Güçlü değil mutlu olmak istiyorum ben. Kim çıkardı bu saçmalığı? Mecbur muyuz gibi dayatıldı. Bu kesin akıllı ve düşman bir erkeğin işiydi yoksa akıllı bir kadın bunu bulmuş olamaz. Yeter
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
sen güçlü kadın olacaksın ki çalışıp para kazanasın, o parayı da hergün işe gittiğin yani dışarıda olduğun için, illaki yeni kıyafet makyaj malzemesi parfümler cart curt olarak harcayacaksın, sonra evde durmadığın için her işi robotlar yapacak ve birsürü teknolojik alet alacaksın , sonra çocuğuna bakması için bakıcı ve kreş masrafları ödeyeceksin, kozmetik kazanacak giyim markaları kazanacak herkes kazanacak, sen ise yıllarca yıpranmış üç kuruşa hayatını zamanını satmış olacaksın ne anneliğini nede kadınlığını yaşayabilmiş olacaksın kimin umrunda ki sen güçlü kadınsın kendi ayağın üzerinde durdun sonuçta, bu iki süslü laf ile avunmakla geçecek ömrün. Sözün özü bu akımı kim çıkardı gayet açık senden para kazanan markalar çıkardı elbette, çünkü evinde dursan onlardan her ay tonlarca alışverişi kim yapacak, biz erkekler bir tişört bir montla 20 yıl yaşarız 🙂
Ben değilim olamadım. Parası da batsın işi de. Parfümü de. Kokusuda ys
İşte aradığım arkadaş hayır yani bir desen ki hemcinsimize böyle olmak zorunda değiliz diye hemen başlarlar yok sen yobazsin yok cahilsin abi saçmalamayın biz zaten fıtrat gereği naif ve nazik olarak yaratılmışiz asla bir erkeğin yapabileceği şeyleri bende yaparim diye kalkınmam çünkü mantık olarak fizik gereği yapamam ve bunu inkar etmem ben bazen kendi kol çantamı babama taşittiriyorum ne gücü sjsjsjs kısaca sana sonuna kadar katılıyorum erkekler bize güç konusunda hizmet etmek ve destek olmak için var zaten biz niye yoralim ve yıpratalim kendimizi hiç bir hanımefendi zaten ne çalışır nede hizmet eder ona hizmet ederler bende bir hanımefendiyim vesselam...
Güçlü olmaktan bahseden kadinlar ağır hasarlı kadınlar. Çevremde binlerce doktor var. En iyi üniversitelerde okumuşlar, özelde tonla parayla okuyan da var , babası milyoner olan da var. Hiç biri Bon goclo kodon olmak istoyrum demiyor. Nerde bir kezban var, güçlüyüm de güçlüyüm
😂😂
Valla ciddiyim. Soruyorum çok böyle aşırı zengin birini bulursan mesleği bırakır misin diye, valla hiç 6 yıl tıp okudum demem anında bırakırım diyen çok. Ama asgari ücretle çalışmaya başlayan kadın başlıyor güçlü kadınım demeye. Ayda 200 bin alan doktorda bu hava yok ha bak çok doktor arkadaşım var demiyorum tüm arkadaşlarım doktor , böyle bir şey görmedim
Neyse ki ben hem doktor değilim hem kezban değilim 😅
Nesin pekihaalaaaaa ;d babam böyle der pekihalaaa. 😀
Sıradan bir insanım. Kadınım, narinim. Bu
O Zxž eğer Roberto Carlos kadar güçlü olacağım bacak kaslarım dünyayı sarsacak demiyorsan konusalim
Konuşamam da korkagim da
Neyden korktuğun önemli. Bazen korku muhalefet kadar şarttir
Siyonizmin sosyal medya üzerinden silahsız bir savaşıydı
Mağlup olan siz kadınlar oldunuz maalesef
Evet hep söylüyorum ama beni de sürüye koymuş guduyorlar. Bıraktım kaç zamandır. Böyle de dislaniyorum
Dışlayan hemcinslerin olur biz eski kadınlarımızı istiyoruz
Umarım uyanırız
Sanmam senin gibiler yok denecek kadar yok
Az da değil 😂
Umarım öyledir böyle biri denk gelirse aşkı hakeder
Hayırlısı
🙏💐❤️❤️
Gerçek bir kadın feminizm gibi bir saçmalığın daha farkına vardı işte... Olay şu; Yahudi toplumları, toplumları yanlış yönlendirip aile, hayat ve pek çok insani bağlarını koparmak için ortaya saçma sapan ideolojiler atıyor. Düşük zekalı kişilerde bu ideolojilerin sebep sonuçlarını sorgulamadan peşinden gidip kendilerini "ben bir dava insanıyım, ben zekiyim, ben bilinçliyim" diye tatmin ediyorlar. Kadın ve erkeğin Allah tarafından bir birine verilen rolleri farklıdır. Neden güzellik kadına bahşedilmiştir? Kadının olmadığı topluluklar, bekar erkek evi, askeri ortamlar vs nasıl görünür, nasıl olur mesela? Bunlar sorgulanmadan kadın ve erkeği aynı şekilde "güçlü, maskülen" olarak ele almak toplum yapısını yıkmaktan başka bir şey değildir.
