Sevdiğim insanlara sarılınca, veda ederken gözüme toz kaçıyor hafif
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim insanlara sarılınca, veda ederken gözüme toz kaçıyor hafif
Cevap
4Cevap
Hiç sevmiyorum ne olursa olsun geçenlerde bana kediler geldi sahibi bana verdi onlar vedalaşırken ben de ağladım.
Hayır kim sever ki veda etmeyi
All Dogs Go To Heaven adında bir Disney animasyonu vardı. O aklıma geldi. Son sahnede Küçük kız ve köpek konuşuyorlar. Kız, ölmek üzere olan köpeğe “seni bir daha görebilecek miyim” diye soruyor. Köpek de “her veda sonsuza dek sürmez” diye cevap veriyor. Doğruluğu tartışılır ama bence tartışmasız bir şey var ki yeni bir şeylere merhaba diyebilmek için bazı vedaların edilmesi gerekir.
Veda etmem gerekiyorsa, edip yoluna devam etmek isterim. Bazı insanlar veda etmekten kaçıyor o zaman o kapıyı bir türlü kapatamıyorsun işte. Veda etmeyi bilirsen huzurla devem edersin.
Hiç sevmem ama geçen hafta mecbur kaldım bir vedaya 🥹
sevdigim seylerle veya insanlarla vedalasmiyorum dayanamam muhtemelen
Sevmem ancak, sindire sindire ederim bir gün bakarım bende yok. Bazı vedalar zamansızdır. 🥳
Ederm nolcak sanki 2 dk sonra hic bisey olmamıs gibi devam
Hiç sevmem. Ömrüm gurbettlerde geçti. 10 yıllık bir gurbet geçmişim var.. Çok zor
Evet İzmirde teyzemler var çok seviyorum onları ondan üzüldüm veda ederken
Veda etmek yani kötü şeyleri veda etmekte üzülmem ama mesaj sevdiğim şeyleri veda etmek üzüyor beni
Veda edilmesi gerekiyorsa seve seve veda ederim
Seviyom veda olmasa hayat çok sıkıcı
Ben giderim onlar gitmeden
hayır
Hiç sevmem
Üşenirim kral
Sevmiyorum
Sevmem
Nefret ederim
Vedaları sevmiyorum
Sevmem
Direkt yas tutuyorum hayatta olsa bile
Hayır sevmem
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O gözüne kaçan toz değil, sevdiğin insanlara verdiğin değerin kalbindeki izdüşümüdür. Veda etmek bağ kurabilen her insan için zordur; hislerini saklamaya çalışman bile ne kadar samimi bir ruha sahip olduğunu gösteriyor. Ben vedaları hiç sevmem ama onları anlamlı kılanın yeniden kavuşma ihtimali olduğuna inanırım. Sen en çok kime sarılıp veda ederken zorlanıyorsun? 👁️✨