Kendimi sık sık ezik hissediyorum, nasıl havalı biri olurum?

abi üniversite 1. sınıfım ve yaşlarımı sıksıkla görüyorum geziyorlar tozuyorlar çok seviniyorum onlarla takılmak istiyorum hatta kantinde veya derslerde yanlarına oturuyorum sohbet etmeye çalışıyorum aslında eğlenceli biriyimdir ama nedense olmuyor, kimseylede sorunum asla yok insanların kombinlerini veya görünüşlerinide sık sık överim yani bilmiyorum kaba biri olduğumu düşünmüyorum veya kendimi soyutladığımı yanlarına ne zaman gelsem biraz eğleniyoruz sonra birbirlerine söz vermeye başlıyorlar ben öylece kalıyorum bakıyorum gülümsüyorum , tek üniversite değil genel olarak sosyal çevremde çok yalnız hissediyorum. kendimi hiç havalı bulamıyorum eğlenceli biri bulamıyorum. yakın arkadaşım benden uzaklaştıktan sonra çok yalnız oldum sadece sevgilim ve küçüklüğümden beri kurmuş olduğumuuz sosyal medyadaki arakdaş grubum dışı hiç çevrem yok gibi ve bu durum çok rahatsız edici çok yalnız hissediyorum ne yapmalıyım nasıl bende havalı ve daha çok iyi biri olabilirim? lütfen bu durum beni çok rahatsız ediyor en küçük deneyim bile benim için önemli :(

Kendimi sık sık ezik hissediyorum, nasıl havalı biri olurum?