İçtenlikle yaşamak bana mutluluk veriyor. Çünkü bazı anlar planlanmıyor; sadece hayatın içine düşüyor.
Uçmaya gelen misafirler kart seçiyor, hangi pilotla uçacakları belirleniyor. Arkadaşıma kollu olmayan abimiz çıktı. Arkadaşımın da bir önceki uçuştan sinirleri yıpranmıştı., Yolcusu kusmuş sjsjsj
Sonra benim Rus misafirimle değiştik. Gözü, gönlü açılsın.
Kendimizi 2400 metrede bulduk. Paraşütü ona verdim sağ manevra bende sol manevra sende. Birlikte acro hareketler yapmaya başladık. Dağın üzerinde, aşağıda Ölüdeniz, etrafımızda gökyüzü…
O an sadece uçmuyordum. Hayatı gerçekten yaşıyor gibi hissettim. Mutluluk dediğimiz şey tam olarak budur. Planlamadığın bir anda, hiç tanımadığın biriyle gökyüzünde çocuk gibi eğlenebilmek.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Paradır tabi ki de
Cidden doğaçlama plansız yaşamak özgürlük gibi
Mesela her gün uçuyorsun sana hep aynı şeyleri yapmak rutine binmis gibi geliyor mu yoksa her uçuş senin için o ilk uçuşun gibi heyecanlı mı geciyor
Halen heyecanlanıyorum. Tabii ilk uçuşumdan farklı ama her uçuşum farklı. Uçmadan önce heyecandan wc gidiyorum sjsjsj
Benim için huzurlu, güvenli ve düzenli bir hayat daha değerli, ne yaşadığımı ve yarının ne getireceğini bilmek bana daha çok huzur veriyor.
Bence macera yaşamak
Hayat hikayenizi ve yaşam tarzınızı merak ediyorum