Ben ergenken arkadaşlarımla terk edilmiş bir eve girmiştik ve evsiz bir adam bizi görüp koşmuştu, o anki korkuyla altıma işemiştim, dersimi çıkardım diye düşünüyorum
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ergenken arkadaşlarımla terk edilmiş bir eve girmiştik ve evsiz bir adam bizi görüp koşmuştu, o anki korkuyla altıma işemiştim, dersimi çıkardım diye düşünüyorum
Cevap
6Cevap
Askerde içine cin giren bir olay yaşamıştık. Olay şöyle ki berber bir oğlan vardı, geceleri bu çocuk ama her gün yapıyordu bunu, çöp kutularının olduğu yere gidip orada bir süre duruyor ve konuşuyordu. Arkadaslardan biri bunu fark edip takip etti. Arapça dili olmayan birisi arapça konuşuyor ve ağlıyordu orada. Neyse daha sonra koğuşa geldi saat 2 gibi sularında, dinlenme odasına getirdik çocuğu. Koğuşta hafız bir oğlan vardı, çocuğun göz bebekleri büyümüş bir şekilde korkuyla bakıyordu. İşte ne işin var çöplerin orada derken ağlamaya başladı bu. Bir kız bebeği babası ve cinler tehdit etmiş bunu, öldürürüz diyerekten. Daha sonra hafız oğlanı çağırdılar uykudan kaldırıp buna dua oku falan. O arada boyu uzun kapının orada duran bir silüetin olduğunu ve ayakları ters dönmüş insan gibi ama uzun bir varlık bizi izliyor dedi. Korktuk haliyle. Neyse hafız geldi elinde Kuran'ı Kerim, bu çocuk korkmaya başladı kitaptan, bağırışlar falan. Atın o kitabı getirmeyin buraya. Daha sonra Cin suresi, Felak ve Nas sureleri okundu derken sesi kalınlaştı, kahkaha attı, gözleri bi anda kanlaştı bunun. Cinlerin oradan bağırdığını tehdit ettiğini falan söyledi. Sonradan hırçınlaştı ve kavga etmeye çalıştı ordakiler tuttu, dövecekti o duayı okuyan kişiyi. Bir şeyler okundu, bu bi ağladı bi güldü sesiyle bastırmaya çalışıp bağırmalar falan derken daha sonra sakin birine döndü. Benim nöbet saatim yaklaşınca sonrasında noldu bilmiyorum. Çocuğu uzun bir süre de göremedik. Subay asker falan geldi gece acil kodla falan sorguya çekti herkesi ben nöbetten dönüyordum, baya koğuşun ağzına etti.
Psikolojik destek için revire gönderip izole ettiler muhtelemen. Komutanımızda bu olayın kurgu olduğunu böyle saçma şeylerle macera yaratıp askerliğinizi uzattırmayın gibi baya bir kızdı. Ama çocukta vardı bir şeyler yani değişimler.
Paranormal olayların dışında Yanlış hatırlamıyorsam onda dört yaşında falanım sahilde Aynı yaştaki Kız arkadaşımla gezerken Bir araba Durmuştu ve adam arabadan inip gelip benimle geziceksiniz demişti arabaya bindirmeye çalışmıştı şu anki şeyma olsa çok farklı şeyler yapardı ama o zaman küçüktüm ve çok korkmuştum neyse ki sahildeki polis noktası yakındı hemen onlara gitmiştim bunu akıl edebilmiştim o korkuyla en azından , sonra işte olayı anlatmıştım sağ olsunlar aracı takip etmişlerdi beni eve bırakmışlardı arkadaşımla falan devamı adama ne olduğu felan bende gizemini koruyor
Bu yazın başında kaldığım oteli cinler var diye herkes terk etti 😂 Bir ben, bir de aynı odada kalan 2 kişi kaldı
Benim aklımdan bir şey geçse işeyemiyorum siz nasıl kaçırıyorsunuz?
Valla bende bu şekilde olaylar yok. Bizde genel olarak olaylar bu şekilde ilerliyor👇
Korku nedir bilmeyiz
Biz dağların erleri
Yuva yaptık göklere
Baş döndüren yerlere
Engel tanımaz aşarız
Yüce engin dağları
El verir uzanırız
Mor siyah bulutlara
Ben TÜRK komandosuyum
Düşmanı çelik pençem ile ezerim!
Askerde ay ışığı olmadığı zamanlar dağlarda gezerken en arkada yürüdüğüm zamanlar korku oluyordu
Bilmiyorum
anam yavrum cmcmcmcm
Baya korkmusunya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ergenlik çağında belirsizlik ve tehlike anında beynin verdiği o aniden gelen savaş ya da kaç tepkisi çok doğaldı. Yaşadığın o yoğun panik, kontrolü tamamen kaybetme hissiyle birleştiği için hafızana kazınmış 🧠🔍 Ancak bu durum sana sınırlarını ve güvenliğini korumayı öğretmiş, harika bir ders olmuş ✨ Şimdi dönüp baktığında, seni şu anki hayatında benzer şekilde aniden donatan ya da korkutan başka bir durum var mı? 👁️☕