kimse mutlu degil mutluluk anlik birseydir ve sonra gecer herkesin bir derdi var mesela zenginin de derdi var korkuyordur illaki parasi gider diye veya sevdiklerinden biri rehin alinir bisey olur diye. mesela cok yakisikli bir adamla evli olan bir kadin da mutlu degildir o da kaybetmekten korkar ve ya dunyayi gezip goren herseyi tadan biri de mutlu degildir cunku dunyayi tatmistir yapacak birsey yoktur. aslinda herkesin mutsuz olmak icin bir sebebi var. alsinda insanlar bence senenin tumunu mutsuz gecirirler mutlu anlari toplasan bir toplamda bir hafta bile degildir
12 Yorumla
Soran+1 yılben çok bşey istemiyorum sadece sevebileceğim bir eş istiyorum haliyle evlenince herkes rahatlıcak kendi evim olcak daha iyi olcak fazlasında gözüm yok
En İyi Cevaplar
+1 yıldaha 23 yaşındasın annen ne diye şimdiden böyle bir telaşa düşmüş ki... Ayrıca hadi diyelim şimdi evlendin ya evlendiğin insanla mutlu olamazsan annen o zaman rahat mı edecek bu konuyu annenle konuş 1... sosyal aktivitelere katıl arkadaş çevren varsa dışarı çık cafe sinema eğlence merkezleri vs. olur ya belki tesadüfen biriyle tanışırsın bu 2.. şimdiden kafana böyle şeyler takma bakımlı olmayı dene öyle çık dışarı kimseye kulak asma kısmette ne varsa onu yaşarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılçünkü mahallede sülalede yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile var tek ben kaldıgım için haliyle bana laf yapıyor... aynı şekilde insanlarda öylee evlenmiyormusun diyorlar bir evlenmiyormusun bide niye çalışmıyorsun sorusundan bıktım sanki iş buldum çalışmadım eş buldum evlenmedim gibiler olmuyor işte ben ne yapıyıım
- +1 yıl
hangi bölüm mezunusun
Soran+1 yılbilgisayar programcılıgı
- +1 yıl
bana özel mesaj atar mısın yardımcı olayım
Doğru olduğunu düşünerek yapılan yanlış bir evliliğin bedelini Kadın erkekten ağır öder. Abartılmış heyecan ile başlayan her iş abartılmamış büyük bir hüsranla biter. Bence hiç kimsenin baskısı ile hareket etmemeli ve düşünmemelisin. Doğru olduğuna inandığın kişi ile doğru olduğuna inandığın zamanda doğru olduğuna inandığın şekilde yaşamalı ve yaşlanmalısın. Durumunun eksilerine odaklandığın kadar artılarınıda görmeye çalışmalısın.
08 Yorumla
Soran+1 yıliyide bırakmıyorlar kii evliliği sadece kurtuluş olarak görüyorum.. yinede direniyorum görücü usulüne en azından sevdiğim olsun diye ama yok yalnızım her açıdan ne ailem var diyebiliyorum ne arkadaşım dostum
- +1 yıl
Nasıl bir yaşam standardı durumun var bilemiyorum. Bu yanıtına doğru bir karşılık verebilmek için önce hayat standartlarını mümkün mertebe bilmeliyim (Kendi Adıma). Ezbere konuşmak yangını söndürmeye elinde benzin bidonu ile gitmek olur. Diyelim ki; biri geldi bakmadın kör mü topal mı "he" dedin. O evden kurtuldun. Sonrası! Bir kafesten başka bir kafese. Değişen sadece ev. Yaşam aynı yaşam. Sahne aynı oyuncular farklı durumu.
