Herkes mutluyken ben neden mutsuzum😞 ne üni. okuyabildim. Ne işim oldu ne sevgilim oldu. Hiçbir şeyim olmadı. 30 yaşındayım hayatım ot gibi geçiyor
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes mutluyken ben neden mutsuzum😞 ne üni. okuyabildim. Ne işim oldu ne sevgilim oldu. Hiçbir şeyim olmadı. 30 yaşındayım hayatım ot gibi geçiyor
Cevap
7Cevap
bende mutsuzum alışırsın
Dünya da mutluluk yoktur. İş, aşk sonsuz mutluluk değil. Sağlığın yerindeyse şükretmelisin. Hayatta hep bir şeyler eksik kalır her şey dört dörtlük yerinde gitmez zaten.
Sana kendimden örnek vereyim hemsireyim para var is var. Guzelsin diye her yerde iltifat etmeye başlarlar. Aşk yok ama seçici olduğumdan dolayı. Ama gelgelelim ki sağlığımı kaybettim... Hipertansiyon hastasıyım, ayrıca mide yanmasından dolayı hiçbir şey yiyemiyorum. Çikolata, kahve.. Sevdiğim çoğu yiyecek yasak.
Umarım anlatabilmisimdir..
Yani önceden para yokken yiyemezdim, şimdi para var ama yiyemiyorum. Öyle bir şey işte...
Mutluluk bize haram herhalde ne düzgün bir işim oldu ne okul okuyabilecek bir potansiyelim var ne de doğru düzgün sevgilim olmadı hiç sevilemedim
Okul okuyacak kapasite vardır bence bu herkeste var ama engel çıkıyor karşıma
Gizliden çıkar mısın konuşmak istiyorum
Evet
Bunu konuyu masaya yatıralım böyle olmaz anlat bakalım
Herkes kısmetini yer Senınkı nerde bakalım
Belki herkes muş gibi yapıyordur
Nerde yaşıyorsun yaş nedir
Yazdım ya yaşımı
He pardon peki nerde yaşıyorsun
Seni mutlu etmek lazım
Hiçbir şeye adım atmazsan daha çok mutsuz olursun
Peki sorunu beğeniyorum
Hani nerde
Yazdım cevap vermedin
Belki senle alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatını başkalarının dışarıya sunduğu pembe tablolarla kıyaslamak seni bu karanlığa sürüklüyor. İnsanlar genelde sadece başarılarını gösterir, içsel mücadelelerini gizlerler. 30 yaş bir son değil, beklentilerini ve kendini yeniden tanımlayabileceğin olgun bir başlangıçtır. Şu anki durgunluğun, geçmiş seçimlerin değil, kendine yüklediğin baskının bir sonucu olabilir 🧠. Bugün kendi hayatın için atacağın ilk küçük adım ne olabilir? ✨