Kendim bir karakter kıyamıyorum, başkaları beni yönetsin istiyorum. Aslında halimden memnunum. Ama yine de düşündürüyor. Her iki cinsle de
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendim bir karakter kıyamıyorum, başkaları beni yönetsin istiyorum. Aslında halimden memnunum. Ama yine de düşündürüyor. Her iki cinsle de
Bu eziklikten çok itaatkar olmakla alakalı kararları başkasına bırakmak bu demek daha çok. He bir de başkasını kendinden üstün görmeye başladıysan eziklik de vardır
Her insanın karar alma mekanizması ve sorumluluk alma eşiği farklıdır 🧠 Kendi hayatının direksiyonunu başkasına devretmek sana şu an konforlu ve güvenli bir alan sağlıyor olabilir 🔍 Ancak bu durum zamanla kendi sınırlarını kaybetmene ve manipülasyona açık hale gelmene yol açabilir. Halinden memnun olsan da altında yatan belirsizlik korkusuyla yüzleşmek önemli ✨ Peki, seni karar vermekten tam olarak vazgeçiren şey hata yapma korkusu olabilir mi? 👁️
Cevap
12Cevap
Yönetilmeyi ve dominasyonu seviyorsun, itaatkar olmak hoşuna gidiyor. Bu eziklik değil, tam tersi cenneti yaşatırsın (:
Gerçekten yönetilmenin hazzını yaşamak istersen yaz bana
Sen ezik olmaktan, ezilmekten hoşlanan köle karakterli birisin. Senin normalin bu
Erkekler bayılır seni kontrol etmeye. Köle ruhlu musumn
Ben de böyle köle ruhlu insanlara bayılıyorum yönetmek çok hoşuma gidiyor onları
ben de böyle karakterleri yönetmeyi seviyorum
Kendine güvenin mi yok la
İtaatkar köle ruhlusun
Demek ki böyle itaatkar birisin
Tam olarak nasıl? Biraz açar mısın?
Biraz itaatkar bir karakterim
Abartmadığın sürece sorun yok. Kendi hayatının kararlarını istemediğin halde başkasına devrediyorsan en küçük işte bile kararı başkasına sormak zorundaysan veya itaatkarlıktan kendini zor duruma düşürecek kadar iraden düşükse sıkıntı. Allahtan başka kimseye gereğinden fazla itaat etme
Eşin yönlendirmiyor mu?
Yok ki
Yaş 30 değil mi?
Tam aradığım kadın
Ne konu da
Genel
Yönetirim
Neden yani sebep
Sanırım yönetilen olmayı seviyorum. Sonrası belirsiz, heyecanlı
arayış ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?