Arkadaşlar ben çok kilo aldım 80 kilo oldum kendimi hiç beğenmiyorum bu kiloda ve coğrafya kaderdir derler bulunduğum şehirde iş imkanı çok yok ve bu durum beni çok yıpratıyor arkadaş ortamim yok bi arkadaşım bile yok Şehir dışına çıkıp kendimi asmak istiyorum ( Üniversite mezunuyum) Sağlık bölümünden. Siz neler tavsiye edersiniz Yaşım 25 Karadenizde iş sahası olmayan torpillilerin ancak İş buldugu bi fındık şehrinde yaşıyorum 😔
Kendimi çok ezik ve ozguvensiz hissediyorum nasıl toparlayabilirim kendimi?
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncelikle kendini herşeyinle seveceksin, sonra düzeltmek istediklerini belirleyip düzelteceksin. Başta birazcık özgüven gerekli tabii ama asıl özgüvenin başardıkça oturacak.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte başarısız olduğum için bu haldeyim ya 2023 te mezun oldum kpss gidişatı pek te iyi durumda değil bu şehirde herkes torpille bi yerlere geliyor bi ben gelemedim adamım torpilim yok
İş konularını bir kenara bırakıp sabredeceksin. Kendine odaklanacaksın; kendini iyice keşfedecek ve tamamen seveceksin. Özgüvenini de toplamada kilit cümlen "benim hayatımda en önemli şey benim" cümlesi olacak ve ona göre yaşayacaksın.
Ünye Fatsa'dan bence daha güzel efenim ama memleketimizdeki yaşlı kesim fazlasıyla cahil ve önyargılı :( benim de arkadaşım yok efenim laboratuvar teknikerliği okuyorum
Hayır hayır öyle düşünmeyin lütfen , herşeyin bir yolu var benim mesela bir kaç kilo eksiğim var yüzümle alakalı bir sorun yok kendimi seviyorum spor yapıyorum sizde birşeyler yaparak başlayabilirsiniz efenim dert etmeyin sizden değerli değil hiçbir şey ♥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öncelikle kendini herşeyinle seveceksin, sonra düzeltmek istediklerini belirleyip düzelteceksin. Başta birazcık özgüven gerekli tabii ama asıl özgüvenin başardıkça oturacak.
İşte başarısız olduğum için bu haldeyim ya 2023 te mezun oldum kpss gidişatı pek te iyi durumda değil bu şehirde herkes torpille bi yerlere geliyor bi ben gelemedim adamım torpilim yok
sen daha yenisin biz yükseklisans mezunuyuz özelde sürünmekten başka bir şey yapamadık, biraz sabır.
Sence ne yapmam lazım kendimi ve ozguvenimi geliştirmek adına
İş konularını bir kenara bırakıp sabredeceksin. Kendine odaklanacaksın; kendini iyice keşfedecek ve tamamen seveceksin. Özgüvenini de toplamada kilit cümlen "benim hayatımda en önemli şey benim" cümlesi olacak ve ona göre yaşayacaksın.
kanka inan ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve bana da bi el atın
Gayretin olmalı bir diyetisyen yardımıyla çözeceğine inanıyorum
80 kg çok değil tabi boyunu da bilmek. lazim
160
Konuşmaya ihtiyacın var
Bana, yaz
Seni kendine getiririm
Sakin intihar falan düşünme
Beni. tkp. et
Şehir dışına çıkıp kendimi aşmak istiyorum demek istedim
Pardon yanlış okumuşum bir an
Ama konuşabiliriz
fotoğrafta baya zayıf duruyorsun ama
Efenim siz de mi ordulusunuz?
Maalesef
Anlıyorum sizi bende fatsalıyım ama İstanbul'da yaşıyorum
Eğer başımıza bir şey gelmezse oraya geleceğim bu yaz :)
Bende fatsaliyim
Ama ünyede yaşıyorum
Ünye Fatsa'dan bence daha güzel efenim ama memleketimizdeki yaşlı kesim fazlasıyla cahil ve önyargılı :(
benim de arkadaşım yok efenim laboratuvar teknikerliği okuyorum
Hangi üniversiteden mezun oldunuz
Ben biraz geç başladım efenim yaşım 23
ilk senem İstanbul aydın
Çok güzel olsun gec olsun ama güç olmasın 😊
Ünye insanı hakkında ne düşünüyorsun hemsehrim fatsali olarak
Elbette efenim :) Sağlık olsun
Staj içinde Fatsa Ünye ve Perşembe tercihleri de yapmıştım
Ünye de kafeler gezme yerleri vs nasıl?
ordamısınız acaba?
istersenizistek atabilirsiniz mesajım gelmediyse
Güzel Ünye güzel ama insani beş para etmez emin ol
Sırf fatsa ünyeyle kalmıyor sanırım efenim
Ordudan adam pek çıkmıyor sanırım :D
Evet genel olarak yobaz bi sehir ama en lanet ilçesi Ünye olabilir 😀
Hahaha Fatsayla yarışır diyelim :)))) Bu arada kilonu kafana takma lütfen , eminim her halinle güzelsinizdir efenim :)
Yüzüm güzel ama kilo olunca yüzün güzel olsa bile seni aşağı çekiyor
Hayır hayır öyle düşünmeyin lütfen , herşeyin bir yolu var
benim mesela bir kaç kilo eksiğim var yüzümle alakalı bir sorun yok kendimi seviyorum spor yapıyorum
sizde birşeyler yaparak başlayabilirsiniz efenim dert etmeyin sizden değerli değil hiçbir şey ♥
Konuşsak olur mu acaba mahsur yoksa
Estağfurullah ne mahsuru olacak :)
Tabikiistekatabilirsiniz dönüşyaparım
ordamısınız acaba efenim yazdığımı görmediniz sanırım :)