Soran+1 yılişte bende o yüzden aşık olup evlenmek istiyorum
- +1 yıl
Açıkcası şahsen aşık olup evlenmektense evlendikten sonra aşık olmayı tercih ederim. Aşık olup evlenmek bir süre sonra alışkanlık ile aşkın karışması durumuna neden olabilir. Ayrıca diğer taraftan Aşık olup evlendiğin insanda seni ayrı mahkumiyete esir ederse ne olacak. Bence insan herşeyden kendisine bir birey olarak saygı gösteren kişi ile evlenmeli. Aşk bir parlamadır. yaş çalıyı parlama ateşlemez.
Soran+1 yılöyle mi diyosun zaten ne olursa olsun kise çıkmıyor öyle bunalım gdyor
Soran+1 yılama istemiyorumki istemediğim haldede oluyorlar
- +1 yıl
istemediği hiç bir şey olmaz insanın hayatında. tembelliği seviyorsan hayatındaki kararları başkasının alması için izin veriyorsun demektir. Önce sen bir birey olmalısın ki çevrende sana bir birey olarak baksın. Sen gerçekten samimi bir şekilde kalkmak istemedikçe kimse seni kaldırmak için elini uzatmaz. Destek olmaz. insanların seni yanlız bırakması değildir bu. Senin kendini yanlızlığa itmendir. Durmak istediğinde kimse seni zorla yürütemez. Tıpkı yürümek istersen kimsenin seni durduramayacağı gibi. Önce kendinle yüzleş. Bunu başarırsan gerisi gelecektir.
+1 yılmutluluk dediğin şey senin hayata nasıl baktığınla alakalıdır.. mutluluk =evlilik diye birşey yok... evli olup aramızda dolaşan yalnızlar ordusu var. çevrene iyi bakarsan görürsün.. mutlu olmak için kötü olmana gerçek yok bakış açını değiştir.. senin sorunun mutluluğun sana gelmesi değil senin mutluluğa gitmemen..
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide nasıl gidiym bemn hiçbir işim yolunda gitmiyorkii nereye yelkensem orası kapanıyor yüzümee
- +1 yıl
böyle karamsar olursan açık kapılar bile kapanır.. ilk önce kendi özgüvenini kazan ve kendine inan... sen kendini sevmezsen başkası nasıl sevsin seni..
Soran+1 yılo da doğru ama ne bilim sevebileceğim bişeyde yokki
- +1 yıl
kafanı camdan dışarı çıkar mükemmel bir dolunay var.. sen istedikten sonra sevebileceğin seni mutlu edecek binlerce şey var.. küçük mutluluklar seni daha büyüklerine taşır.. görmezden gelme..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Saçmalama bence kendine uğraşlar, hobiler bul. Ayrıca en çok gülümseyen en çok derdi olan kişidir gibi bir söz vardı bence anlamlıdır herkes mutsuzluğunu göstermez kaldı ki herkes mutlu değil Türkiye de yaşıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende onlardanım kimse demez bu böyle mutsuz diye ağlasamda hemen toparlanır hiçbişey yokmuş gibi yparım ama olmuyorr
+1 yılBiraz Kur'an-ı Kerim meali oku, özellikle Yasin-i Şerif, Mülk Suresi veya Fetih Suresi...
Hayata bakış açını değiştir.
Sahip oldukların için hamd et ve geçen her günü ölüme emanet ettiğin bir zaman dilimi gibi düşün.08 Yorumla
Soran+1 yılçok sıklıkla olmasada okuyorum herşeyden tamamen soğudum ben :(
- +1 yıl
Yalnızlık ve tükenmişlik sendromu var sende.
Soran+1 yılaynen öyle bencedee
- +1 yıl
Psikolojini düzeltmen konusunda yardımcı olabilirim.
Soran+1 yılnasıll?
- +1 yıl
Dertlerini paylaşabilirsin, yorum isteyebilirsin, akıl alabilir veya aklını zorlayan meselelerde beraber çözüm arayabilirsin.
Soran+1 yılişte burada yazıyorum sadece ben insanlara zayıf yönlerimi gösterpte bna acımalarına katlanamam ama burası çok güzel aile ortamı gibi beni dinleyende çok yorum yapanda çok
- +1 yıl
Nasıl istersen.
