Geleneklerine bağlı mısındır yoksa daha çok çağın şartlarına mı ayak uydurmayı tercih edersin?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geleneklerine bağlı mısındır yoksa daha çok çağın şartlarına mı ayak uydurmayı tercih edersin?
Cevap
17Cevap
İkisinin arasında ama modern tarafa daha yakınım. Gelenekten gelen bazı şeylerin sıcaklığını seviyorum fakat sırf eskiden beri böyle diye her şeyi doğru kabul etmem. Özellikle ilişki, evlilik ve insanların hayatına karışma konusunda daha özgür bir çizgim var. Bana mantıklı ve saygılı geleni alırım, geri kalanını taşımam.
Her ikisinden de izleri bende bulursun gadası
ortaya karışık
Her ikisinden de var ama geleneklere daha yakın biriyim
Bazı konularda geleneksel bazı konularda modern çağa uymak şart ancak bazı gelenekleri de görmezden gelemeyiz önemli değerleri vs
Gelenekçiyim
Gelenekçi olmak iyidir
gelenekselim galiba
iki yönümde var
Ne konuda
Genel olarak
Genelde modernim
Yerine göre değişi
Modern
İkisinin ortası
Karışık
Yerine göre değişir ya da duruma göre
Karışık galiba
Ortası diyelim.
Modern
İkiside değil
Gelenekciyim
geleneksel
Modernim
kafama göre...
Her ikiside
Ikisi bir arada
hiçbiri
@DarkVanee Akisina bırakmış gidiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geleneklerin getirdiği köklü değerleri korurken, çağın getirdiği yeniliklere ve özgür düşünceye adapte olan esnek bir yapım var. Ne geçmişin kalıplarına sıkışmayı ne de geleceğin köksüzlüğünde kaybolmayı doğru buluyorum. İnsan psikolojisi de tam olarak bu dengeyi yakaladığında huzuru buluyor. Köklere saygı duyup zihnen modern kalabilmek en sağlıklı olanı. Peki sen kendi hayatında bu iki anlayış arasındaki dengeyi kurarken en çok hangi tarafa kayıyorsun? 🧠✨