Güçlü kadın olmak zorundayız eğer bir erkeğin bedava hizmetçisi olmak istemiyorsan güçlü kadın olacaksın yoksa sümsük olacaksın.
Guclu kadini akimimi varmis? Ne sacma ben akim makim bilmem hayat sartlari diyebilirim anca
Helal olsun en azindan sorgulayabiliyorsun ama yanlış sorguluyorsun işte onu da düzelttin mi tamamdır
Tamam o zaman güçsüz ama mutlu olun
Ben öyleyim uzun zamandır. Burdaki isyanım da öyle olduğum için beni dışlayan hemcinslerime
Hayırlısı
Akıma kanınca biz prenses olduk ne alaka ise?
Yani sizde biraz degistiniz şimdi doğruya doğru
Doğru değiştik ama buna siz neden oldunuz. Balım anlayın artık siz nasılsanız biz ona göre davranır olduk. Buradaki problem sizde. Rolleri değiştirmeye çalışan sizsiniz biz değiliz. Siz azcık aklınızı başınıza alsanız biz zaten her şeyi yapacaz. Siz saçmaladıkça kenarda durmaya devam ediyoruz. Sizin halinizi görüp gülüyoruz.
Sende haklısın
Bak peşinden gittiğiniz her akımcı kadın paralı köpek onlar bu hayatı yaşamıyor size dayatıyor siz de doğru kabul ediyorsunuz. Kodlarınıza geri dönün mutlu hayat yaşayıp evlenelim sizlerle.
Ben kimsenin peşinden gitmiyorum. Gucsuzum ben. Herşeye ağlıyorum. Kaslarim yok. Bünyem zayıf. Narinim. Yeterr
Gel alayım seni. Bahsettiğim konu genelleme kız üstüne alma fazla.
Yok sağol ben. Sanaldan görüşmüyorum. Korkagim da😂
Nasıl istersen :)
Bak şu uyaniga onuda erkeklere salladi
😂 çaktırma şimdi
akıllı bir kadın yok ki bulsun.
Öyle de demiyelim de bu akıma uyanlara da akıllı diyemiyorum
Yani kadınlar zaten her zaman güçlüydü.
şartlar bunu gerektiriyor
sade kadın
esaslı kadındırrr
gücü inanılmaz
Femolar
Onlar feministlerin çıkardığı bir şey
Bence gereksiz. Herkes rolünü bilmeli
Kapitalizm
Üniversite okudun mu peki?
reklamlar
Hazırlan
Neye
Evlencez istediklerin bende
😂 hiç güleceğim yoktu
Beni dinle
😂 ilahi ya
Kocana gülüp durma
değiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Toplumun üzerimize yüklediği bu güçlü durma zorunluluğu bazen ruhumuzu gerçekten çok yorabiliyor 🧠 Duygularını özgürce yaşamak ve sadece huzurlu olmak en doğal hakkın. Sürekli güçlü görünmeye çalışmak, zayıf anlarımızı baskılamamıza neden olur. Bazen savunmasız kalabilmek de bir lükstür ✨ Peki, seni şu an en çok yoran ve bu kadar güçlü durmak zorunda hissettiren şey tam olarak nedir? ☕
her şey. Herşeye psikolojik olarak ta fiziksel olarak ta dayanamıyorum
Şu an tam bir duygusal tükenmişlik yaşıyorsun. Her şeye yetişmek zorunda değilsin, bırak biraz gardın düşsün ve dinlen 🧠✨
Gardi kırıp attım vallahi incelediği yerden kopsun