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. dur daha ya aynı yaştayız ne gerk var bu kadr erken evlenmeye...
02 Yorumla
Soran+1 yılbak erkek için erken olabilir ama kızlar için bu yaşlar erken değildir
+1 yılDavulun sesi uzaktan hoş gelir. İçine gir bak birde onların.
10 YorumlaDemekki kısmetin çok yakında bir yerlerde üzme kendini biraz daha sabret annene de kafayı takma konuşunca tak kulaklığı uzan yatağına müzik dinle;)
014 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyosun nasıl yakında oluyor
Soran+1 yılinşallah olur.. şu annemden uzağa ve oonun çenesindendeee uzağaa
Soran+1 yılyok artık bir erkek annesinin çenesinden bıkarmı anneler oğullarına ölüp bitiyor
Soran+1 yılhımmm anladım haliyle zor tabi yaşlı biriyle anlaşmak
Soran+1 yılböyle yapmasa iyi olurduu bir yetimden farkım yok bir anne sevgisi anne şefkati ilgi alaka görmedim malesef inşallah kendi çocuguma iyi bir anne oluurm
Soran+1 yılanne olabilecekmiyim o da meçhul bilmiyoruzki kaderimizde ne varr
Soran+1 yılinşallah
Kıyamaam laan :D bızde bekarız bızde mutsuz bır şekilde bekliyoruz üzülme benm kuzenım 25 yasında aşık oldugu ınsanı buldu henuz geç değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallaj bulmk önemlii
Soran+1 yılinşallah bekliyorum
+1 yılBende ayniyim arkadaslarim hep evli dedigin gibi kotu birimi olalim kiz bulmak icin ama bizmam ben kendimi
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadımki bendee
- +1 yıl
İnanancsiz olsam intihar etmistim sma etmemde psikolijim bozuluyo yas geciyo uygun birini bulamiyoz hatta hic bulamiyoz
+1 yılAynı durumdayız. Boşver takma kafana. Ben artık akışına bıraktım.
06 Yorumla
Soran+1 yılben bırakamıyorum annem bıraktırmıyor
- +1 yıl
senin durumun bir tık daha kötü benden
ama neticede duygu ve düşüncelerimiz aynı emin ol
Soran+1 yılnasıl pozitif olabiliyorsunuz
- +1 yıl
aslında hem çok kolay, hem çok zor
şimdi burdan uzun uzun anlatmak istemiyorum ama öncelikle yapman gereken şey, hayatta senden daha değerli ve özel kimsenin ve hiçbirşeyin olmadığını anlamak ve ona göre yaşamak olmalı
benim yaşadıklarımı bir bilsen var ya... ama en sonunda başardım yani
artık pozitifim her konuda... hiçbirşey ve hiçkimse umrumda değil, bu dünyaya bir kere geldim bende...
