Bence insanlar kimse de bir şey değiştirmez özellikle bunu karşı cins olarak söylüyorsa kadın olarak söylüyorsak ben kadın erkek arkadaşlarının doğru olmadığını düşünüyorum ve kadınla erkeğin hiçbir zaman arkadaşlık yapamayacağını düşünüyorum öyle olsaydı yüce Rabbimiz Allahu Teala kadın ve erkeğin namahrem olan kişilerin arasında mesafe olmasına ölçü olmasını emretmezdi. Çoğu insan yok biz arkadaşız biz dostuz diyor kadınla erkek hiçbir zaman dost olmaz muhakkak birinden birinin duygularını efsane istekleri cinsel istekleri birçok hataları olur o yüzden kadınla erkek samimi olamaz kimse kimseyi de değiştiremez sadece şu şekilde insan kendi iradesiyle kendi fikriyle rabbinin razı olmadığı arkadaşlıkları anladığın anda uzak duruyorsa bunu kendi başarabilir bir de onu iyi yolları sevk edecek arkadaşa denk gelip sarılırsa ancak o zaman olur yoksa gerisi hikaye
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Etkidir
1
0 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bazı insanlar hayatımıza girer, hiçbir şey yaşamadan bile içimizde bir şeyleri değiştirir. Sizce bunun adı nedir?
En İyi Cevaplar