İnsanı gerçekten mutlu eden şey güvenli ve düzenli bir hayat mı, yoksa böyle hiç planlanmamış anların peşinden gitmek mi? ?

İçtenlikle yaşamak bana mutluluk veriyor. Çünkü bazı anlar planlanmıyor; sadece hayatın içine düşüyor.

Uçmaya gelen misafirler kart seçiyor, hangi pilotla uçacakları belirleniyor. Arkadaşıma kollu olmayan abimiz çıktı. Arkadaşımın da bir önceki uçuştan sinirleri yıpranmıştı., Yolcusu kusmuş sjsjsj

Sonra benim Rus misafirimle değiştik. Gözü, gönlü açılsın.

Kendimizi 2400 metrede bulduk. Paraşütü ona verdim sağ manevra bende sol manevra sende. Birlikte acro hareketler yapmaya başladık. Dağın üzerinde, aşağıda Ölüdeniz, etrafımızda gökyüzü…

O an sadece uçmuyordum. Hayatı gerçekten yaşıyor gibi hissettim. Mutluluk dediğimiz şey tam olarak budur. Planlamadığın bir anda, hiç tanımadığın biriyle gökyüzünde çocuk gibi eğlenebilmek.

İnsanı gerçekten mutlu eden şey güvenli ve düzenli bir hayat mı, yoksa böyle hiç planlanmamış anların peşinden gitmek mi? ?