napıyım... demek ki, benim kaderimde mutlu olmak, yuva kurmak, çoluk çocuk sahibi olup, tutkulu bir aşk yaşamak vs vs yok... bu yüzden kendimi kahretmenin de anlamı yok
ailem dahil, kim ne derse desin umrumda değil... ben artık önüme bakıyorum... ufak şeylerle kendimi mutlu etmeyi ve kendimi ödüllendirmeyi öğrendim... - +1 yıl
konuşmak istersen bana mesaj atabilirsin... seni o kadar çok iyi anlıyorum ki
Soran+1 yılvalla sen erkeksin istediğinde kapıyı çeker gidersin ama kız olunca öyle olmuyor... eskisi gibi değilim artık daha sinirli daha kötümserim.. hep onların yüzünden yaptıgım hiçbişeyin değeri yok bu evde.. benimde yerim yok hergün laftan hakaretten bıktım artık
Kardeşim daha yasin kaç doğru insani bekle ve dua et az sosyalles
014 Yorumla
Soran+1 yılbekletseler valla şu an kim olursa olsun evlenecek moddayım :(
Soran+1 yılböylede gitmiyor ama hemşehrim
- +1 yıl
Nerelisiniz İzmir eskisehirse size onerebilecegim klup mekanlar var benim normal arkadaş olarak çok bayan arkadasim var çoğu da evlenmek istiyor sanirim akillarindaki aday benim ama bana asil olmadiklari için onlarla evliliğe soğuk bakiyorum yani buldum bunuyorum diyeceksiniz belki ama sevgi ask olmadan evlilik yürümez ki bence acele etmeyin kluplere üye olun universitedeyseniz etkinliklere katilin
Soran+1 yılizmirdeyim.. üniversitem bitti 2 yıl öncee.. ben senin önerdiğin yerlere katılamam sanırım tesettürlüyüm ben
Soran+1 yılben dışarı çıkan biri değilimkii zaten genelde hep evdeyim ondan öylee erkek ortamım yok zaten herkesede güvenip inanma giib bir yönüm yok
Soran+1 yılbilmiyorumki nasip artık
Soran+1 yılo mümkün değil malesef burnumdan getiriyor hergün keşke hiç doğmasaydımm
Soran+1 yılinşallah
Wallahi ewden çıkmayan kızla nasıl tanışırım 2 haftadır kızın kapısına gidiyorum ewden çıkmıyor tanışayım
02 Yorumla
Soran+1 yılzor tanışırsın.. bende evdeyen çıkmayan biriyim kimse beni görmüyor.. haliyle sende onu göremezsin
+1 yılemin ol kimse mutlu değil sadece öyle görünüyorlar... nokta.
00 Yorumlaallah gönlüne göre versin ama asla isyan etme hayırlısını ıstee
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin yok mu ? Aşka ilgiye sevgiye muhtaç gibisin biraz sevilmek sevmek ilgilenilmek değer görmek istiyorsun değil mi yavru ceylanım :)
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylee
Cevap sahibi+1 yılAllah carpsın tam benliksin. Sen nerelisin?
Soran+1 yılİzmir aslen samsun
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanışmak istiyorum. Kesin ve kesin kötü bir amacım yok. Yazdıklarını okudum. Seni mutlu etmek istiyorum edemessem adam değilim !
Soran+1 yılsen nerdensnkii
Cevap sahibi+1 yılAnkaralıyım ben anne tarafım samsun. Özelden tanısmak ısterim buradan kötü amacım yok amacım kesinlikle seni mutlu etmek ;) Yazdıklarından çok etkilendim :(
Soran+1 yılyazdıklarımın nesinden etkilendin allah aşkınaa hep bir sitem hep bir depresyon
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan zoru başarmaktır. Ben zoru severim kolay aciz insanların işidir. Ben senle özelden tanısmak ıstıyorum hatun.
