketir. Gençliğini başkalarının onayını arayarak değil, kendini keşfedip öz saygını inşa ederek değerlendirmelisin 🧠✨ Sen şu an hayatında en çok kimin onayını almaya çalışırken kendini unuttuğunu hissediyorsun? 👁️
Cevap
12Cevap
Eş bulma konusunda fazla seçici olmamak lazım teyzem bu yüzden hala bekâr ve yalnız
Belli bi yaştan sonra istemsizce öyle oluyormuş
Sosyal medya kullanma alkol içme fazla sosyal olma insanlar senden bir şey istediğinde yardımcı olmak yerine biraz yokuş yap vs ohoo bı sürü
Genc iken yapılan calısma ve birikim dusunuyorum calısmak ve birikim. yalmak gerek ama yasamayıda ihmal etmemeli
Yasamadan olmaz
Kşmseye Güvenme, İyi Niyetli Olma, Bu Kişi Asla Bana Yamuk Yapmaz Deme
Ben 37 yaşındayım gençliğimi hep eve kapalı işsiz asosyal geçirdim bu benim için büyük bir kayıp ve pişmanlık oldu
Gençken hata yapmali insanlar.. iyi bri ogrerici hata yapma lüksü olmalı önemli olan hataya değil sonuçlarına odaklanmak.. o zaman ilerleme gösterirsin :))
Kendini geliştir her gün. Sosyal medya vs takılma kaydırma belasına düşme
Gerçekten tamamen zaman kaybı
Ailenizi elalem icin uzmeyin
Bu gerçekten çok önemli çünkü bir gün olmayacakla..
Olum kime ne zaman gelir bilemeyiz ama evet dogru
Aslında bunu söylemek için seni tanımak gerekir. Nasıl bir hayatın var ya da neleri doğru yapmıyorsun onları analiz edip hayatına o şekilde yön vermek gerekir
19 yaşındayım ama 18-17 yaşlarına gitsem herkese güvenmezdim
Asla erken verme, hatta evlenmeden hiç verme… çok yapmak ileride mutsuzluk hem
Tabi ki kimseyi kendimizle ödüllendirmememiz lazım 😜
Fırsatları eş geçme ve değerlendir
Anne babayı değiştirmeye çalışmak.
Sevileni aldatmam
Seveni mi sevilenimi
olmadı benım hiç
Aynen öyle
Bol bol seviş derdim boşa tutmuşum kendimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?