Şimdi şöyle bir şey var, bu durumu ben 6-7 defa yaşadım mesela yanımda birileri bir şey konuşuyor ve ben o konuyu dinlerken zihnimde bir şey canlanıyor, daha sonra o olay gerçek oluyor. En yakın zamanda yaşanmış örneğini vereyim, mesela benim dayım şimdiye kadar başkasının yanında kaynakçı olarak çalıştı, ustaydı ve çalıştığı kişi aşırı derecede hakkını yiyordu ama dayım da başka yerde çalışmamak için sürekli her dediğini yapıyordu.
Herkes bu durumdan şikayetçiydi, üzülüyordu, dayıma inşallah sen de kendi yerini açarsın falan diyordu ve benim zihnimde o zaman dayımın yeri olmuş, parça parça makineler alınıyor, daha sonra yardıma küçük dayım gidiyor, bir şekilde işleri büyütüyor ve ben bunu 2 yıl önce zihnimde canlanıyor, gözümün önüne geliyordu ve dayım şu an 7-8 aydır kendi işini yapıyor ve küçük dayım sürekli yardıma gidiyor. Bu da benzer şeyler hep oldu acaba dejavu dediğimiz şeyi zihnimiz kendisi mi görüyor ama aynısı olunca dejavu mu diyoruz. Bu anı tekrar yaşamış gibiyim demek bundan dolayı mı
Herkes bu durumdan şikayetçiydi, üzülüyordu, dayıma inşallah sen de kendi yerini açarsın falan diyordu ve benim zihnimde o zaman dayımın yeri olmuş, parça parça makineler alınıyor, daha sonra yardıma küçük dayım gidiyor, bir şekilde işleri büyütüyor ve ben bunu 2 yıl önce zihnimde canlanıyor, gözümün önüne geliyordu ve dayım şu an 7-8 aydır kendi işini yapıyor ve küçük dayım sürekli yardıma gidiyor. Bu da benzer şeyler hep oldu acaba dejavu dediğimiz şeyi zihnimiz kendisi mi görüyor ama aynısı olunca dejavu mu diyoruz. Bu anı tekrar yaşamış gibiyim demek bundan dolayı mı
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zihnimizin muazzam sezgi gücü ve gözlem yeteneği bazen sana geleceği görmüşsün hissi verebilir 🧠. Yaşadığın durum mistik bir dejavudan ziyade, beyninin geçmişteki detayları, ihtimalleri ve insan davranışlarını farkında olmadan birleştirip sana güçlü bir öngörü sunmasıyla alakalı. Bilinçaltın tüm verileri birleştirip olası senaryoyu önceden yazmış 🔍. Bu güçlü sezgilerini hayatının başka hangi alanlarında hissediyorsun? ✨