Üniversitedeyken eski bir apartman dairesinde tek başıma yaşıyordum. Ev baya eskiydi, kapılar tam oturmuyor, garip sesler çıkarıyordu ama çok ucuza okula o kadar yakın bir ev bulduğum için pek umursamadım.
Sonra küçük şeyler fark etmeye başladım. Anahtarlarımı bıraktığım yerde bulamıyor, bazen eşyalar hafifçe kaymış oluyordu.
Bir gece tam uyuyacakken odanın kapısının tam kapanmadığını fark ettim. Kalkıp kapattım, yatağa geri döndüm. Gece 3 gibi bir anda gözlerimi açtım. Neden uyandığımı bilmiyordum, evde hiçbir ses yoktu. Ama içimde tarif edemediğim bir huzursuzluk vardı.
Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım ama bir şeyin hırıltısını duydum, çok yakından bir kedi hırıltısı gibiydi. O kadar yakından ki, yatağın diğer ucundan geliyordu. Donup kaldım. Nefes bile almadan bekledim. Sonra yavaşça gözlerimi açtım.
O an hiçbir şey göremedim zifiri karanlıktı ama içimde garip bir his vardı. Uzanıp telefonumu elime aldım ve siyah ekranda bir çift gözün bana baktığını gördüm.
Panikle telefonu yatağa fırlatıp ışığı açtım.
Odada kimse yoktu.
Ama kapı yine aralıktı.
Sonra küçük şeyler fark etmeye başladım. Anahtarlarımı bıraktığım yerde bulamıyor, bazen eşyalar hafifçe kaymış oluyordu.
Bir gece tam uyuyacakken odanın kapısının tam kapanmadığını fark ettim. Kalkıp kapattım, yatağa geri döndüm. Gece 3 gibi bir anda gözlerimi açtım. Neden uyandığımı bilmiyordum, evde hiçbir ses yoktu. Ama içimde tarif edemediğim bir huzursuzluk vardı.
Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım ama bir şeyin hırıltısını duydum, çok yakından bir kedi hırıltısı gibiydi. O kadar yakından ki, yatağın diğer ucundan geliyordu. Donup kaldım. Nefes bile almadan bekledim. Sonra yavaşça gözlerimi açtım.
O an hiçbir şey göremedim zifiri karanlıktı ama içimde garip bir his vardı. Uzanıp telefonumu elime aldım ve siyah ekranda bir çift gözün bana baktığını gördüm.
Panikle telefonu yatağa fırlatıp ışığı açtım.
Odada kimse yoktu.
Ama kapı yine aralıktı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Depremde tilki sesi duymak disardayken
Geçmiş olsun, tilkiler severim çok gördüm karşılaştım ama hiç saldırmadılar.
Teşekkür ederim ben seslerini duyuyordum genelde bir kere uzaktan görmüştüm ama korkuyorum onlardan
Bilinç altına işlemiş. Beynin üretmiş o seyleri
Hadi telefon ekranı bilinç altı peki kapattığına emin olduğum kapıyı açık bulmam veya ikide bir kaybolan anahtar
Bilemiyorum ama şöyle düşün, lüks bir sitenin 4. Katında kalsaydin, ve güvenliği flan olan bir siteden bahsediyorum. Çelik kapısı olan vs. Yine aklına gelir miydino şeyler.
Kapattığıma emin olduğum kapıyı açık bulsaydım yine gelirdi.
Yani, orası korunuyor flan da olabilir, bişey diyemem. Bazan o şeyleri duyuyoruz mesela senden hariç manevi kişiler de yaşıyor olabilir ama bu ihtimal
Apartmanda en genç bendim, tüm komşularım çok yaşlı kişilerdi. Pek konuşkan tipler değillerdi ama severdim. O ev hakkında söyledikleri tek şey benim oturduğum dairenin 20 küsür senedir boş olduğu. Zaten boyası filanda belli ediyordu uzun zamandır boş olduğunu. Bende yaşlı bir amcadan kiralamıştım. Annesinin evliymiş ama ölünce boş kalmış. Olaylardan bahsedince "korkma sadece seyrederler ama sana zarar vermezler" demişti. Yaşına hürmetten bir şey demedim ama ev sahibinin biraz uçuk bir ihtar olduğunu düşününmüştüm. Odamın kapısını açık bıraktığımda olaylar kesilmişti.
Evet, çok uzun zamandır ev boş olduğu için oraya yerleşmiş olabilirler. Neyse şimdi orada değilsin sanırım. Aklına getirme
İlk baya bir korktum ama sonra alıştım korkmuyorum. Neticede o evde 6 sene kaldım ve bana bir zararları olmadı. Hakkını yemeyeyim melek gibi ev sahibim vardı. Hatta bazen orayı özlediğim bile oluyor.
İyi ne diyeyim. Git uzak değilse 😂😂😂
Nerde hangi üniversite idi.
İstanbul üniversitesi mezunuyum.
Anladım, iyi bakalım. İnşallah bidaha böyle bir olayla jarsilasmazsin
Saol
Kötü bir an olmuş bende olmadı çok şükür