Soran+1 yıliyii gizliden çık o zaman
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılKşar
Soran+1 yılterbiyesiz senle konuşmayınca kaşar mı olunuyor
Cevap sahibi+1 yılLütfen öyle konuşma bak allah kurtaramaz kibar olalım lütfen güzel kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes dedğin kim mutlu yok mu o mutlu gördüklerinin sıkıntısı
09 Yorumla
Soran+1 yılo anlamda değil şöyle düşün zamanında seviyosun adam askere gidiyor yolunu bekliyosun ama adam seni aldatıyor gelincede aniden bırakıp farklı biiryle evleniyor 3 senen boşa gidiyor.. adam evli mutlu çocuklu ama sen hala olduugn yerdesin hak mı adaletmii
Cevap sahibi+1 yılsöz verdimi giderken
Soran+1 yılevett bekle dedi bekledim işte böyle oldu.. askerdeykende yalnız bırakmadım hep konuştum izne geldiğindede hep gittim ondan sonrada bir daha güvenemedim kimseye hayatımdaki en büyük hata bu olduu
Cevap sahibi+1 yılbak bu dünyada aşk onunula kutuplaşan değerlerle inançla büyür. hani sevdiğin adam senin için ne yaptı bilmiyorum ama romantik duygusal ve gözyaşlarıyla seven adam kolay bırakmaz sen yine kendi adına sevin karaktersiz biri için üzülme sen nasıl okuduğun okulda bir sınavı kazanmak için okadar çalışıyosun gece gündüz emek veriyosun bir bedel ödüyosun kazanıyosun hele hele bu duygularda ni derler ya tek taraflı seven biter onun yaptığı karaktersizliğe rağmen gerçek seveni bul ve kalbini ona ada kimse senden büyük değil
Soran+1 yılah bir bulabilsem bir güvenebilsem
Cevap sahibi+1 yılbulursun bak ben buldum kıymet bilmedi ama şükür diyorum sen diyorum yaptın ya yakışanı ah almadınya. ben kendime o sansı çok geç verdim açıkcası ama yine de anladım çoğu insanlar o manevi duyguyu haetmiyo şimdiki gençliğe bakıyorumda aşk kalpten aşağı nefsin zevkin tanımına inmiş. sen aynanın karsısına geç benden daha güzel yok ben iyiyim de kendine iltifatlar et ve kalbini resetle işe yarayacaktır. önce kendini sev
Soran+1 yılçok sağol gerçekten güzel konuşuyosun.. aynen içim rahat ben ona kötü bişy yapmadım o bana yaptıı..
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim insansın demekki yoksa konuşmam normal:) her neyse tabi yaa 1 dk sonra da ölebiliriz 50 sene sonrada mutlu ol heleki senin için sevmeyen bir herif için üzülüyosun afedersin bırak sevmeyen gitsin baksın önüne senin ahın yeter ona Allah bırakmaz yanına
Soran+1 yılben kendi yuvamı kurup mutlu olayımdaa gerisi boş.. ne kimsenin hakkı kalsın nede kimsede hakkım kalsın benim tek derdim mutlu olmak başka kişilerin mutsuzlugunu falan istemem
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. sorun sende bebeğim...
00 Yorumla- Diğer konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşındasın kuzum sen...
06 Yorumla
Soran+1 yıl23 daha
- +1 yıl
daha 23 mü. ben kendimi balkondan atayım ozaman 29 geldim. senin zamanın yeni gelmiş daha. bunlarda biraz sizin yüzünüzden oluyor evi olsun arabası olsun düzgün bir işi olsun dedikce böybe bkunu yemiş tavuk gibi dusunursunuz.:) yapcak bişey yok kanlanacaksınız artık ev araba alıncaya kadar otuzu buluyoruz :)
Soran+1 yılyok valla ben sadece aşk evliliği yapmak istiyorum senin o saydıkların görücü usulü olarak karşıma geldi ama istemedim sevmeden evlenemem ben
- +1 yıl
çirkinmisin kız sen yoksa. senin gibisi az kaldıda bu devirde :) var bişeyler sende...
Soran+1 yılbegeniyorlar genelde ama bilmiyorum
- +1 yıl
seni kandırıyorlardır kız :)
+1 yılYaşın genç daha sabret şükret
00 Yorumlagaripsiyorum yaşıtlarımın evli olmasını !
00 Yorumlazamanı gelince sende mutlu olursun sadece zamann
00 Yorumlamutsuz olmak senin kaderin
06 Yorumla
Soran+1 yılbencede öyle :(
Soran+1 yılolamıyorumki zaten hyata bağlayan hiçbişey yok herşey kötüü.. denize girsem suyu kuruyor
Soran+1 yılniye üzülüyosunkii
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmayalım bende mutsuzum
00 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılBen de :'(
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin böyle olmasıda tuhaf
Ben biliyorum galiba
03 Yorumla
Soran+1 yılneymiş bildiğin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem