Yemin ederim "içimde kötü bir his var" desem ya birine bir şey oluyor ya kendime.. Veya biri hakkında içimden ne düşünüyorsam o günler, aylar, yıllar sonra çıkıyor. Kendimden korkmaya başladım. Artık arkadaşlarım "bize söyleme" diyor.. Bende mi anormallik var yoksa benim gibi biri var mı biri söyleyebilir mi ya tövbe estağfurullah ajsjsjs Bir de mesela bu his bana gelince 24 saatim bunu düşünerek berbat geçiyor arkadaşlarrrrr psikoloğum mu bozuk acaba benim
Tamamına yakını hep gerçek çıkmıştır. İyiside kötüsüde hele bir kötü huyum var bazen içime doğan olduğu gibi çıkıyor. Bir kaç kere kendimden korktum 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tamamına yakını hep gerçek çıkmıştır. İyiside kötüsüde hele bir kötü huyum var bazen içime doğan olduğu gibi çıkıyor. Bir kaç kere kendimden korktum 😂😂
İşte beni anladın mı? 😂😂
Senle ikiz olduğumuzu zaten biliyorum kanka 😂😂
Hahahah 😂 deli deliyi çeker 😂
Evet deli deliyi çekiyor 😂😂 genetik faktörler
Hissettiklerim çıkar sezgilerim guvvatlıdırr
Off %90 doğru çıkıyor
🥹🥹
🥲🙃
Ne yapıcazzzz?
Artık içim içime de sığmıyor 🥲 bende bilmiyorum ne yapacağızz
Dua edeceğiz 🥹
Tek çare dua 🫠🥲 Allah yardımcımız olsun.
Amiiiinnn
youtube.com/shorts/ZCFSTMC256c?si=HdLgn0FFCWM5z6Te
Amiinnnn 😌
Çıkıyor desem yalan olur, hayali ya da isteği satın aldıysam kesin tersi yaşanıyor
cikmiyo ya ciksaydi rahatlardim bu arada, altinci hissim hic kuvvetli degil gibi ahshahs
Birini görcez diyorum ve görüyoruz hislerim kendi konularım dışında çok kuvvetli ne desem çıkar
Maalesef çıkıyor valla
Maalesef