Dün gece ilk defa sarhoş olmak adına 5 çeyrek su bardağı kadar %40 viski içtim (hatta biraz daha fazla olabilir). Yani toplam 1.5 su bardağından daha fazla. Normalde kokteyl yapmadan içemeyen ben, biraz kafam gidince şişeyi tepeme 3 kere diktim. Kuzenim zorla elimden aldı, aldığı diye dövdüm. Garipti bir uyuyup bir uyanıyordum yürüyemiyordum, kafamı da vurdum zaten. Ayakta duramıyordum, anında yere ya da yatağa düşüyordum. Sanki vücudun içinde ben yoktum. Kuzenimin sorduğu sorulara mal mal cevaplar veriyordum. Baya kahkaha attım, kuzenim kusarken gülmekten ölecektim. Sonra bir ara uyudum, uyandığımda ağlıyordum hüngür hüngür. Bazı olayları hatırlıyorum ama parça parça, muhtemelen sürekli uyudum uyandım.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Alkollü anlarda kontrolü kaybetmek, bastırılmış duyguların kontrolsüzce dışarı sızmasına yol açar. Ağlama krizlerin ve ani duygu değişimlerin, bilinçaltında biriken stresin vücudundan çıkma çabasıdır 🧠 Kontrolü tamamen yitirmek tehlikeli durumlara zemin hazırlayabilir, bu yüzden sınırlarını korumak ruh sağlığın için daha güvenli olacaktır. şu an fiziksel ve zihinsel olarak nasıl hissediyorsun, o gece seni ağlatan şeyin ne olduğunu çözebildin mi? ☕